Şimdi Ara

PİONEER HPM-100 EFSANESİ 1976-∞ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
535
Cevap
1
Favori
21.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • enverrss E kullanıcısına yanıt
    Bass takıntın yoksa küçük hoparlörler doğru seçim olabilir ama ben ns6490 yerine yamahanın meşhur ns10m sinin küçük kardeşi yamaha ns10mm tavsiye ederim.Mikro boyutları ile tv nin yanında güzel durur diye düşünüyorum.Yüksekliği 16cm di diye hatırlıyorum.Tabii daha iyi hoparlörlerde olabilir ama ben dinlediğimi tavsiye ediyorum.Başka arkadaşlarında tavsiyesi var ise yazarlar zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektürükçü

    Alış Güzel kardeşim alış ,bizler böyleyiz .
    Biri bana kalksa bir konu üzerinde sen otorite değilsin dese evet değilim derim ,düşüncemi söyledim derim .

    Geçen gün elektronik forumda bir tanımadığım arkadaş dediki geçikme zamanlı kaçak akım rölesi vardır , bende duymadım görmedim dedim . bana firma linki gönderdi ,bir firma yurtdışında üretmiş ,Türkiyede yok . fakat yurtdışında var .demekki hiç bir şey için iddia etmeyeceksin , ispat edecek ,teşekkürü borç bileceksin

    Bende Teşekkür ettim .





    abi yanlış anlaşılma olmasın o cümlede ben seni kastederek birşey söylemedim insanların genel davranışı üzerine konuştum.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarını anladım hocam ,ilgili cevap veremedim sana kusura bakma . mevzuyu kapattık
  • Aslin da bass vurdugu zaman diger seslerin yaninda kaybolmasini sevmiyorum. Tavsiyeniz guzel ama sifir alsam daha iyi olur diye dusunuyorum. Cunku bulabilirsem kredi kartiyla alicam. Amazonda hangi modeli begensem sansima turkiye gonderimi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enverrss

    Aslin da bass vurdugu zaman diger seslerin yaninda kaybolmasini sevmiyorum. Tavsiyeniz guzel ama sifir alsam daha iyi olur diye dusunuyorum. Cunku bulabilirsem kredi kartiyla alicam. Amazonda hangi modeli begensem sansima turkiye gonderimi yok

    O zaman şurayı bir incele bence....

    http://www.sadegetir.com/tvgoruntuses-sistemleri/speaker/bookself-hoparlor/yamaha-ns-6490-bookshelf-hoparlor/




  • Baktim simdi bu site nasil getiriyor amazona gore 400 tl kadar daha pahali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enverrss E kullanıcısına yanıt
    Sanırım bazı taşeron firmalar varwww.amerikadanalisveris.com gibi.Onlardan getirtiyorlar.Türkiye ye gönderip yapılmayan ürünleri senin için getirtiyorlar.Tabii onlar biraz kar koyuyorlar,bu arkadaşlar da kendi karını koyunca böyle bir fiyat farkı oluşmuş sanırım.Sen istersen direkthttp://www.amerikadanalisveris.com a girip kayıt ol.Bak bakalım onlar kaça getiriyorlar.




  • klonajinsky kullanıcısına yanıt
    Link icin saol simdi uye oldum biraz arastirayim tekrar son durum hakkinda bilgi veririm :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enverrss E kullanıcısına yanıt
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Temiz birşeye benziyor ,meraklısı dinleyerek baksın iyiyse kaçırmasın . Fiyat makul . malum dolar 3,50 neredeyse dayandı .

    kasası ve hoparlörler temiz görünüyor uzaktan .
  • sahibinden.com yazmak yasak mı bu forumda niye malum site diyoruz hep?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    sahibinden.com yazmak yasak mı bu forumda niye malum site diyoruz hep?

    Bencede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende de 200w amerikan versiyonu var. Üniteleri orjinal ve kozmatik olarak kusursuz. Marantz 4400 ile sürüyorum Pikabım da Pionner PLC 590. Harika bir ses HPM 100 gerçekten düşünenlere tavsiye edebilirim. En kısık sesde eksiksiz ayrıntı duyabiliyorsunuz...

    Tarih : 8 Ağustos 2017
    Son bir aydır HPM 100 ü mcintosh 275 ile sürüyorum. İlk amfiyi aldığımda herkes karşı çıkmıştı mümkün değil uyum sağlamaz diye ancak sx 1250 , sa 9900 ve marantz 4400 ile sürmüş birisi olarak mcintosh lambalı ile harika detaylar alıyorum muazzammm bir ses...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftaha -- 8 Ağustos 2017; 21:24:5 >
  • Herkese merhaba,


    Konuya ilişkin en son mesaj atılalı 4 yıldan fazla bir süre olmuş ama konuyla ilgili sayın üstatlar müsait olursa ve cevaplayabilirse çok sevinirim. Ki konuyla ilgili iyi bir müzik dinleyicisi olmak dışında aşırı bir bilgim yok.


    Çok özet şekilde size parçalar halinde yazmadan önce, şunu belirtmeliyim ki doğru ya da yanlış bir şekilde evime vintage eski bir ses sistemi kurmayı artık netleştirdim. JBL L100, HPM 60 vs. derken son noktada, HPM 100'de karar kıldım ve piyasada temiz bir çift yakaladığım anda satın alacağım. Gerekirse yurt dışından bulup (imkanım var) araçla yurt dışından da getirebilirim.


    1-Bu hoparlörler ile illa ki eski bir anfi kullanmak olmazsa olmaz mı? Daha öncede yazılan şeyleri bir nebze araştırdım ama örn. elimde giriş seviyesi de olsa bose 201 ile kullandığım yamaha A-s201 serisi bir anfim var. Bunu kullanmakla yine örn. pioneer sa9500 ya da sx980 gibi bir anfiyi kullanmak arasında siyah ve beyaz kadar bir fark var mı? Ya da göreceli daha güçlü yeni nesil x bir anfi kullanmak arasında yine böyle farklar var mı? Anfiyi de bu noktada satın almamda sakınca yok en azından vereceğiniz bilgiler benim için değerli ve yol gösterici olacaktır.


    2-HPM 100'leri biraz garip ve sizi belki güldürebilir ama bir şekilde laptop'a da bağlı kullanacağım. Bunun dışında bu sisteme ek özellikle flac dinlemek için ek bir aparat ya da network sistemi gibi bir şey almak elzem mi? Pikap ya da cd ıle müzik dinleyeceğim kısım ileriyi bilmem ama şu aşamada olmayacak gibi.


    Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, selamlar.





  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.