Şimdi Ara

Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
432
Cevap
3
Favori
71.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 05/06/2017

    Ülkemizde Yaşanan İnternet Sorunu! Tüm üyelerimize bildirmek istedik sitemize erişimde yaşanan sorunlar tamamen ülkemizde yaşanan internet problemiyle ilgili olup bizim kontrolümüz dışında yaşanmaktadır. Ülkemizde binlerce site aynı problemden etkilenmektedir ve düzeltilmesi için malesef beklemek zorundayız. Ayrıca kendi tarafımızda da çözümler üretmeye çalışıyoruz. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 06/06/2017

    Türkiye CPM oranları yükseltilmiştir. Tüm üyelerimizden gönderdikleri trafikleri yükseltmelerini ve web sitelerinde Link.TL linklerine daha çok yer vermelerini bekliyoruz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 07/06/2017

    Ödemeler Tamamlanmıştır! Tüm üyelerimizin bekleyen ödemeleri yapılmıştır. Üyelerimizden trafiklerini arttırmalarını ve bizlere ekstra iş yoğunluğu oluşturmamaları için yalnızca işlem yapılması gereken destek talepleri göndermelerini talep ediyoruz. "Ödeme ne zaman yapılacak", "cpm düşük" vs. gibi genel işleyişe dair bir takım düşüncelerinizi destek talebi ile yazmanız herhangi bir çözüm sağlamaz. CPM'i düşük olan kişiler makro ve bot kullananlardır ve bu konuda önceden uyarılarımızı yaptık. Ödemelerde belirtilen ödeme dönemlerinde yapılmaktadır ve gecikme veya erken ödeme durumlarında üyelere önceden bilgi verilmektedir. Bu sebeple gereksiz destek talepleri cevaplanmayacak ve doğrudan kapatılacaktır. TÜm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 09/06/2017

    Destek Masası Hakkında! Tüm üyelerimize duyurmak istedik. Destek sistemimizi tamamen otomatik ve hızlı bir hale getirebilmek adına "Sıdıka" ismini verdiğimiz destek robotumuzu geliştirmeye başladık. Bundan sonra yanıtlarınızı sıdıka verecek olup zaman içerisinde daha hızlı bir hale gelecektir. Destek taleplerine verilen yanıtlar tarafımızca izlenmekte olup gerek görüldüğünde ek yanıtlar verilecektir. Bu sebeple tüm üyelerimiz destek talebi oluştururken Türkçe dilindeki harflere, kelimelere ve noktalama işaretlerine olabildiğince uygun davranırlarsa seviniriz. Bu sayede yanıtlarınıza en uygun cevabı alabileceksiniz. İyi günler.
  • 16/06/2017

    Ödeme Hakkında Bilgilendirme! 15-06-2016 tarihinde oluşturulan ödeme listesine ait ödemeler hafta sonu sebebiyle yapılmıştır. Bir sonraki ödeme 23-06-2017 tarihinde gerçekleşecektir. Tüm üyelerimize bol kazançlar dileriz.
  • 23/06/2017

    Bayram Öncesi Ödeme! 23 Haziran 2017 saat 01:55 itibari ile 15 TL ödeme alt limitini geçmiş olan üyelerimizin ödemeleri gün içerisinde yapılacaktır. Bayram sebebiyle ödemeler erken bir tarihte yapılmaktadır. Bir sonraki ödeme tarihine kadar ödeme yapılmayacaktır. Tüm üyelerimize bol kazançlar diler, teşekkür ederiz.
  • 02/07/2017

    Flash Reklam Hakkında! 2 gündür Flash Reklamda yaşanan sorun düzeltilmiştir. Sitelerinize kodunuzu tekrar yerleştirebilirsiniz. Teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • otorite! O kullanıcısına yanıt
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=127459038&url=http://link.tl/?r=222494" data-href="http://link.tl/?r=222494"><img src="http://link.tl/opimages/1-1.png"></a><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=127459038&url=http://link.tl/?r=222494" data-href="http://link.tl/?r=222494"><img src="http://link.tl/opimages/1-1.png"></a>




  • On numara site ödemeleri hiç aksatmıyor 6 aydır sorunsuz ödeme alıyorum.
  • bu siteyi çok seviyorum her ay internet faturamı link.tl sayesinde ödüyorum :)
  • link tl karşılıklı link tıklama sitesi açıldı referans 50 kredidir site linkihttp://teknogo.epizy.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07/07/2017

    Ödeme Listesi Oluşturulmuştur! Üyelerimize ait bekleyen ödemeler için ödeme listesi oluşturulmuş olup oluşturulan ödeme listesindeki ödemeler 08.07.2017 tarihinde gün içerisinde ödenecektir. Şu andan sonra ödeme alt limitini geçen üyelerin ödemeleri ise bir sonraki ödeme dönemimiz olan 17-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 08/07/2017

