Şimdi Ara

Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
5
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sennheiser kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Sn. Sennheiser yetkilisi benim mağduriyetimi ancak siz giderirsiniz diye düşünerek buraya yazmak istedim.

    n11.com
    Sipariş Tarihi : 23/05/2016
    Sipariş Kodu : 206339243162
    Kulaklık modeli : cx200 streetII black paket hasarlı

    n11 üzerinden bir hafta önce kulaklık siparişi verdim. Üç gün sonra Bircom dan bir hanımefendi aradı ve kulaklığı ancak kargoya verebildiklerini söyledi. Sorun değil dedim. Ertesi gün paketim geldi, açtım baktım ki içinden mx80 diye bir model çıktı. Bunun üzerine beni arayan numarayı geri aradım ve durumu anlattım. Bekleyişin ardından depoda bir sıkıntı yaşandığını, ürünü yurtiçi kargo ile geri göndermem gerektiğini söyledi.

    N11 den hesabıma girdim ve değişim talebinde bulundum.Bir gün bekledim. Baktım ki herhangi bir kargo gönderi kodu verilmiyor, yurtiçi kargo şubesine gittim geri göndermek için. Şubedeki görevli de kutunun üzerinde ki diğer adrese aldanmış, tutmuş adres olarak asıl kulaklığın gitmesi gereken müşterinin adresini girmiş sisteme. Kutunun üzerinde o adreste yazıyormuş, ben de sonradan farkettim bunu.

    Netice itibari ile kargo şubeye geri dönecek. Geri dönüş ücretini de ödemek durumunda kalacağım. Benim mağduriyetimi gidermenizi, ilave kargo ücretleri ödemeden yanlış gönderilen ürün yerine sipariş ettiğim kulaklığın tarafıma ulaştırılmasını rica ediyorum. Lütfen yardımcı olunuz.




  • mustafa982 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

    Probleminiz için müşteri hizmetlerimizle irtibata geçmeniz daha doğru olacaktır. Forum sayfamızda teknik konulara daha çok yer veriyoruz. Bu tarz paylaşımlar genel bilgi alışverişinin önüne geçmektedir.

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • "70 yıllık Sennheiser tarihinde müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmak en önemli amaçlarımızdan biri olmuştur."

    Bu sözlerinize dayanarak yardım istemiştim ama anlaşılıyorki memnuniyet yine reklamlarda kalmış. Müş.hiz. yardımcı olsaydı zaten burada dillendirmezdim.
  • mustafa982 kullanıcısına yanıt
    Biz sosyal medya ekibi olarak dediğiniz bilgilere ulaşamıyoruz. Takdir edersiniz ki müşteri hizmetleri iş akışında olan bir durumdur bu. Daha önce yapmış olduğunuz görüşmeyi yinelemenizi rica ederiz. Ayrıca ekstra bir kargo ücreti ödemenize gerek yok. Tarafımıza ulaştıracağınız ürünlerde karşı taraf ödemeli gönderim yapabiliyorsunuz. Biz yine bilgilerinizi ilgili birimimizle paylaşalım.
  • müşteri hizmetlerinin kendine faydası yok ki müşteriye olsun. Gerçekten ciddi anlamda bir yavaşlık, bilgi eksikliği organizasyon bozukluğu var. 24 saat içinde kargo yapılır deniyor yapılmıyor. Arıyorsun herkes durumdan birhaber. Oradan oraya telefonlar, biz sizi arayalım derler saatlerce arayan olmaz. İnternet sitelerinde taksitli ödeme seçeneği için uygun olana kartla ödeme yapmak istediğinde kartın uygun olmadığına dair uyarı verir, ararsın burası değil "Bircom"u arayın derler. Sennheiser Türkiye misiniz, Metan mısınız, Bircom musunuz? Ben sizin bütün bunların sonucunda ne olduğunuza bir türlü karar veremedim. Ne için? Kıçı kırık 200 TL lik CX 3.00 için. Masal anlatmayın kimseye
  • Oynamak yetmez! İçinde olmaya hazır mısınız? Sennheiser PC 363D Oyun kulaklığı…

    İyi oyuncular bilirler. Oyunu oynamak yeterli değildir. Oyunu yaşamak, içinde olmak, o hazzı yaşayabilmektir önemli olan… Sennheiser oyuncular için de mükemmel sesin peşinden gidiyor ve oyun dünyasına vazgeçemeyeceğiniz birini daha kazandırıyor. PC 363D Dolby 7.1 oyun kulaklığı…


     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Tasarım

    Katlanamayan, yekpare bir gövdeye sahip olan modelde oldukça esnek bir malzeme kullanılmış. Özellikle kafa bandını spiral bir şekle gelene kadar eğip bükebiliyorsunuz. Buna rağmen gövde, solid yapısını muazzam şekilde koruyabiliyor.Malzeme dayanıklılığı ve mukavemeti oldukça iyi. Ayrıca toplamda 312 g ağırlığa sahip. Uzun süreli kullanımlarda yormuyor ve rahatsız etmiyor

