Şimdi Ara

Robogil Robot Süpürge (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
29
Favori
30.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Anlayabildiğim kadarıyla robotun genel kullanım mantığı ile ilgili ters giden birşeyler var. İsterseniz Robogil Müşteri Hizmetlerine ulaşarak detaylı online yardım alınız. Robotunuzun uygulamasını ve haritanızi görmeden, uygulamanızı uzaktan erişimle kontrol etmeden burada yazışarak size çözüm önermemiz pek sağlıklı olmayacak gibi.

    Ancak, sırayla kısaca cevap vermek gerekirse;

    1. Ana menü paspas nem seviyesi kapalı olmamalı (diğer herhangi bir seviye seçilebilir) ve her oda için oda paspas nem seviyesi seçilmiş, haritada gözükür ve harita bu haliyle kaydedilmiş olmalıdır. (Robotlar insanlar gibi düşünmediği için, normal mantık yürütmek işe yaramayabilir, her robotun yazılım algoritması farklı olabiliyor)

    2. Oda özelleştirmelerinden her oda için oda temizlik sırası belirleyerek haritada bu öncelikleri görebilir ve haritanızı bu haliyle kaydederseniz robot bu temizlik sırasına göre temizlik yapar. Ancak, oda temizlik komutu verdiğinizde birden fazla odanin temizlenmesi için farklı odalar da ilave ederseniz, seçim sıranıza göre robot geçici olarak yeni bir temizlik sırası uygular. Bu tek seferlik temizlik olduğu için bu sıralama kaydedilmez ve sonraki temizliklerde uygulanmaz. Robot oda özelliklerindeki öncelik sırasını gözönüne alır. Yeni bir çoklu oda temizliği komutu verirseniz, işlem son seçim sırasına göre tekrarlanır..

    3. Durumsal farkindalık özelliği sayesinde robotunuz yeni bir harita yüklendiğinde (veya herhangi bir nedenle durumsal farkındalığını yeniden sağlama ihtiyacı duyduğunda) haritanın, bulunduğu konumun uyumlu olup olmadığını kontrol eder. (Yanlış evin haritasını da yükleyebilirsiniz çünkü). Yaptığı kontrollerde harita ile bulunduğu ortamı uyuşturamazsa, doğal olarak mevcut haritayı güvenerek uygulayamaz ve size yeni bir harita oluşturarak bu son haritayı kaydetmenizi bekler. Eğer doğru harita yüklüyor ve robotunuz yine de bu haritaya güvenip uygulamıyorsa, haritanız herhangi bir nedenle düzgün çıkmamış olabilir veya robotunuzun bu haritayı uygulamasına veya kendi konumunu ve çevresini harita ile eşleştirmeye engel olan bir husus var demektir. Bazen hareketli bir mobilya veya kapalı kalan bir kapı, yada robotun istasyonunun yerinin yanlış seçilmesi gibi hatalar robotun durumsal farkındalığını sağlamada hataya yol açabilir. Bu durumda kullanma kılavuzunda belirtildigi gibi şarj istasyonunun sağında ve solunda en az 1'er metre boş alan bırakmanızı, robotun rahat hareket edebilmesi için şarj istasyonunun önünde en az 1,5 metre manevra alanı bırakılması ve bu alanlarda robotun lazer ışınlarını yansıtacak cam, ayna gibi parlak yüzeler ile metal eşyaların bulundurulmaması gerekmektedir. Şarj istasyonunu çift taraflı bant ile yere sabitlemeniz de oldukça faydalı olacaktır.

    Umarım faydalı olabilmişimdir. Daha detaylı yardim için lütfen Robogil Müşteri Hizmetlerine ulaşınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 18 Temmuz 2023; 15:39:36 >




  • yarikan Y kullanıcısına yanıt
    Su haznesinin hava pompası, yukarıda bahsettiğimiz gibi, yere düşülmediği veya başka bir kullanıcı hatası olmaması durumunda kolay kolay arızalanacak özellikte değildir.

    Ancak yine de kul yapısı tabii.. Teknik Servise ürün gelince detaylı olarak incelenir ve bir teknik servis raporu hazırlanır.

    Garanti dahilinde eğer bir kullanıcı hatası yoksa, herhangi bir ücret talep edilmeden pompa tamir edilir veya yeni bir pompa ile değiştirilerek testleri yapılır ve faal olarak size ulaştırılmak üzere kargoya teslim edilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 18 Temmuz 2023; 16:2:39 >
  • Arkadaşlar, Weback uygulaması haftalardır sorunlu, artık log-in bile yapmıyor. Bugün telefonu formatladım, temiz kurulum yaptım yine düzelmedi. Daha once de olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti. Bu uygulama eğer güncelleme görmezse ne yapilabilir? Bir alternatif var mı?