    Ödemeler Tamamlanmıştır! Bekleyen üye ödemeleri tamamlanmıştır. Link.TL üyelerimizin sağladıkları trafikleri arttırmaları durumunda bizde kazançları yükseltebileceğiz. Ayrıca yurt dışında sistemimizi temsil edebilecek ve tanıtımlarımızı yapacak hesap yöneticileri arıyoruz. İngilizce bilen ve çeşitli blog ve forumlarda Link.TL hakkında konular açıp, tanıtımlar yapılması için girişimlerde bulunabilecek kişiler lütfen "Hesap Yöneticiliği Başvurusu" başlığı ile destek talebi oluştursun. Başvuru için sadece İngilizce bilen ve sürekli olarak tanıtımlarımızı yapabileceğini düşündüğümüz kişiler ile irtibata geçilecektir. Başvuruda kendinizi tanıtmanız ve neler yapabileceğinizi belirtmeniz önemle rica olunur. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 16/07/2017

    Ödeme Listesi Oluşturulmuştur! Üyelerimize ait bekleyen ödemeler için ödeme listesi oluşturulmuş olup oluşturulan ödeme listesindeki ödemeler 24 saat içerisinde ödenecektir. Şu andan sonra ödeme alt limitini geçen üyelerin ödemeleri ise bir sonraki ödeme dönemimiz olan 27-29 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 20/07/2017

    Ödemeler 16.07.2017 tarihindeki bakiyeniz doğrultusunda yapılmıştır. Ödemeler ödeme listesi oluşturulduğunda sahip olduğunuz bakiye doğrultusunda yapılmaktadır. Bu sebeple bakiyelerinizde yaşanan eksilmeler veya sıfırlanmama gibi durumlarda endişe etmenize gerek yoktur. Arta kalan bakiyeleriniz bir sonraki ödeme döneminde yapılmaktadır. Bol kazançlar diler, teşekkür ederiz.
  • 23/07/2017

    Ödeme Yöntemleri Hakkında! Bundan sonraki süreçte Türkiye için ödemeler yalnızca PaPara ile yapılmakta olup yabancı üyeler ise PayPal ile ödeme alabileceklerdir. Sistemimiz üzerinde Payza ve Skrill tamamen kaldırılmıştır. Bu sebeple ödeme yönteminiz Papara dışında bir ödeme yöntemi olarak seçili ise lütfen gerekli düzenlemeleri yapınız. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 24/07/2017

    Ödeme Listesi Oluşturulmuştur! Bugün itibari ile ödeme alt limitini geçmiş olan üyelerimizin ödemeleri 48 saat içerisinde (en geç 27 Temmuz tarihinde) yapılacaktır. Ödeme, ödeme tarih aralığında farklı konumda olabilmemiz ihtimaline karşın erken olarak ödenecektir. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 28/07/2017

    Ödemeler Tamamlanmıştır. Tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Önümüzdeki ay fiyatları güncelleyerek yükseltebilmeyi hedefliyoruz. Çok yakında yine Link.TL benzeri bir sistem ile sizlere çok daha kaliteli ve farklı bir hizmet sunmaya başlayacağız. Gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayabilmek adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 09/08/2017

    Önemli Duyuru! 04.08.2017 tarihinde oluşturulan ödeme listesi için ödemeler 09.08.2017 tarihinde yapılacaktır. Ayrıca üyelerimiz GoChat isimli uygulamamızı da Google Play üzerinden cihazlarına indirirerek bizlere destek olabilirler. Çevrenizdeki kişiler ile de uygulamamızı paylaşabilir ve kullanıcı sayımızın artması için bizlere destek olabilirsiniz. GoChat üzerinden elde edilecek olan gelirler Link.TL üyeleri ile paylaşılacaktır. GoChat için indirme başına kazanç sunduğumuz bir ortaklık programıda çok yakında "gochatapp.site" adresinde sizlerle olacaktır. Ücretlendirme erkekler için indirme başı 0,50 TL ve kadın üyeler için 1,00 TL şeklinde gerçekleşecektir. Şu an bu program başlayana kadar bizlere destek olmak için sosyal medya araçlarında çevrenizle paylaşmanız büyümemiz için çok önemlidir. İlginize teşekkür ederiz. Bol kazançlar!




  • 09/08/2017

    Ödemeler Yapılmıştır! Tüm üyelerimiz Android cihazlarından Google Play'e giriş yaparak GoChat uygulamamıza 5 yıldızlık değerlendirme ve yorum yaparak bizlere destek olabilirler. Konuyla ilgili çok yakında GoChat Ortaklık Programı ile sizlere ekstra kazanç fırsatı sunacağız. GoChat uygulamamızahttp://www.gochatapp.site adresinden ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.