Şimdi Ara

Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
3
Favori
71.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 21/11/2017

    Ödemeler Yapışmıştır! Bir somraki ödeme sistem yeniliğinden önce yapılacak olup erken yapılabilir. Aralık ayındaki ilk ödeme yeni sisteme geçişle beraber yeni sistem üzerinden yapılacaktır. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 01/12/2017

    Ödemeler Yapılmıştır! Hafta sonu yeni sisteme geçilecek olup sayımlar ve kazançlar yeniden şekillenecektir. Yeni sistem tamamen özgün bir şekilde tarafımızca hazırlanmış olup, sizlere en iyi kullanıcı deneyimini sunacaktır. Yeni sisteme geçişimiz ile birlikte yurt dışında da adından bahsedilen bir proje haline gelmeyi hedefliyoruz. Hem sizlere daha çok gelir sunmak hemde Türkiye'den büyük bir proje ortaya sunabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Yeni sistem ile birlikte Android ve iOS işletim sistemli cihazlar içinde mobil uygulamalarımız güncellenecek, reklam veren paneli açılacak, cüzdan özelliği eklenecek ve 2018 yılından sonra BitCoin ve bazı altcoinler ile ödeme alabilme şansı sunulacaktır. Bu sayede sistemimiz aynı zamanda ücretsiz BitCoin kazanma servisi özelliği de kazanmış olacaktır. Tüm üyelerimizi bu anlamda bizlere destek olmalarını ve organik trafiklerini arttırmak için çalışmalarını sürdürmelerini bekliyoruz. Sistemimizin yeni sistem ile reklam sayfasıda güncellenecek olup yeni reklam sayfası daha hızlı ve stabil bir şekilde çalışacak, reklamlar daha sade bir hale getirilecektir. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.




  • 06/12/2017

    Link.TL Yenilendi!

    Yeni arayüz ve alt yapımız ile hizmetinizdeyiz. Lütfen yeni sistemimiz ile ilgili görüşlerinizi ve varsa hataları bize destek talebi bölümünden ilgili birimi seçerek bildiriniz. Yeni sistem ile birlikte yapılan değişiklikler;

    + Sistem veritabanı daha hızlı bir hale getirilmiştir.

    + Kullanıcı arayüzü ve reklam sayfası yenilenmiştir.

    + Mobil Reklam & Flash Reklam hizmete sunulmuştur.

    * Reklamveren paneli çok yakında aktif hale gelecektir.

    * Mobil uygulamalar güncellenerek daha işlevsel hale getirilecektir.

    * BitCoin ve altcoin ödeme yöntemleri 2018 yılından itibaren gelecektir.
  • CPM Oranı Düşük Olan Üyeler Hakkında!

    Yeni sistemimiz CPM'ler her üye için farklılık göstermektedir. Yeni sistemmiz CPM'leri trafik kalitenize göre belirlemektedir. Kaliteli ve benzersiz ziyaretçiler gönderen üyelerimize daha yüksek gelir sunmaktayız. Bu anlamda trafik kalitenizi iyileştirerek CPM oranınızı yükseltebilirsiniz. Trafik kalitenizin iyi olması durumunda CPM'leriniz yayıncı ücretlerinin yer aldığı tablodaki en yüksek değerlere ulaşabilecektir. Bu sebeple lütfen CPM oranının neden düşük olduğuna dair destek bildirimleri göndermeyiniz. Kullanıcılarımızın raporlarını inceliyoruz ve CPM'i düşük olan üyelerin trafik kalitelerinin kötü olduğunu ve bir kısmınında usulsüz (makro, bot vb.) işlemler gerçekleştiğini görüyoruz. Trafik kalitesi iyi olmasına rağmen web sitesi ziyaretçileri VPN ile giriş yaptığı için yabancı görünen üyelerimiz içinde bir takım düzenlemeler yaparak onların daha da yüksek gelir elde edebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

    09/12/2017 01:39




  • Ödemeler Yapılmıştır!

    Aralık 2017'ye ait ilk ödemeler PaPara ile yapılmıştır. Ödeme yöntemi olarak Papara seçenler lütfen cüzdan numarası alanına PL ile başlayan cüzdan numaralarını girsinler. Aksi halde ödemeleri yapılamamaktadır. Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    12/12/2017 00:37
  • Sayım Sorunu Hakkında!

