Şimdi Ara

Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
6
Favori
10.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende müsait olduğumda atacam.Şimdi konuya Toksiklik yapan illaki olucaktır.Küçücük firma Larian Studios niş bir Oyuna kalkıpta dilimizi ekliyebiliyorsa koskoca Rocstar Gamesds ekliyebilir.Sesimizi duyurucaz eklemezlerse kendi kararları.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam.. Dün PlayStation 5 konusunda bir arkadaş Sherlock Holmes oyunu indirime girmiş kaçırmayın yazmış. Bu oyunun varlığından bile haberim yoktu açıkçası. Ve adamların, yanlış hatırlamıyorsam 4-5 tane Sherlock Holmes oyunları var ve hepsine Türkçe dil desteği vermişler. Helal olsun dedim ve hemen satın alıp destek oldum. Normalde Türkçe olmasa kesinlikle almazdım. Ve oyun bayada zevkli cinayet davalarını çözüyoruz denemeyen varsa şuan 3 Sherlock Holmes oyunu paket halinde indirimde 140 TL civarında ve hepsi Türkçe.


    Demek ki neymiş satış oranları, ekonomi vs ile alakası yokmuş. Şimdi bu adamların oyunu Rockstar Games oyunlarından daha mı çok sattı? Hayır. Tam aksine adamlar oyunları satılsın diye Türkçe dil eklemişler.. Ama ne hikmetse GTA 5 ülkemizde en çok satılan oyun olmasına rağmen altyazı dâhi eklenmedi.. Rockstar Games'in ülkemiz ile alakalı bir art niyetleri var kasten destek vermiyorlar sebebi nedir bilmiyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 9:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her türlü desteğe varım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Yok art nietlikle bir alakası yokdur.Adamlar bu işin Ticari boyutuna bakıyorlardır.Önemsemiyorlar ama artık ônemsiyebilirlirler belki çünkü sektör pazar iyice büyüdü.Blizzard mesela en son Diablo 4 e yaptı işde ve bundan sonraki Blizzard Oyunlarıda Türkçe olucak muhtemelen çünkü adamlar onun için eleman bile aldı işe.Bu iş böyle zaman ve bütce meselesi.GTA 6 ya Türkçe ekleyebilirler eklenmez die kesin bir kural yok biz müşeri olarak sesimizi duyurucaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam 100 liralık oyunu bile kardeşlikten alıp 2 sene döndürüyoruz. Oyun satışlarına da yansımıyor. Hiç sanmiyorum ben TR altyazı geleceğini. Pazar potansiyeli var ama rockstar gibi bir firmamın hiç ipleyeceğini sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Copyright@take2games.com


    Bu mail adresinin doğru adres olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Konu ile uyuşmuyor Copyright adresi. Farklı bir adres araştırabilir misiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 4 Aralık 2023; 10:20:44 >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt

    Konuyu açtığımdan beri söylüyorum. Bende doğru mail adresi olduğundan emin değilim. Başka mail adresine ulaşamadım. Bildiğiniz başka mail göndereceğimiz adres varsa yazın konu mesajına ekleyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loresamersa L kullanıcısına yanıt

    Altı üstü metini çevirecek öyle mi? Siz bu çeviri işini ne kadar basit sanıyorsunuz yahu. Metni dümdüz çevirince çeviri olmuyor maalesef. Aynı zamanda koyduğu altyazıdaki sahneleri de izlemesi lazım. İngilizce çok geniş bir dil, Türkçe ondan da geniş. Anlamı değiştiren tonlarca etken var. Cevirinin ilgili sahneye uyumlu olması için ilgili sahnenin izlenmesi gerekiyor. Bir cümle ses tonuna, söyleyiş tarzına, hatta mimiğe göre bile farklı çevrilebilir. Ki asıl çeviriler de böyle yapılıyor. Ve hiç de sandığınız gibi kısa sürmüyor. Önüne metni verip al çevir demiyorlar. Sizin gibi insanlar yüzünden zamanında gönüllü çeviri yapan ekipler bir bir kayboldu ve gitti.


    Rockstar'ın Türkçe dil desteği koymaması ayrı bir mevzu. Rockstar, Türk'leri sevmez... Ben bu konudan bağımsız olarak çeviri işini basite indirgemeniz hakkında konuşuyorum bu arada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 4 Aralık 2023; 10:15:41 >




  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

    Açıkçası tamamen alakasız bir mail adresine mail atıyoruz. Copyright ile dil desteğinin hiçbir ilgisi yok. Bazı firmalar sadece siteleri üzerinden Ticket olarak işlem alır, mail adresleri olmaz veya ulaşılması zordur. Rockstar da onlardan birisi. Ancak siteleri üzerinden de konuya uygun Ticket açılabilecek bir alanları yok.


    Bu işin zaten olması çok zor, Feedback aldıkları genel bir alan bile yok. Rockstar'ın Türk'lere karşı tutumu da zaten bilinen bir şey. Yine de tabi ki karşı çıktığım bir durum yok, herkes özgürce atabilir mailini.

  • support@rockstargames.com

    Böyle bir mail buldum. Copyright dan daha iyi gibi duruyor. Ben buraya da mail gönderdim yine de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderdim.

  • bu fiyatlarla zaten kimse alamayacağı için boşuna uğraşmayın.

  • Ekteki mail adresine yolladım ben de pek ümidim yok ama oyunun türkçe altyazılı çıkması çok iyi olurdu en azından oyuna parayı verirken hiç tereddüt etmezdim. dil beklentisine girmektense oyun çıkıncaya kadar ingilizce seti alıp öğrensem mi diye düşünüyorum. daha mantıklı geliyor şu an   elden başka bir şeyde gelmiyor  gerçi böyle oyun içinde elbet hızlıca çeviri yaparlar diye düşünüyorum gönüllü olmasalar da parayla güzel bir iş yapılır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRTN -- 4 Aralık 2023; 12:3:40 >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Ulaşılamıycak seviyede değil abartmayın. He ögrenci tayfanın işi zor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye büyük bir pazar. Dikkate almaları lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mailimizi attık. Bir umut...

  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

    Nasıl alamıyorsunuz hocam. Oyun büyük ihtimalle 2025 yılında çıkacak. Çalışan bir insan şimdiden köşeye üç beş kuruş atsa 2K rahat biriktirir. Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 mailde ben attım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail atıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.