Şimdi Ara

Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
3
Favori
71.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12/08/2017

    GoChat Affiliate Programı! Tüm üyelerimiz GoChat affiliate programına dahil olarak yüksek kazanç oranları sunduğumuz hizmetimizden faydalanabilirler. Yapmanız gereken tek şey üye olup giriş yapmak ve size verilen Reklam Linkini internet üzerinde çeşitli alanlarda paylaşarak üye sağlamak. Giriş yapmak için:https://affiliate.gochatapp.site adresini ziyaret edebilirsiniz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 15/08/2017

    Sunucu kaynaklı bir sorun yaşanmıştır. Gece 01:00 itibari ile sayım yapılamamış. Sorun düzeltilmiştir. İlerleyen günlerde ücret artışı yapılarak telafi şansı sağlanacaktır. Konuyla ilgili önceden bilgilendirme yaoılacaaktır.
  • 20/08/2017

    Ödemeler 24 saat içerisinde yapılacaktır! Tüm üye ödemeleri 24 saat içerisinde yapılacaktır. Sitemize aldığımız bir saldırı sebebi ile ödemeleri yapmakta gecikmiş bulunmaktayız. Saldırıya ilişkin gerekli tespitleri yaptık ve çözüme ulaştırmak adına gerekenleri yapıyoruz. Şu an link kısaltma hizmetimiz sorunsuz çalışmakta olup yalnızca Flash Reklam özelliğimizde bir takım sorunlar yaşanmaktadır ve en kısa sürede düzeltilecektir. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • ödemeler 20 ağustos yazıyordu 23"ü oldu halen ödeme yapılmadı. Geçen ödeme eksik yapıldı. Lütfen şu durumu düzeltin mail adresim ibrahim.ykr01@gmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24/08/2017

    Ödeme Listesi Oluşturulmuştur! Bayram Tatili sebebi ile ödemeler en kısa süre içerisinde yapılacak olup bir sonraki ödemeler Eylül ayı ödeme takvimine göre devam edecektir. Tüm üyelerimize bize olan desteklerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    28/08/2017

    24.08.2017 tarihli ödeme listesi ödemeleri yapılmıştır! Tüm üyelerimize iyi bayramlar diler ve bir sonraki ödemenin Eylül ayında belirtilen tarihler içerisinde yapılacağını bildirmek isteriz. Bol kazançlar!
  • Keskazan.com ile Para Kazan



    keskazan.com sayesinde artık sende güvenilir ve kolay bir şekilde internetten para kazanabilirsin.Nasıl mı ? İlk olarak kısaltmak için bir link bulmanız gerekiyor.Daha sonra bu linki keskazan.com adresine girip link kısalt kısmında kısaltmanız gerekiyor.Artık linkiniz hazır.Tek ve son olarak yapmanız gereken ise keskazan.com'dan kısalttığınız linki Facebook, Twitter, YouTube gibi sosyal ağlardan paylaşmak veya web sitenizde paylaşıp tıklatmak.Eğer üye olmadan link kısaltırsanız hiçbir gelir elde edemessiniz. Gelir elde etmek ve siteye kayıt olmak için tıklayın ve kayıt olun. Kayıt olduktan sonra istediğiniz linki kısaltıp paylaşıp para kazanabilirsiniz. 1.000 Tıklama başına 15-20TL arası kazanırsınız. Ödeme alt limiti sadece 15TL 'dir.Yani 1.000 kişi tıklattığınızda ödeme talep edebilirsiniz. Sitenin aktif ödeme yöntemi ise: İninal-Banka Ödemesi-Papara . Ödemeler talep edildikten sonra en geç 3 iş günü içerisinde ödenir.

    http://keskazan.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optixen -- 12 Eylül 2017; 2:5:34 >




  • Arkadaslar hic yorulma dert tasa yok sadece gunde1 kere oyuna girip altinlari satip para kazananilirsiniz.





    Link : https://cuceler.com/register.php?ref=4032



    Reklamlara tiklayarak para kazanmak icin.



    Link.http://linkshrink.net/ref=f65dZ





    Adfyly ile gunde 50tl kazanabilirsiniz





    Link.https://join-adf.ly/17887561





    Linktel ile her reklam tiklamaya 0.06 dolar para kazanabilirsiniz



    Link :http://link.tl/?r=248973

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 07/09/2017

    Hileli Kazançlar Hakkında! Usulsüz kazanç elde eden kişilerin kazançları 15.00 TL şeklinde yeniden düzenlenmiş olup kazançları düşürülmüştür. Hileli kazanç elde eden herkesi rahatlıkla tespit edebildiğimizi unutmayınız! Bu anlamda yapacağınız tüm işlemlerin ve zaman kayıplarının daima kendi zararınıza olacağını ve bir kere göz yumsak bile ikinci sefer göz yummayacağımızı bilerek sistemi kullanınız. Üyelerin bu davranışları abartmaları durumunda 1/5 oranındaki bu çalışma şeklini de ortadan kaldırıp tamamen üyeleri engelleme yoluna gideceğimizi bildirmek isteriz. Sistemimize gerçek trafik göndermek yerine makro veya bot adını verdiğimiz farklı yöntemler ile hesaplarında bakiye biriktiren üyelerin sisteme verdikleri zararları gerekiyorsa yasal yollar ile de kişilerden temin edebileceğimizi bilmelisiniz. Bu sebeple geriye dönük her zaman işlem başlatabileceğimizi düşünerek sistemi olması gerektiği gibi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.




