Şimdi Ara

Robogil Robot Süpürge (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
29
Favori
30.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizin değerli markalarından Robogil'in Stella 500B modeli harika fiyatta... 8.834,12 Sepette Elektronikte %5 indirim var...

    Marka servisi ve ilgisiyle meşhurdur. Çanakkale'mizin gururudur.


    İncele videomuz : https://www.youtube.com/watch?v=JYX8m_nCUcs

    Satın alma Linki : https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/aee8c550-e83e-4d9e-bf90-b2b28acd5766?ftid=umkx4myn8f6ubbrh (Direkt Robogil satıcılı hepsiburada)





  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    Genel olarak niye 6 ay diye soruyorsunuz sandım, kusura bakmayın.

    Biz de genele uygun olarak 6 ay olarak uyguluyoruz, çünkü istismar eğilimi olabiliyor ancak Robogil marka robot süpürgelere ait pil paketlerinde yurtdışından ithal ve oldukça pahalı olan orijinal LG ve Samsung marka pil hücreleri tercih ediyoruz ki piyasanın en iyilerindendirler.

    Robogil aynı zamanda bir çok robot süpürge markasına uygun piller de üretmektedir, bu nedenle piyasayı da yakından takip etmeye çalışıyoruz. Bir iki özel pil paketi üreticisisin ürettiği pil paketleri hariç, başka robot süpürge markaların orijinal pil paketlerinde bu kalitede pil kullanıldığını da şimdiye kadar görmedik, duymadık. (Belki vardır, foruma sormak gerekir..)

    Pil paketlerimiz bu kadar kaliteli olsa da ve şimdiye kadar herhangi bir şikayet ile karşılaşmasak da, yine de firma politikası olarak sarf malzemeleri için garanti süresi 6 aydır.

    Tabi garanti süresi 1 yıl olsa, niye 2 yıl değil sorusunun gündeme gelmesi de olası...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • robogil robot süpürge kullanıcısına yanıt

    Selamünaleyküm Kolay gelsin hayırlı günler. Geçen sene kendi evime Stella 500b almıştım Şimdi de anneme almak istiyorum. Yalnız alışveriş sitelerindeki yorumlara bakıyorum özellikle yeni yorumlarda teknik servisin iyi olmadığından bahsediliyor, ben geçen sene aldığımda teknik servis ile ilgili kötü bir yorum görememiştim Ancak şimdi kötü yorumlarda yapılmaya başlanmış acaba Bir senede gerçekten teknik servis hizmeti olarak geriye mi gitti robogil?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Luna 200 UV kullanıyorum,Mart ta 2.sene dolacak ve tekerlek arızası nedeni ile gönderdim, 2 günde yapılıp gönderildi.. Ayrıca o dönemde olan ücretsiz 2.bakımıda yapıldı (1.sene de göndermiştim).. Ne söylediler ise onu yapıyorlar, sıkıntı yaşamadım... Hâlâ en az şikayet görülen marka diye düşünüyorum.. Sanırım İnternet çekimi ile ilgili yaşanan bir problem bir çok yere taşındı, hatta burada da vardı...problem yaşayacağınızı sanmıyorum..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umut070 U kullanıcısına yanıt

    Valla bencihazı alalı 10 ay kadar oldu yani henüz servis tecrübem olmadı. İlk kurulumda WhatsApp dan yardımcı oldular daha da bi iletişimim olmadı açıkçası.bende zaten servis konusundaki ilgi ve alakalarından dolayı tercih etmiştim kendilerini. Umarım o yapılan videolar karalama kampanyasından ibarettir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oktay bey sormuş olduğum soru hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

    @oqi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, Robogil markamız (mız diyorum çünkü ülkemizin değeridir, ortaklık gibi bir bağlantım yoktur 😀) geçmiş dönemden bu yana robot süpürge pili hatta Midea gibi bir markanın yetkili servisliğini de almıştır hatta umarım önümüzdeki dönemlerde başka markaların yetkili servisliğini de üstlenerek bizleri muhattapsız ilgisiz servislerden kurtarırlar ülkeyi robot süpürge çöplüğü olmaktan bir nebze kurtarırlar. Yılınız da dolmak üzere yıllık bakım hizmetiyle bir deneyin bakalım servisi, ben dönem dönem bazı markaları müşteri gibi sınıyorum siz canlı canlı denemiş olursunuz hem.


