Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteği İçin Geri Bildirim (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş konuyu açtığım da bu kadar değere binmemişti şimdi mi değere bindi de tartışma konusu oldu banlanmamı mı beklediniz
  • Türkçe dil geldi mi son durum ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizhy

    Türkçe dil geldi mi son durum ne
    henüz gelen giden yok hocam çeviren ekip var şuan %60 falan olmuştur muhtemelen
  • Oyunun Türkiye Distribütörü Sony olmasına rağmen oyun Türkçe gelmedi. PC tarafını zaten ipleyen yok. Modlama sorunu çözülse de en azından Türkçe Yaması kullanılabilir olsun.
  • Dostlar, satış rakamı çoğalsın dil gelir diyen herkesin es geçtiği bir konu varki Türkiye de açık ara en fazla orijinal satışı yapılan oyun GTA 5’tir. Buna itiraz edebilecek kimse yoktur kuşkusuz ve üstüne çıkılamayacağını da bilmelidir herkes.

    Satış rakamlarına gelecek olursak %1’e ancak gelebilir durumda ülkemizdeki satış çünkü dünya çapında ciddi satışlar gerçekleşti, tahmini olarak 120M kişi bu oyunu parasıyla satın almıştır. 3 sene önce 100M’i geçtiğini belirtmişti resmi ağızdan Rockstar. Biz bunun taş çatlasın 1 milyonunu alabilmişizdir ki bunların %90’ı indirimli şekildedir. Fakat bu durumda bile dil desteğine yapacakları yatırım kat ve kat çıkacaktır.

    Peki diğer oyunlar da GTA5 alımının çeyreğini bile göremeyeceğimizi bilmelerine rağmen neden Türkçe dil destekleri ısrarla geliyor bunu düşünmeliyiz ve Rockstar’ın iyi niyetli olmadığını ve bunun bir satış politikası olduğunu bilmeliyiz.

    Örneğin; GTA 6 Türkçe çıkmazsa ve satış rakamları ülkemiz de 20.000 civarlarında gezerse Türkçe dil desteği yoksa alımda yok tarzında bir politika izlerse Türk oyuncular Rockstar mutlaka ve mutlaka Türkçe dil desteği çıkartarak sunacaktır bir dahaki oyununa veya 6’ya sonradan ekleme yapacaktır

    Çünkü GTA 5’den minimum kazancı ülkemizden 20M dolar. Altyazı desteği için harcayacağı taş çatlasın 20.000 dolar. Ki bu işi parasız yapacak insanlar kaynıyor ülkemizde.

    Tabi ki bunların hepsi bir hayal olarak kalacaktır çünkü dil desteği getirmeden ülkemizde yüksek satış stratejisine devam edeceklerdir. Hepimiz de paşa paşa almak durumunda kalacağız. Hatta yeni bir ülke rekoru bile kırabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.