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Kulak pedleri ve kafa bandında, kafa ve kulak bölgesi şeklini alan ve çıkarıldığında eski şekline geri dönen ‘’Memory Foam’’ kullanılmış. Çıkarıldığında ya da sıkılıp bırakıldığında eski haline dönen bir malzeme bu. Bu yüzden, ‘’eski şeklini hatırlayan sünger’’ manasında ‘’Memory Foam / Hafıza süngeri’’ ifadesi kullanılıyor. (Kabul edelim Türkçesi pek havalı değil :) ) Bu süngerler, uzun süre bilgisayar başında vakit geçirenler için maksimum konfor sağlamak amacıyla kadife kumaşla kaplanmış. Bu sebeple kafada duruşu ve yarattığı rahatlık hissinin maksimum seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Buna bir de kulağı içine alan ekstra geniş kapsülleri eklersek konfor en üst düzeye çıkıyor. Ayrıca kapsüller sağa-sola, içeri-dışarı hareket ederek takılan bölgeye uyum sağlayabiliyor.

    Sennheiser PC 363D açık kapsül yapısına sahip bir model.Bu sebeple dış ortamdan tamamen izole olmadan dinleme yapmak mümkün. Açık kapsül yapısı sadece izolasyonla alakalı değil elbette. Sahne derinliğinin daha gerçekçi olması açısından da açık kapsülün önemli rol oynadığını belirtelim.

    PC 363D, 2 metre uzunluğunda kevlar kaplı bir kabloya sahip. Özellikle kevların kabloya maksimum dayanıklılık sağladığını söyleyebiliriz. Kablo, 2 adet 3.5 mm jack ile sonlanıyor. (Biri kulaklık, diğeri mikrofon için...) Kablo detachable, yani çıkarılabilir bir yapıda değil.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Teknoloji

    Gelelim PC 363D’yi bu kadar özel yapan en önemli noktaya... PC 363D oyun zevkinizi en üst noktaya taşımak adına Dolby 7.1 destekleyen küçük bir ses kartıyla birlikte geliyor. PC bilgisayarlara USB kablo ile bağlayarak kullanabildiğiniz ses kartının üzerinde sürgülü bir açma-kapama sistemi kullanılmış. Bir hareketle sürgüyü ileriye iterek ses kartını açabiliyor, geriye çekerek kapatabiliyorsunuz. Böylelikle ister 7.1 ile ister 7.1’siz oyun zevki yaşayabiliyorsunuz. Kutu içinden Windows için ses kartı yazılım CD’sinin mevcut olduğunu da belirtelim. Ses kartının üzerine entegre edilmiş USB kablosu oldukça kısa. Ama endişelenmeyin, USB uzatma kablosu da kutu içeriğinde yer alıyor. :) Kulaklık kablosu üzerinde yer alan mikrofon ve kulaklık jakları ses kartına bağlanıyor, ses kartı da USB ile bilgisayara bağlanıyor.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Mikrofon

    Ve elbette oyun kulaklığının olmazsa olmazlarından en önemli donanım: Mikrofon… PC 363D’nin mikrofonu da Sennheiser mühendisliğine yakışır şekilde tasarlanmış. Mikrofon yukarı ve aşağı hareket edebiliyor. Bu hareketin bir özelliği var elbette, Mikrofon yukardan aşağı indirildiğinde açılıyor ve aşağıdan yukarı kaldırıldığında ise kapanıyor. Oyunda hızlı olmak isteyen oyunseverler için oldukça pratik bir özellik olduğunu söyleyebiliriz.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Gelelim mikrofon teknolojisine… Mikrofon pro noise cancelling, yani gürültü engelleyiciye sahip. Müzik ve gürültünün ortalamanın üzerinde olduğu ortamlarda yaptığımız testlerde, mikrofonun gürültü engelleyicisinin çok başarılı çalıştığını gözlemledik. Bu testi elbette sizler de yaparak deneyimleyebilirsiniz. Bununla birlikte mikrofon kalitesinin de çok iyi olduğunu ve profesyonel stüdyo mikrofonu berraklığına sahip olduğunu ekleyelim. Kısacası dış ortam gürültüsünü minimize ederek takım arkadaşlarınızda oldukça net dialog kurabileceksiniz.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Oyun oynarken pratiklik isteyenler için bir özellikten daha bahsedelim; Ses seviyesi, kulaklık üzerine entegre edilmiş, dönen kontrol ünitesiyle ayarlanabiliyor. Kısaca ihtiyacınız olabilecek tüm fonksiyonlar elinizin altında…

