Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.238
Cevap
19
Favori
37.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba ben monitörü az önce aldım kurulumunu yaptım masa üstünde hdr aktif edince displayport bağlantı noktasına bağlı cihazı açın diye bir ekran geldi 60 saniye bekletip bekleme moduna geçiyor. Ne yapmam gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablodan dolayı olabilir. Ekran kartınız nedir bu arada?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba


    Tüm yazılan sorunlara rağmen bende aldım monitörden. Oyun ve eğlence deneyimi bir üst seviyeye çıkarmak istiyordum ve güzel bir ürün oldu.


    Fakat :)


    ilk andan itibaren kutudan çıkan DP kablo ile görüntü alamadım. DDU ile VGA driver ı temizledim ve güncel driver ı kurduktan sonra geforce experinece e giriş yapana kadar görüntü aldım ama 120 hz ve 8 bit de.

    10 bit e alınca görüntü gitti ve daha da gelmedi. DDU ile dviver temizledim ocak sürümüne kadar fakrlı driver lar denedim ama nafile.


    DP den görüntü alabilen var mı? tek çözümü HDMI kablo mu?


    ekran kartım 4070ti


    Teşekkürler

  • levent_yavuz kullanıcısına yanıt
    Bende 4070 ti ile kullanıyorum ve görüntü alabiliyorum. 175 hz 10 bit olarak kullanıyorum. Nvidianin güncel driverları kurulu bilgisayarda. Monitörün güncellemesini yaptınız mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • levent_yavuz kullanıcısına yanıt

    Rtx 4080 ile 10 bit 175 hz hdr açık dp 1.4 görüntü alıyorum hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lifehouse1 kullanıcısına yanıt

    ilk işim monitör firmware güncellemesi oldu. 1444 yüklü.

    Nvidia güncel driver yüklüydü ama görüntü alamıyorum ne yazıkki

  • micro hdmi ile konuy çözdük.

    bir hafta test ederim görürsem bir yamuk iade ederim bakmam gözünün yaşına  

  • levent_yavuz kullanıcısına yanıt

    Hocam sacma ama size gelen dp 1.4 kablosu bozuk da olabilir :) reddetti bozuk gelen kablo sahibi vardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levent_yavuz kullanıcısına yanıt

    Hocam monitörü o sürüme güncelleyin sonra hdmı ile kullanacaksanız nvidia ocak sürücüsünü kullanın. diğerlerinde sorunlar çıkabiliyor. yok dp ile kullanacaksanız ekran kartının son sürücüsünü kurabilirsiniz. bazen kablo değişiminde vs monitör kasayı algılamayabiliyor. o durumda kumandadan açma kapama tuşuna basılı tutun, monitör reset atsın tekrar başlasın. yine kasayada reset atın. görüntü yine gelmezse bu işlemi tekrarlayın. sonra illaki geliyor.o ilk bütünleşme gerçekleştirkten sonra kablo değiştirmediğiniz sürece genelde bir daha o sorun olmuyor. :))

  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    ten uyumu önemli diyorsun yani :))

  • levent_yavuz kullanıcısına yanıt

    İster ten uyumu de, ister kapris. Amaç geceyi kanepede geçirmemek. 

  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    30K ya kaç yatak alırdık, değdi mi bunca çileye  

  • levent_yavuz kullanıcısına yanıt

    Valla hocam, samsungun yamuk yaptığı doğrudur, kısa sürede bir üst modelini çıkarması;premium ürünlerde böyle ufak tefek yazılım sıkıntılarıyla uğraştırması vs lakin es geçilmemesi gereken şey aldığımız monitör gerçekten çok güzel bir monitör. Şahsen oledlere monitör bazında geçmeyi 8 yıldır bekliyordum, dolayısıyla allahta nasip etti aldık. Ben memnunum monitörümden. :) Monitörden tek beklentim bozulmadan en az 5 sene idare etsin beni yeterli. 

  • Monitörün kalitesine gerçekten lafım yok ama Samsung şu monitördeki sorunları çözmedi gitti. Tek tük minik sorunları çözdü. Bende 4080 ile kullanıyorum. DP ile kullanımda uyanmama sorunu oluşuyor bende. PC yi resetlemem gerekiyor tekrar görüntü alabilmek için. Monitörü resetlemekte çözmüyor. Böyle bir saçmalık hala devam ediyor.


    HDMI 2.1 aldım onunla deneyeyim dedim. Onda da böyle sürekli kendi kendine ekran kararıp geliyor sanki kapanıp açılıyor gibi. Onu da sorunsuz kullanabilmek için eski ekran kartı driverı kurdum falan. Bide 12 bit aktif oluyor hdmi 2.1 kablo takınca ama onu yapınca da komple gidiyor görüntü pc yi aç kapa yapmadan da görüntü gelmiyor. Ondan da vazgeçtim tekrar DP döndüm. Artık monitörün kaprislerine göre yaşıyorum. Uyanmama sorunu olmasın diye monitörün başından ayrılacağım zaman ekranı kendim elle kapatıyorum. Kendi kendine uyku moduna geçine uyanmıyor çünkü. Samsung yazılım konusunda çok yavaş ve umursamaz. Zaten yeni model ile de insanlara o monitörü boşverin bakın bu yeni sorunsuz bunu alın der gibi bir algı oluşturdular. Yazılımla çözemediklerini yeni monitörle çözmeye çalışıyorlarmış gibi bir algı oluşturdular bende.





  • İşletim sisteminden kaynaklı çok basit sorunlar açıkçası midemi bulandırdı. Mevcutta elimde kullandığım 32" 165 hz ve 34" 144hz iki adet VA panel monitörüm mevcut. 34 olanı işyerinde kullandığımdan yeni bir 34 olarak g8 aldım ama tam anlamıyla içime sinmedi. sanırım mevcut setup ile devam edeceğim.

    iadenin eşiğindeyim...

  • Selamlar. Ben de aranıza katıldım 5-6 gün önce ama bugün maalesef bir ölü piksel keşfettim ekranda. Samsung'la konuştum, farklı kabloyla denediniz mi diyor  


    Şimdi biraz daha konuştum, eve teknik destek ekibi göndereceklermiş. Umarım alıp yenisiyle değiştirirler. Görüntü inanılmaz şahane çünkü.

  • Dynamole kullanıcısına yanıt

    Kanunen değiştirmek zorunda hocam ama keşke ilk 14 günlük iade hakkınızı kullansaydınız hiç uzamazdı muhabbet.

  • Sasua S kullanıcısına yanıt

    Normalde öyle yapıp yeniden alacaktım ama ürüne zam geldi bile hocam. Hatta ben v2'yi bekleyecektim normalde ama böyle giderse o çıktığında dolar 40 lira olacağı için hemen alayım dedim  Geldiklerinde değiştirmezlerse iade etmek zorunda kalacağım.

  • Dynamole kullanıcısına yanıt

    hocam kanuna göre elinde ürün var isae ve siz değişim istiyorsanız değişim zorunda. İade yaparlarsa thh ile kazanırsınız çok rahat. Şuan 1000 dolara çıkan asus 35 bin olmuş. En ucuz oled samsung görünüyor malesef ki v2 40 dan aşaığı gelmez bence de.

  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.