    Sayımlar dün akşam saatlerinden sonra cronun durması ile bazı üyelerimiz için gerçekleşmemiştir. Fakat tüm istatistikleri kayıt altında olup cronların çalışması ile birlikte sayımları sisteme yansımaya başlamıştır. 1-2 saat içerisinde tüm istatistikleriniz hesaplarınıza yansımış olacaktır. Herhangi bir şekilde kazançlarınızda kayıp yoktur. İlginize teşekkür ederiz. İyi günler.

    13/12/2017 18:11
  • BitCoin ile Ödeme Artık Aktif!

    BitCoin ile ödeme alma artık aktif hale gelmiştir. Tüm üyelerimiz 500 TL ödeme alt limitini geçtikleri taktirde BitCoin ile ödeme alabilirler. BitCoin ile ödeme, ödemenin yapılacağı gün CoinMartketCap.com'un güncel BitCoin fiyatına göre yapılacaktır. Hesabınızdaki Türk Lirası tutarı o anki BitCoin kuruna göre hesaplanıp belirtmiş olduğunuz cüzdana gönderilecektir. Bu müjdeli haberi internetten ücretsiz BitCoin kazanmak isteyen tüm herkese duyurabilirsiniz! İlginize teşekkür ederiz, bol kazançlar

    15/12/2017 05:38
  • Sponsorluk ve Tanıtım ile Ekstra Kazanın!

    Link.TL hakkında Türkiye ve Dünyada aşağıda belirttiğimiz forumlarda konu açan üyelerimiz konu linklerini bize destek talebi ile bildirdikleri taktirde Türkçe forumlarda ve blog tanıtımları için 1.00 TL ve yabancı forumlarda ve bloglarda yapılan tanıtımlar için 2.00 TL kazanç verilecektir. İçeriklerin dikkatli ve düzgün hazırlanmış olması gerekmektedir. Tanıtım yazısı içerisinde Link Kısaltma hizmeti, Flash Reklam ve Popup Reklam hizmetlerimizden bahsedilerek Araçlar menüsü altında yer alan reklam kodlarının bulunduğu sayfalardaki demo bağlantıları paylaşılabilir. Özensiz hazırlanmış tanıtım içerikleri için kazanç verilmeyecektir. Tanıtım yazılarınızda forum ve blog siteler siteleri izin veriyorsa eğer referans linkinizi eğer izin verilmiyorsa Üye ID numaranızı yazmanız zorunludur. Bunun sebebi içeriğin sizin tarafınızca hazırlanmış olduğunu anlayabilmektir. 15-12-2017 tarihinden itibaren yayınlanmış içerikler için ödeme yapılacaktır. Alexa sıralama değeri düşük sitelerde yapılan paylaşımlar için kesinlikle ödeme yapılmayacaktır. Bol kazançlar dileriz.

    15/12/2017 04:17




  • Popup Reklam Hakkında!

    Sistemi ilk açtığımız zaman yeni oluşturulan Mobil Reklam hizmetinden beklediğimiz ölçüde dönüş alamadığımız için reklam hizmetini Popup reklam olarak yenilemiş bulunmaktayız. Bu reklam modeli ile mobil ve desktop ziyaretçileriniz için Popup açılmaktadır. Fiyat bilgisi için lütfen ana sayfamızda yer alan Yayıncı Ücretleri sayfasını ziyaret ediniz. Araçlar menüsü altında yer alan Popup Reklam bölümünden Demo ve web sitenize eklemeniz gereken koda ulaşabilirsiniz. Kodu sitenize eklediğiniz zaman ziyaretçilerinize tıklama ile açılan popup gösterilir.

    15/12/2017 03:46
  • Önemli Yasal Uyarı!