    Bu gözler neler gördü, okudu o yüzden her sosyal medya yorumunu takmıyorum ben... Size de öneririm.


    Özetle ; Robogil candır

    Bu arada 2.5 yıldır çok aktif şekilde evime Stella 500B hizmet etmektedir, aynı batarya ile de olduğunu ekliyim...





  • oqi kullanıcısına yanıt

    Evet Oktay bey haklısınız sanırım dediğiniz gibi en doğrusu bizzat deneyimlemek olacak. Az önce maillerden faturaya baktım Haziran ayında 1. yılım doluyor anca o zaman gönderirim bakım için.


    Ben yine de annem için tekrardan robogilden yana kullandım tercihimi. Gelen üründe benim makineye göre tek fark rulo fırça plastiğine 2 tane tel gibi demir parça konmuş. Sanırım kablo vs dolanmasının önüne geçilmek istenmiş ve iyi de olmuş açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ürünlerinizi inceliyorum fakat bir kaç hususta kafam karıştı. sitenizde Stella500b 2024 model diye belirtiyorsunuz fakat eski model ile farkları listelememişsiniz. Anladığım kadarıyla şuan teknosa trendy vb yerlerde satılan model sitenizdekinden farklı değil mi? Resimleri de güncelleseniz iyi olur bir yerde 2022 bir yerde 2024 yazıyor.


    Robogil Robot Süpürge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |YipMan| -- 11 Mart 2024; 16:35:32 >
  • |YipMan| kullanıcısına yanıt

    Daha geçen hafta aldım anneme. Benim 2023 model cihazımla arasında görmüş olduğum tek fark rulo fırçada 2 tane tel şeklinde demir var kablo dolanmasının önüne geçmek için. Kullanıcı deneyimi olarak ise yaklaşık 10 aydır sorunsuz kullanıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim luna 2 yaşını geçti, hiç sıkıntı çıkarmadı, hatta ilk çıkardığımız haritayı buluta kaydettik hâlâ da kullanıyoruz. Sadece sağ ön döner fırça eskidi değişti o kadar, diğer her yer ilk günkü gibi. Bu arada yoğun olarak da kullanıyoruz. Arada bir kaç güncelleme aldı bariz bir fark hissetmedik. 10 günde 1 gibi her yanını büyük süpürge ile 5 dakikada güzelce temizlerim, tek yaptığım bakım bu. Özetle memnunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bingojungle B kullanıcısına yanıt

    Bende hava tabancası aldım. Filtresi,toz haznesi, tekerlerin araları vs kısacası tutabileceğim her yere hava tutuyorum. Maşallah cihazlarımız çok güzel Allah nazarlardan saklasın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt

    Hava tabancası daha iyi aslında, aralara daha iyi girer ve toz çıkarır Robogil Robot Süpürge 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada fazlaca yorum yapılmamasının sebebi ne robot hakkında ne de firmanın servis hizmetleri hakkında ciddi manada olumsuz bir şey olmaması bence. Yani müşteri olarak memnunuz ve memnuniyetimizi de kolay kolay ifade etmiyoruz. Anca bir sorunumuz olacak da öyle yorum yapacağız. Benim 2 yıla yaklaştı ne robottan yana ne de servisten yana bir sıkıntım yok ve gayet memnunum. İyiki robogili seçmişim diyorum diğer robot markalarının forumlarını takip ettikçe.

  • nqs kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum.

  • Benim cihaz 4 yıl oldu hala orijinal batarya devam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim cihaz 2 yılı bitirdi batarya zayıfladı muhtemelen 100 Ken odaya gönderiyorum 80 e düşüyor.. şuan güncel batarya değişim fiyatı nedir işçilik dahil fiyat alan var mı Stella 500b modeli için?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    Sitelerinden online sipariş verip kendiniz kolaylıkla değiştirebilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lord-06- kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen robotunuzu sık sık değilde uzun aralıklı kullandığınız için batarya kapasitesi düşmüştür.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.