Şimdi Ara

R 1700 + msi tomahawk + 2x8gb corsair +ekrankartı sorunsalı?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar,
    Sistemimi geçtiğimiz ayın başlarında toplamıştım. Gayet memnundum sistemimden. Fakat dün gece birden bire ekran kartım kendisini emekliye ayırdı. Merak edenleriniz için ekran kartım 6790 sapphire'di.
    Evet, şimdi içinizden; "o sisteme bu ekran kartı, küfür gibi." Dediğinşzi duyar gibiyim. Fakat maddi sıkıntı yaşadım. Sistemi topladığım süre gerçekten çoketin geçmişti benim için. Konuya dönecek olursak; bana bir ekran kartı lazım. Sisteme yakışacak ve 800 ila 1000 tl arası bir kart almayı düşünüyorum.
    Şuan aklımda msi rx 470 almak var. Fakat rx 570 performans ve fiyat bakımından daha cazip geliyor. Bildiğiniz gibi stoklarda bulunamadığında, tercihim rx 470 yönünde.

    Sizce ne olmalı. Tavsiyeleriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her iki kart ta stoklarda yok. Var olan 2-3 tane bulsan bile fiyatları çok yüksek. Forumun "İkinci El" bölümünde yurt dışı sıfır 6Gb Gtx 1060 satanlar var 1.350 TL. civarı. Ve ya Amazon 'dan kendin 3Gb Gtx 1060 alabilirsin. Veya Gtx 1050 Ti alabilirsin. Çok fazla seçeneğin yok. İkinci el almak istersen yine forumun "İkinci El" bölümünde TR ürünü olup garantili 6Gb Gtx 1060 bakabilirsin. Tabi bütçene göre bulabilirsen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El almak, benim için biraz yürek işi gibi. 1050 ti'da 60 fps altı açıyor çoğu oyunu.

    Sorunum o da değil. Bu madencler beni çileden çıkartıyorlar artık. Kafayı yemek üzereyim. Her şey kurutmuşlar desem yeri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik bir GT serisi falan al cs oyna bir süre Bende yeni sistem topladım eski ekran kartımı kullanıyorum. Ucuzlasın 1070 kapacam bi tane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası yavaş yavaş bende aynı fikire kapılıyorum. zaten üni başlayacak kitaplara para vereceğim bir dünya. ben en iyisi hem gtx 1070, hemde yeni bir power supply için para biriktireyim. ekim kasım gibi alırım yeni kartı.

    en azından bir kaç gün bu bilinçle geçerse, kendimi ikna edebilmem daha kolay olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.