    Son günlerde sistemimiz üzerinden haksız gelir elde etmeye çalışan ve kullandıkları yöntemler ile sistemde bazı yavaşlamalara sebep olan kişilerin IP adresleri kayıt altına alınmaya başlamış olup süreç devam ettiği taktirde haklarında maddi yasal işlemler başlatılacağını ve hem sistemi uğrattıkları zararlar için hemde verdikleri diğer manevi zararlar için hakkımız olan yasal işlem sürecini başlatacağız. Yeni sisteme geçişimiz ile birlikte makro, bot vb. işlemller yapan kimseye ödeme yapmayacağımızı duyurduk ve bunun için ısrarla aynı kişilerin tekrar tekrar yeni hesap açarak kazanç elde edip "ya tutarsa" mantığı ile bizi ekstra uğraştırmaları ve hesaplarının kapatılmasına rağmen ısrarla hala yeni hesaplar açmaları ve aynı işlemleri tekrar etmelerini anlamıyoruz. Fakat bizde ısrarla hesapları engellemeye devam ediyoruz. Bu süreçte kendilerinin IP'lerinin kayıt altında tutulduğunu bildirmek isteriz. Tüm yasal işlemler bu sürecin uzamasına bağlı olarak gerçekleşecektir. Link.TL olarak üyelerimizle aramızda samimiyetsiz bir ortam oluşsun istemiyoruz fakat bizi bu yola sokmanız durumunda da gereğini yapacağımızı ve bu anlamdaa yaşınızın, işinizin vs. bir bahane olamayacağını bilmenizi isteriz. 18 yaşından küçük olarak bu tarz zarar verici eylemler gerçekleştirenler için kendileri sorumluluk taşımayıp aileleri sorumlu olabilir, 18 yaşından büyük olanlar ise bu sorumluluğu kendileri üstlenmektedir. Bu tüm üyelerimize son uyarıdır. Tekrar bir uyarı yapılmayacak olup makro ve bot benzeri işlemler yaparak sistemi amacı dışında kullanan herkes hakkında artık yasal işlem başlatılacaktır. Bunun geçmişte örneklerini yaşayanlarda oldu. Bu sebeple bir miktar para kazanmak uğruna sicilinize zarar gelmesini göze almayınız! Sistemi hak ettiği şekilde kullanan tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    19/12/2017 15:45




  • Bu nasıl birşey pek anlamadım. birazdaha açıklayacak birisi varmı
  • Önemli - Ödeme Hakkında!

    Yapılacak olan 1 Ocak 2018 tarihli ödeme üye hesapları incelendikten sonra ödeme listesi oluşturularak hemen yapılacaktır. Usulsüz işlem gerçekleştiren tüm üyelerin bakiyeleri silinecek ve engelleneceklerdir. Normal şekilde ziyaretçi sağlayan hiçbir üyemizin bu sebeple endişelenmesine gerek yoktur. Ayrıca bu bir sonraki ödeme 17 Ocak 2018 ve son ödeme 27 Ocak 2018 tarihinde yapılacaktır. Bundan sonraki tüm ödemeler ayın 7-17-27. günlerinde gerçekleştirilecektir, eskiden olduğu gibi. Yeni sisteme geçişle beraber 1-11-21 şeklinde yürütmeye çalıştığımız ritm iş ortaklarımızla olan çalışma şeklimizle ters düşmesi sebebi ile bu şekilde düzenlenmiştir. 7 Ocak 2017 tarihinde ödeme yapılmayacaktır. Ödemeler 1-2 gün içerisinde hesap incelemeleri tamamlanır tamamlanmaz yapılacaktır. Bol kazançlar dileriz.

    02/01/2018 15:29




  • Flash ve Popup Reklam Düzeltildi!

    Flash ve Popup Reklam sayım sorunu düzeltilmiştir. Web sitelerinize kodlarımızı yerleştirerek kazanmaya devam edebilirsiniz. Sorunun kaynağı aldığımız saldırı sebebiyle CloudFlare alt yapısında güvenlik modunu aktif hale getirmiş olmamızdır. Ara ara Türkiye dahil bir çok ülkeden saldırılar aldığımız için güvenlik modu aktif hale getirilmektedir. Bu durumla ilgili bir düzenleme yaparak güvenlik modu aktifleştirildiğinde de reklamları sorunsuz yayınlamaya devam edeceğiniz bir çalışma yapılacaktır. İlginize teşekkür eder, yaşanan sorun için özür dileriz.

    06/01/2018 02:44
  • 07-01-2018 Ödeme Hakkında!

    Bir önceki duyurumuzda da belirttiğimiz üzere yeni ödeme dönemleri her ayın 7-17-27 tarihlerinde gerçekleşecektir. Yeni sisteme geçişle birlikte 1-11-21 şeklinde ayarlı olan düzenden eski düzene dönüş yapılmıştır. Ocak ayı başında ödemeleri yaptığımız için 7 Ocak 2018 tarihinde ödeme yapılmayacağını ve bir sonraki ödemenin 17 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşeceğini belirtmiştik. Konuyla ilgili lütfen destek talebi oluşturmayınız.


    08/01/2018 15:42
  • Kazançlar 2 Kat Yükseltilmiştir!

