Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
643.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endlesscan

    arkadaşlar haziran ortası gibi bende aranıza katılıyorum, kaparomu verdim :)


    hayırlı olsun. bayi? fiyat? renk?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcal06 -- 10 Mayıs 2011; 15:48:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drveysel

    benim de ikinci depo bitmek üzere
    1.depo bittikten sonra fullediğimde 39 litre yakıt almıştı ve 810 km.yapmıştım(şehiriçi,şehirlerarası karışık.hatta 190 ı falan da gördüm)
    bu durumda 810/39=4,43 yapıyor.(herhalde daha da düşer)



    benim kullanım değerlerime yakın çıkmış. şimdi biraz rahatladım. ben fazla zorlamadığım halde bu değerlere yakın birşeyler çıkıyor. zorladığımda uçurmuştum değerleri daha önce forumda paylaştım. 680km de bitti depo. doldurdum ,böldüm yaptığım km ye 220 binlira yapmıştı. (shell den 3,61 gibi bir rakama almıştım mazotu)

    fabrika verileri 2.9 3.4 4 küsür olan bir araba bu kadar yakıyorsa. diğer dizel motorlu araçların durumu nedir acaba? motorları büyük olduğu için aynı değerleri yakacağını söyleyenlerin sayısı hiç te az değil. donanım vs rüzgarlarından sonra bu açıdan (yakıt tüketimi) foruma yeni bir paylaşım esintisi sağlasak???




  • mesajınla aynı gün denemek için uğraştım yapamadığım gibi, trip sıfırlandı , ortalama yakıt tüketimi 1 ve 2 sıfırlandı yeni bir ortalama almaya başladı o andan sonra. artık denememeye karar verdim :)
    quote:

    Orijinalden alıntı: VWci

    VVVVertigo, yol bilgisayarındaki dil değişiyor mu? Stop/Start Aktiv yazarkenki yer ingilizce olmuyor mu?

    yine de daha deneyimli ve konuya aşina kişilerin denemesinde fayda var.


    "DAS AUTO"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 10 Mayıs 2011; 16:12:46 >
  • arkadaslar su an ıcın elımdekı c3 ıle yakıt tuketım ortalamam takrıbı 4.6-4.2 arası gıdıp gelıyor demek kı bu polo ıle ılgılı olarak ortalama 3.5-3.7 arası bır degere ulasırmısım gıbıme gelıyor yıne de bılgılendırdıgınız ıcın sagolun bu arada turkıyede hangı ılde bulabılecegımızı bılen var mı yardımcı olacak arkadasa sonsuz tesekkur ederım cunku ıstanbulda hıc bulamadım bırısı destek olursa sevınırım herhalde vazgececegım bu sevdadan oyle gozukuyor
  • Eyv. sağloasın ben de değiştiremedim. Epey bir uğraştım.
  • vw polo blue motion almak istiyorum dün vw bayiyine gittim sipariş bile veremedim araba yok dedi temmuz başında yine gel sipariş verebilirsek veririz dedi yoksa 2012 ye sarkar dedi gerçekten böyle mi.nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz arkadaşlar
  • nouma kardes hangı ıldesın sana yardımcı olmaya calısayım
  • bu pazartesi-salı ben de bm poloya sahip olacağım.. ancak fiyat konusu nasıl olacak.. kaporayı verdiğimizde 37.200 idi şuan 38.500 oldu.. sizce ne kadar pazarlık payı vardır..
  • 20 gündür Polo Bluemotion 1.2 TDI kullanıcısıyım, bu araç özellikle yakıt yönünden tam bir doğa harikası. Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.
  • 20 gündür Polo Bluemotion 1.2 TDI kullanıcısıyım, bu araç özellikle yakıt yönünden tam bir doğa harikası. Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.
  • sayın pritt31 :hayırlı olsun aracıınız. basarsanız yakmam demiyor bende bm kullanıcısıyım. daha önce forumdan bikaç arkadaşa sormuştum pm ile size de sorayım forum dan :

    arabanın kısa farları açıkken harket halinde direksiyonu çevirdiğiniz tarafın sis lambası (tek başına) yanıyor mu? bikaç örnek video linki de vereyim. arkadaşlardan hiç biri benimkin de de yok demediler :) var da demediler bir de siz bakar mısınız? saygılar
    örnek video linki tıklarsanız izlersiniz ilk video da birinci dakikadan sonra sis farlarına dikkat çekmek isterim. ikincisinde de yine çok net görünüyor bu özellik.

