Şimdi Ara

Powercolor r9 280x ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • powercolor r9 280x kartı stress testinde %100 le 10 dakika kadar test ettik max sıcaklık 88 dereceyi gördü ortalama 85 falan bu deger nasıldır (ben uzun süreler BF4 oynuyorum bazen 3-4 saat kesintisiz oynadıgım olur) acaba bu sıcaklıklar ekran kartı için fazlamıdır ? birde BF4 Ekran kartımı ne kadar zorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardakalan16 -- 12 Haziran 2014; 19:32:29 >



  • bf4'te saatlerce oynasanız bile en fazla yine o kadar olur.250w TDP kart biraz ısınması normaldir ama kasa soğutmanız iyi değilse kasa kapağını açıp testi tekrar deneyin.4xaa ve aa post'u kapatirsaniz BF4'te sorun olmaz ki zaten multi oynayacaksanız o ayarı herkes kapatıyor yüksek ping olmasın diye.
  • Günlerce uğraştırdıktan sonra uyduruk bi bahaneyle (daha doğrusu yalanla) birinden kart almaktan vazgeçip başka kart alana Allah o aldığı kartın da tadını çıkarttırmıyor işte böyle. Eeee, Allah büyük.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hemen dükkanınıza baktım
  • ardakalan16 A kullanıcısına yanıt
    88 dediğin derece GPU ısısı. GPU-Z'yi açıp sensors kısmının en altına gel ve sonra aynı teste bir daha sok VRM 1 ve VRM 2 ısısı kaç gösterecek? Şok geçirmemek için yanında bir bardak soğuk su bulundurmanda fayda var.

    GPU-Z'yi şu linkteki göreceğin bayraklardan birine tıklayarak indirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 12 Haziran 2014; 21:06:39 >




  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    birader ben seni tanımıyorum benim kardeşim ile muhaptap olmusşun 1.si sana yalan söylemek zorunda degilim almıyorum dersem bile yeterli olması lazım 2.si senin kartın üst dizey bi kart benim bilgisayarım için ekstradan baya masraf çıkartıcaktı 3. ne şipariş iptal ettim ne kartı alıp geri yolladım hehangi bir işlem yapmadım sadece biraz geçte olsa vazgeçtigimi belirttim hani bu yüzden kızmış olabilirsin haklısın ama bunu bu postun altında yapıp aklınca insanlara ifşa etme çabaların gerçekten olgun biri olarak size yakışmıyor kaldıki kardeşim size sadece birkaç(biraz fazla da olsa ) soru sormuş öle sizi çok meşgul ettiyse de tekrar özür dilerim telefonda diledigim gibi 4. İnsanları yalancılık gibi suçlarla itham ederken içgüdüden daha fazlası gerekir yaptıgınız suçlama agır ve terbiyesizce iyi akşamlar dilerim .
  • ardakalan16 A kullanıcısına yanıt
    Tabi canım tam 6 sayfa PM'leşme sadece birkaç soruydu. Hata bendeki o kadar soruya erinmeden cevap yazmışım. Ekstra masraf yaptıracak hiçbir durum olmadığını da izah etmiştim ben orda. Unuttuysanız açıp bakarsınız yazışmalara.

    "İyiliğin fazlasından dahi maraz doğar" diye boşuna dememiş atalarımız. Tek tek incik-boncuk her soruyu cevaplamak yerine "Siz kendiniz iyice araştırın. Karar verirseniz bana dönün" diye kısa kesseydim bunlar olmayacak, iyi niyetimin üzerine bir de terbiyesizlikle suçlanmayacaktım. Ama sorun değil. Ben kendimden eminim ne de olsa.

    Sizi bilmem ama ben tesadüflere inanmam. Bunların hepsi bir tarafa, ben bu konuya tek kelime bir şey yazmamış olsam dahi, şu yaşadığınız sorun size bir şey ifade ediyordur diye düşünüyorum. Zîrâ büyükler "Ayağın bir taşa dahi dokunsa, düşün ki ben ne hata ettim" demişler.

    Ayrıca, ben ardakalan1 nikli biriyle yazışırken, hesabı kaç kişinin kullandığını, yazışanın hesabın gerçek sahibi olup-olmadığını, soru soran kişinin de bu soruları kendi adına mı, yoksa başkası adına mı sorduğunu bilemem.

    Şu noktada size tek tavsiyem, bir daha böyle sorunlar yaşamamanız için kendiniz ayrı, kardeşiniz ayrı hesap kullansın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 12 Haziran 2014; 21:35:53 >




  • hesabı kimin kullandıgını bilemiyorsunuz ama insanları yalancılıkla suçlarken pek çekinmiyorsunuz neyse olan olmus ben tekrar özür dilerim kandiliniz mübarek olsun
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    malesef mürsel hocam bu bahsettigin olay benimde başıma çok geliyor adam yarı sabah parayı hesabına yatırıcam diyor ama tenezül edipte geri dönüş bile yapmıyor tekrar pm attıgım da hocam gece uykusuna yatınca düşündüm başka bi ürün alıcam diyor ben alışkınım bu duruma
  • ardakalan16 A kullanıcısına yanıt
    Şu mübarek gece hürmetine ney için yalan dediğimi yazmaktan vazgeçtim. Sizin de geceniz mübarek olsun.

    * * *

    O karttan ben de kullandım. Testlerle ve sıcaklık değerleriyle canınızı sıkmayın. Toxic'ten iyi bir yanı var onun: Kasa içi hava sirkülasyonu kötü olmadığı sürece kartın fanlarının sesini duymazsınız. Sadece oyun için stok hızlarında kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. İyi geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.