  • 09/09/2017

    Ödemeler Yapılmıştır! Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Lütfen hileli kazanç elde etmeye çalışıp hesaplarınızın BTS'ye takılmasına neden olmayınız. Ziyaretçilerinizi arttırmanız durumunda en kısa sürede kazançlarda artışa sağlayacağız. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 18/09/2017

    Ödeme Listeleri Oluşturulmuştur! Birçok şüpheli hesap incelenerek gerçek ziyaretçi göndermeyen ve sahte gelir oluşturan üyelerin hesap bakiyeleri düşürülmüştür. Tüm üyelerimiz gerçek olmayan kazanç yöntemlerinden kaçınmalıdırlar. Aksi halde hesaplarınız ödeme dönemlerinden önce incelenerek bakiyeniz düşürülür ve BTS tarafından işaretlenir. Sonraki süreçte gerçek ziyaretçi gönderseniz bile geliriniz hep düşük olacaktır. Lütfen çeşitli ortamlarda ben yaptım ve ödeme aldım, kesinlikle çalışıyor ve benzeri söylemler ile yayılan BOT Programlarını ve tekniklerine itibar etmeyiniz. Çünkü hesaplarınız ekibimizce incelenip kazancınız silindiği taktirde sadece siz zaman kaybı yaşamış olacaksınız. Ayrıca bu tarz teknikler için bilgisayarınıza veya mobil cihazlarınıza indirdiğiniz uygulamaların hesaplarınızı ele geçirebileceğini ve diğer kişisel bilgilerinize erişim sağlayarak sizlere maddi ve manevi zararlar verebileceğini unutmayınız. Ödemeler 48 saat içerisinde PaPara hesaplarınıza ödenecektir. Bol kazançlar!




  • Site kapandı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cimento2221

    Site kapandı mı?

    ++++
  • 29/09/2017

    Ödeme Hakkında! Ödemeler hesap incelemelerinden sonra 24 saat içerisinde yapılacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 07/10/2017

    Ödemeler Hakkında! Ödemeler 48 saat içerisinde yapılacaktır. Son ödemelerde ödemesi yapılması atlanan bazı kişilere ait ödemelerde bu ödeme döneminde gerçekleşecektir. Ayrıca GoChat isimli mobil uygulamamıza gerçek kadın üye sağlayabilecek kişilerin reklam için iletişime geçmek amaçlı bizimle hello@link.tl mail adresi üzerinden iletişime geçmelerini rica ediyoruz. ilginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 10/10/2017

    Önemli Duyuru! Ödemeler Tamamlanmıştır ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Lütfen ziyaretçilerinizin gerçek olduğundan emin olunuz! Aksi halde hesaplarınız detaylı bir şekilde incelenecek ve geçersiz işlem yapan tüm hesaplar bu ay BTS ile kazanç düşürülmesi veya hesap engellenmesi gibi işlemler uygulanacaktır. Sistemimiz üzerinde bize zarar ettiren ve diğer üyelerin haklarını bir şekilde gasp eden üyeler içinde yasal süreç başlatılarak bizden almış oldukları ödemeler mahkeme yoluyla taraflarından iade alınacaktır. Yasal süreç işlememesi için geçersiz işlem yaptığını belirten üyeler destek talebi açarak para iadesi yapacaklarını belirtebilir ve hesaplarının yasal sürece girmesini önleyebilirler. Bundan sonra hiçbir üyenin en küçük geçerli olmayan işlemine göz yumulmayacak ve gereken tüm işlemler yapılacaktır. Tüm üyelerimize bol kazançlar diler, teşekkür ederiz.




  • 12/10/2017

    Tüm Üyelerimiz Okusun! Trafik gönderimi tamamen serbest hale getirilmiştir. Tüm üyelerimiz istedikleri şekilde trafik gönderimi gerçekleştirebilir. Yalnızca reklam engellediği tespit edilen üyelerde işlem yapılacaktır. Reklam gösterimi gerçekleştiği sürece hiçbir kısıtlama olmaksızın trafik gönderimi gerçekleştirebilirsiniz!
  • 13/10/2017

    Mobil Reklam Sorunu Hakkında! Mobil cihazlardaki reklam sorunu düzeltilmiştir. Mobil ziyaretçilerinizi sağlıklı bir şekilde göndermeye devam edebilirsiniz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 30/10/2017
    Ödemeler Yapılmıştır! Tüm üye ödemeleri tamamlanmıştır. Üyelerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Çok yakında 2018 yılı itibari ile ödemeleri BitCoin ile yapmak için gerekli alt yapıları oluşturmaya başlayacağız. BitCoin ödemeleri anlaş Tüm üyelerimize bol kazançlar diler, teşekkür ederiz.

    31/10/2017
    Sayım Sorunu Düzelmiştir! Sistem üzerindeki dün gerçekleşen sunucu kaynaklı sayım sorunu düzeltilmiştir. Tüm üyelerimize teşekkür eder yakın zamanda bir süre çifte kazanç sunarak bu kayıplarınızı telafi edeceğinizi bildirmek isteriz. Bol kazançlar.
  • 14/11/2017

    Önemli Duyuru! Banka hesaplarımızda gerçekleşen bir sorun sebebi ile ödemenin yapılması gecikmiştir. Üyelerimiz kesinlikle endişelenmeden sistemimizi güvenle kullanmaya devam edebilir. Bankada gerçekleşen bir takım alt yapı çalışmaları sonrası hesabımızda bazı sorunlar ortaya çıkmış ve bankaya bildirilmiştir. Konunun hızlı bir şekilde çözüleceğini ve sonrasında ödemelerinizi sorunsuz şekilde yapacağımızı bildirmek isteriz!
  • 15/11/2017

    Ödemeler Tamamlanmıştır! Tüm üye ödemeeleri tamamlanmış olup çeşitli sebeplerle ödeme alamayanlara destek bildirimi gönderilmiştir. Bir sonraki ödeme için ödeme listesi bu gece yarısı oluşturulacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.