  • Merhaba, daha yeni kullandım, yazdığınızı okuyunca tekrar denedim, sorunsuz çalışıyor bendeki, başka bir sorun olabilir mi acaba?

  • Mehmet Kozal M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz düzelmedi ise lütfen 05541774485 ve 05541774486 nolu telefonlardan Robogil Teknik Servisi ile irtibata geçerek teknik destek alınız..
  • Robogil Teknik Servisi;

    Mart 2023 tarihinden itibaren Midea Marka robot süpürgelere "Yetkili Teknik Servis Hizmeti" vermektedir..

    Robogil Robot Süpürge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 7 Ekim 2023; 13:21:24 >
  • 1,5 yıldır kullanıyorum bu süreçte dikkatimi çeken noktaları yazayım.


    Ürünü zamanında fiyat performans ürünü olduğu, yorumları iyi olduğu ve paspas olmadan sadece süpürge olarak çalıştığı için almıştım. Bu noktada da beni memnun etti.

    Eğer halı yoksa 3+1 evi tek şarjda temizleyebiliyor. Saçma hatalar yapmıyor. Eco modunda bile "eğer halı yoksa" oldukça iyi çalışıyor. Temizlerken de bir sıkıntı yaşamadım o da rahat. Eğer almayı düşünen arkadaşlar var ise Robogil öneririm. Normalde bu tarz aletleri sevmeyen annem bile arada şu robotu sal da evi temizlesin diyor.


    Aklıma gelen birkaç mantıksız nokta:

    Klozetin altına çok sıkışıyor, orayı yasak bölge yapmam gerekti.

    Eğer boy aynası varsa aynanın arka tarafına geçmeye çalışıyor hatta benimki sanki orda bir oda varmış da oraya girmiş gibi temizlemeye çalıştı resmen farklı bir boyuta geçti alet  Ama bu robot süpürgelerin genel sorunu olduğu için benim gözümde bir eksi değil.


    Aleti çok kullanmadığım için tüm parçalarının ömrü hala uzun hepa filtrenin ömrü azaldı sadece. Onun ömrü bitmeye yakın bir bakıma geri göndermeyi düşünüyorum. Normalde 1 yıl bakımıydı ama aleti çok kullanmadım diye göndermedim.


    Ürünün paspas performası için fikrim yok ama ürünün toz performasına bakınca o konuda da güzel çalışıyordur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 15 Ekim 2023; 20:45:5 >




  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    Değerlendirme için teşekkür ederiz..
  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt

    Merhaba kolay gelsin.

    Müşteri hizmetleri numaranız 44 81 ile biten numara mı?

  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    0554 177 44 85 ve 0554 177 44 86'dan mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 15 Kasım 2023; 23:11:32 >
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt

    Harika paylaşım, ben de 2 yıllık Stella kullanıcısı olarak evden deneme amaçlı onlarca robot gelip geçmiştir Stella 500'ün salondaki yeri hiç değişmemiştir der susarım... Güzel günlerde kullanın...

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Ben de yaklaşık 6 aydır kullanıyorum robotu çok şükür şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım mutlu mesut ilerliyoruz bakalım😀

  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt
    Merhabalar üründeki bataryaların garanti süresi nedir acaba?
  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sarf malzemelerinin garanti süresi 6 aydır. Ancak, normal kullanım ve saklama koşulları altında 1000 şarj döngüsü ile 2-3 yıl hizmet verebilirler.
  • Merhaba bende stella 500 b ile aranıza katıldım.Kurulum ve garanti nkaydı için ne yapmam gerekiyor.

  • yakib Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle robotunuzu 5-6 saat tam olarak şarj ediniz. Bu sırada youtube kanalımızdaki ilgili videoları izleyerek Tuya uygulamasını kurmaya ve şarj sonrası evin ilk haritasını çıkarıp düzenlemeye başlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 22 Kasım 2023; 23:34:48 >
  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt

    6 ay olmasının nedeni var mıdır acaba?

  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    Genel bir uygulama, neden 7 veya 5 ay değil bilemiyoruz.
  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt

    anlayamadım uygulamayı belirleyen siz değil misiniz?

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.