    http://www.youtube.com/watch?v=4zKBtVoXdSs

    http://www.youtube.com/watch?v=Xk03I2t9MOA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 11 Mayıs 2011; 21:44:18 >




  • Benim ki yamiyor hocam. Yansa görürüm. Çünkü sisler çok kuvvetli. Yandığı zaman epey bir aydınlatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VWci

    Benim ki yamiyor hocam. Yansa görürüm. Çünkü sisler çok kuvvetli. Yandığı zaman epey bir aydınlatıyor.

    aslında bir gündüz vakti denemek gerekir . ben vw e mesaj attım benim arabamda niye yok? nasıl aktive edebilirim diye sordum bakalım cevap verecekler mi? heşey var o niye yok? vw almanya ve ingiltere sitelerine baktım onlarda da bluemotion tek donanım var değiştirebilinecek bir şey opsiyon göremedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: racert

    nouma kardes hangı ıldesın sana yardımcı olmaya calısayım

    lüleburgaz dayım bana bu bilgiyi keşan bayii verdi teşekkürler...
  • DÜN DEPOYU TEKRAR FULLEDİM.(YAKIT POMPASI OTOMATİK ATANA KADAR)
    SHELL GTL İLE DOLDURDUM. 39,47 LT. İLE 150 TL YA DOLDU DEPO.
    SIFIRLADIĞIMDAN BU YANA 830 KM. YAPMIŞTIM.(ŞEHİRİÇİ VE ŞEHİRLER ARASI YARI AGRESİF KULLANDIM ARABAYI)
    4,75 LT/100KM. VE 18 LİRA/100 KM. DEĞERİNE ULAŞMIŞ OLDUM.
    GTL İN LİTRESİ 3.80 TL BU ARADA.
  • arkadaşlar, öncelikle araçlarınızın hayırlı olmasını ve kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu konuyu bulmam biraz tesadüf oldu sabahtan beri Wv in sitesinde yeni poloların özelliklerini incelemiştim en sonda BM yi incelemiştim...
    Yakıt olayı beni benden aldı inanın :) bende 96 model lpg li polo kullanıyorum aracımdan çok memnunum yakıtıda ortalama 25 kr civarında ama sizin verdiğiniz değerler mükemmel ötesi :))

    Bu arada star/stop olayında kafamı kurcalayan bi nokta oldu ben yol müsait olduğu zaman boşa atıp yakıt tasarrufu yapmayı alışkanlık haline getirmiş bi sürücüyüm yokuş aşağı hızla giderken motoru stop etmez değil mi test eden oldu mu?
  • hasoci seni şöyle cevaplayayım:
    araç boşta iken eğer start-stop çalışmıyora anlık tüketim göstergesi 0,5-0,6 gibi rakamlar göstiyor.
    ancak yokuş aşağı araç viteste iken gaza basmadan gidiyorsan anlık tüketim 0,0 olarak gösteriyor.
    yani vitesi boşa atmana gerek yok.
  • pascal benım bıldıgım bır corlu bayısıne bak derım calıskana bır tane de dogus oto esenyurtta vardı en son garantı olarakta general levent subesınde var bır tane eger alacaksan yardımcı olmaya calısırım sana
  • arkadaslar askerbaturun verdıgı lınktekı arkadasla gorustum arkadas bursalı bır depo ıle 1150 km yol gıtmıs ve de daha varmıs ortalama karma 4,1 gosterıyor bu arada bu haftasonu kısmetse bursaya gıdıp canlı bır polo bluemotıon gorecegım yok boyle bır sey ıstanbulda ne bayıde ne de sokakta bır tane denk gelmedı hay ben boyle sansı yıyeyım
  • arkdaşlar merhaba bende biraz tesadüf olarak kendini bluemotion a kaptıranlardanım... DOD esenyurt şubesi 2 ay sonraya gün veriyor elinde yok ayrıca fiyat liste fiyatı 38.500 kuruş indirimde yok

    yani doğuş oto paraya doymuş anlaşılan. Adapazarındaki distribütörü bile aradım sinirlendim çünkü. merak ediyorum alırken indirim yaptırabilen var mı?

    Aracına (yeni-eski) kavuşan arkadaşlara da hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dileğimle.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.