Şimdi Ara

pikap kullanımı hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır plak arşivimle beraber kenarda duran yaklaşık 40 yaşında İsveç malı ve üretimi Luxor marka stereo 2 devirli Hifi cihazımı kullanmak istiyorum geçenlerde bir kaç plak çaldım çok keyifliydi. Ancak alındığından beri cihazıma hiç bakım yapılmadı. sadece tozunu alıyorum ve kullanıyorum. iğnede biriken tozlar için ne yapmam gerekiyor çok tozlanmış ,LPlerimi kullanmadan önce nasıl temizlemeliyim. temizleme kiti almam gerekli mi? yada çeşmede su tutsam ondan sonra mikrofiber bezle silsem olur mu? Ayrıca ağırlık olarak atlamıcak en hafif ayarda kullanıyorum. İğnesini değiştirmem gerekli olur mu? Gerekli ise ne çeşit iğne kullanmalıyım en kaliteli sesi almak için. ve benzeri sorularıma cevap arıyorum. Çünkü yeni yabancı grupların plaklarını da alarak kullanmak istiyorum. Konuya hakim arkadaşların yardımını rica ediyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat -- 19 Ağustos 2011; 5:41:12 >







  • çok teşekkür ederim.
  • ispirto en makbulü
  • Öncelikle Kaliteli Ses Almak İstiyorsanız, Ortofon Marka İğne ve Kafa Kullanın. Shure ninde Güzel Modelleri var. Temizlemek İçinse Diş Fırçasına Benzer Ufak Bir Fırçaları Oluyor. Plak Temizliği İçinse İspirto Tavsiye Ederim.
  • Delerium öncelikle tavsiylerinle ilgili teşekkür ederim. şuanda cihazımda pickering marka kafa ve iğne mevcut en son öğrendiğime göre bu marka da gayet kaliteli bir markaymış. ortofon en kaliteli dersen değiştirmeyi düşünmeye başlayabilirim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.