    Link.TL ile kazançlar 14 Ocak 2018 tarihi gece 24:00'a kadar 2 kat olarak yükseltilmiştir. Tüm üyelerimizin bu kampanyadan faydalanmak üzere trafiklerini yükseltmelerini bekliyoruz. Eğer gerekli ölçüde kaliteli ziyaretçi miktarı sağlanır ise kazançlar 1.5 kat olarak süresiz şekilde güncellenecek. Bu sebeple lütfen webmaster forumlarında, youtube videolarında ve sosyal ağ gruplarınızda bu durumu bildirip katılımın yüksek olması için destek olun. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    11/01/2018 01:05
  • Papara Ödemeleri Yapıldı!

    Papara ile ödemeler yapılmıştır. Ödemesi yapılan üyelerin ödeme bilgileri kısa bir süre içerisinde "onaylandı" olacaktır. Ziyaretçi trafiği kalitesiz olan ve gerçek dışı ziyaretçi sağlayan üyeler engellenmiştir. Gerçek trafik sağlayan tüm üyelerimize daha fazla kazanç sunabilmek için sistem üzerinden haksız gelir elde eden kişileri uzaklaştırmalarımız sürüyor. Bu sayede CPM oranlarını daha yüksek oranlara taşımamız mümkün olacaktır. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    22/01/2018 04:48
  • Ödemeler Yapılıyor!

    Ocak ayına ait 3. ödemeler gecikmeli olarak gönderilmeye başlamıştır. Öncelikli olarak üye hesapları incelenmiş olup trafik kalitesi beğenilmeyen üyeler sistemden çıkarılmıştır. Bu sebeple tüm üyelerin trafikleri detaylı olarak incelenmiştir. Bundan sonraki süreçte de kalitesiz trafik sağlayan üyeler ile yollarımızı ayıracağız. Çok yakında trafik kalitenizi profilinizde sizlere göstereceğimiz bir bar eklenecektir. Bu sayede trafik kalitenizi kendinizde görebileceksiniz. Toplamda 15 üyenin ödemesi 3 Şubat 2018 tarihine kadar incelenecek ve uygun bulunması durumunda ödenecektir. Geriye kalan üyelerin ödemeleri yapılmıştır. Bol kazançlar dileriz.

    02/02/2018 00:00
  • Ziyaretçilerinizi Yükseltin Daha Çok Kazanın!

    Türkiye CPM ücretleri 1.5 kat yükseltilmiştir. Kaliteli ve gerçek ziyaretçi sağlayan üyelerimize ek promosyonlar dağıtıyoruz. Sizde hemen ziyaretçi miktarınızı yükseltin ve destek bölümünden "Promosyon Talebi" başlıklı destek talebi oluşturun! Önceki zamanlara göre ziyaretçi miktarınız yükselmişse ve trafiğinizden action alınabiliyor ise size +20 TL, +50 TL, +100 TL değerinde promosyonlar ve özel fiyatlar verelim! Daha çok kazanmak için bizi takipte kalın, bol kazançlar!

    07/02/2018 16:10
  • Flash Reklam CPM Ücreti Yükseltildi!

    Flash Reklam CPM ücreti 1.5 kat olarak yükseltilmiştir. Tüm üyelerimizin web sitelerinde Flash Reklam kullanmalarını ve trafiklerini yükseltmesini bekliyoruz. Şu an Türkiye için Flash Reklam ücreti Mobil için 6.00 TL şeklinde ve Masaüstü için 4.50 TL şeklindedir. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edin! Bol kazançlar dileriz.

    09/02/2018 16:44
  • Whatsapp Business ile Özel Üyelere Destek!

    Özel üyelerimiz için Whatsapp ile hizmet veriyoruz. Günlük sağlayabileceği ziyaretçi miktarı 10K ve üstü olan web sitesi sahipleri bizimle Whatsapp'tan 0850 302 87 83 numarası üzerinden iletişime geçebilirler. Sistemi kullanmadan önce trafiğinizin incelenmesini ve gerek duyulması durumunda hesabınıza ek ücretler tanımlanmasını talep edebilirsiniz. Kaliteli ve gerçek trafiğe sahip tüm herkese yardımcı olabilmek istiyoruz. Bu anlamda lütfen bot vs. sormak veya bu tarz trafik sağlayan ve bize reklamlar için dönüşüm sağlayamayacak üyeler iletişime geçmesin. Bu tarz sorular soran herkes anında engellenecektir!

    09/02/2018 17:28
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.