Şimdi Ara

Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (22 Aralık 2023) Zack Synder - Part 2 Yayında (19 Nisan 24) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seyretmedim ama bazı filmleri ilk görüşte anlarsınız ya o hesap. Özet; boş film.


    Bir de şu Netflix ne büyük platform ya. Milyonlarca insanı zombi haline getirmek takdir edilesi bir iş. Özellikle IMDb'de Netflix yapımlarına oy kullanan Amerikalıların beyni çürümüş. IMDb'de puana bakıyorsanız ABD'yi ayrı tutun, bu her yapım için geçerli.


    Zack Snyder'da bana göre ne iyi ne de kötü bir yönetmen. Zaten konu yönetmen falan değil bence konu Netflix. Kimi getirirsen getir bir şey değişmez. Kara delik gibi bir platform.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Yönetmen gibi yönetmen olursan Netflix asla karışamaz. The Irishman ve Roma gibi örneğin. İkisi de muazzam filmlerdir. Criterion Collection'a da eklenmişlerdir. Scorsese, Cuaron gibi yönetmenlerin filmlerine kolay kolay karışamazlar. Bu o kişinin sektördeki niteliğiyle alakalı. Zaten bu yönetmenler yapım şirketlerindeki bütçe korkusu nedeniyle Netflix ile anlaşıp filmlerini yayınlıyorlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Pek alakası yok. Netflix'ten bağımsız olarak da Zack Snyder vasat bir yönetmen. İnsanlara Justice League denen sinema filmi pardon çöpünü çekmiş bir yönetmen. Sonra onun bir tık daha iyisini ama yine vasatını çekip kendi ismini başına koymuş bir yönetmen.


    Ed Wood'da katılıyorum. Ben de Russo kardeşleri örnek verebilirim. Netflix yapımları Extraction serisine ve özellikle 2. filmdeki aksiyon sahneleri kalitesine bakabilirsin. Yine Russo kardeşlerin el attığı Netflix yapımı The Grey Man'e bakabilirsin. Aksiyon ve diyalog kalitesi tatmin eder. Netflix yapımlarına göre oldukça üst seviye işler. Netflix yapımı I Care A Lot başarılı. 2021 Netflix yapımı Don't Look Up başarılı. İsmi aklıma gelmeyen 2020 yapımı bir Netflix filmi vardı ABD halkının ABD askerinin Vietnam'daki savaşını protesto edenleri, savaş karşıtlarını, onların gösterilerini filan anlatıyordu. Yani demek istediğim iyi bir iş yapmak isteyen yine yapabiliyor. Kaldı ki bahsi geçen filmi bütçesi de öyle az buz değil. İnsan haliyle çıkara çıkara bu filmi mi çıkardınız diyebiliyor.





  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Netflix konusunda bazı ayrımları iyi yapmak gerek bence. Çoğu insan bu konuyu sanki biraz karıştırıyor gibi. Örneğin; The Platform, All Quiet on the Western Front ve en son bu sene İspanya'nın Oscar adayı La sociedad de la nieve gibi nitekim kaliteli filmler festivallerde yayınlanıyorlar. Anlaşmalarla da Netflix bünyesine katıp, lzleyiciye sunuyor. Rebel Moon ve benzeri filmler direkt Netflix çatısı altında tasarlanıp sunuluyor. Kalite farkı da bundan kaynaklı.

  • Doğrudur. Ben Netflix'in yapımcısı olduğu filmlerin kapağına zaten Netflix kendi "N" ya da "Netflix" ismini yapıştırıyor diye biliyordum. Demek ki mevzu farklıymış. Bunların farkını nasıl takip edeceğiz hocam?

  • Filmin imdb sayfasına gidip altta details sekmesinde production companies kısmına tıkladıktan sonra, açılan sayfanın alt başlığında distributors diye bir şey yazar. İşte orada Netflix'in kendi bünyesinde çektiği filmler genelde tek Netflix (vod, video) olarak gözükür. Fakat platformuna daha sonradan filmi eklediyse diğer dağıtıcıların, festivallerin vb. adlarını ve tarihlerini orada göreceksiniz. İki filmin farkını bırakıyorum;



    ımdb
    Roma (2018) - Company credits - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt6155172/companycredits/


    ımdb
    Rebel Moon - Part One: A Child of Fire (2023) - Company credits - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt14998742/companycredits/?ref_=tt_dt_co




  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam. Yalnız bu bilgiye IMDb uygulamasından ulaşamıyorum. Sanırım uygulamada ulaşılabilir verileri daha kısıtlı yapmışlar. Veya ben bulamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. film yayınlandı

  • Hiç sarmadı. Silahlı orduya karşı, elinde çift baltayla karşılık verme fikri iyiymiş 😁 Gereksiz yavaşlatılmış sahneler de bonus olmuş 😒

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Tankların indiklerini görüyorlar.Savaş sırasında sanki ilk kez görmüşler gibi şaşırıyorlar.Birde sanki 15.yüzyılda savaşa çıkmışlarda çiftçilerle tahıl için savaşıyorlar  
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.