    Ses Kalitesi

    Bildiğiniz gibi Sennheiser kendi kulaklık kapsüllerini Alman mühendisliği ile kendisi üreten bir firma. Bu yüzden gerek Hi-End gerekse oyun kulaklıklarında detayı ön planda tutan bir anlayışla yüksek kaliteli komponentler kullanılarak imal edilen diyafram ve kapsüller tercih ediliyor. PC 363D modeli de bu kapsüllere sahip bir model…Sadece oyun değil müzik dinlerken de sesteki detayı almanıza olanak sağlıyor. Kulaklığın açık kapsül yapısına sahip olmasından dolayı sesteki gerçeklik hissi ve sahne derinliği kendini belli ediyor. Müzikte ‘Sub basları’ duymak isteyen oyunseverler biraz üzülecek ama gerek açık kapsül yapısı gerek karakteri gereği yoğun bir sub bas karakteri olmadığını da belirtelim. Deep house vb müzikler dinlemeyi seviyorsanız bas cevabı sizi tatmin etmeyebilir. Zaten o tarz bir bas cevabı verme amaçlı üretilmediğini de tekrar hatırlatalım. Mid frekanslar net ve berrak. Tizler sıcak ve sibilant değil. Tüm frekans bandında dengeli, kontrollü ve detaylı bir kulaklık.Kısacası iyi oyuncuların seveceği tarzda…


    Teknik Özellikler

    Renk: Siyah
    Takma Şekli: Kafa Üstü
    Kapsül Tipi: Kulak Çevreleyen (Circum-Aural)
    Sürücü ve Kulaklık Tipi: Dinamik Sürücü / Açık Kulaklık
    Uyumluluk: PC, Mac
    Empedans: 32 ohm
    Frekans Aralığı (Hoparlör): 15Hz - 28.000Hz
    Frekans Aralığı (Mikrofon): 50Hz - 16.000Hz
    Ses Basınç Seviyesi (SPL): 112 dB
    Toplam Harmonik Bozulma (THD): <0.1% (1kHz, 100 dB SPL)
    Jak girişi: 2X3.5mm (PC/Mac), 1X7.1 Surround USB
    Kablo Uzunluğu: 3m (PC/Mac), 1.2m (Konsol)
    Ağırlık: ~312g

    Beraberinde Gelenler

    1 adet PC 363D kulaklık
    1 adet 7.1 Surround ses kartı aparatı
    1 adet sürücüleri içeren CD
    1 adet hızlı başlangıç kitabı
    1 adet USB uzatma kablosu

    Son Söz…

    Sennheiser PC 363D modeli iyi oyuncuların, gerek ses kalitasi gerekse konfor anlamında tüm beklentilerini fazlasıyla karşılayacak bir model. Sizler de PC 363D ve daha pek çok modelimizi deneyimlemek istiyorsanız sizi Sennheiser Kulaklık Deneyim Merkezi'mize bekleriz. İletişim :

    http://deneyimmerkezi.sennheiser.com.tr/Anasayfa


     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada




  • ya sennhiser reyiz paramız yok bütçemiz 300 tl bize bir ie8/80 felan gönderde kulagımıza bass girsin. :)
  • Sezer.E kullanıcısına yanıt
    :) ilginize teşekkür ederiz. 300-400 TL gamında CX 5.00 ya da Momentum In-Ear modellerimizi tercih edebilirsiniz. Momentum In-Ear incelememizi yukarda okuyabilirsiniz.
  • merhaba, ağırlıklı olarak mp3, notebook ve telefonda kullanmak üzere kulak üstü kulaklık bakıyorum. Hd 202, 203 tarzı daha hafif ürünlerden özellikle telefonda verim alabilirmiyim. Bugün mediamarkt da hd 201 modelini deneyebildim ve ses az geldi telefon için. Hd 202 modelini deneme şansım olmadı onda durum nasıl olur. Veya sizin önerebileceğiniz başka model varmı.
  • dombayci kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Taşınabilir müzikçalar ya da telefonunuzun ses çıkış yüksekliğine ve kulaklığın empedans ve SPL değerine göre ses yüksekliği değişkenlik gösterebilmektedir. HD 201, HD 202 modellerimiz profesyonel ses sistemlerinde de kullanılmak üzere tasarlandıklarından dolayı empedansları yüksektir. (Ses kartları, gitar amfileri vb gibi cihazlar...) Bundan dolayı ses kaynağınızın ses çıkış seviyesi yeterince yüksek değilse, sesi daha önce dinlediğiniz düşük empedanslı kulaklıklara nazaran az duymanız olası bir durumdur. (Örneğin telefonlarla gelen standart kulaklıklar genellikle 16,18,20 ohm değerlerinde üretilirler.) Bilgisayarların ses kartı çıkışları yüksek olduğundan kişisel bilgisayarınızda bu durumu yaşamanız daha düşük bir ihtimaldir. HD 201 modelimizin 24 ohm, HD 202 modelimiz ise 32 ohm değerinde olduğunu belirtelim. Ne kadar bütçe ayırabileceğiniz bilgisini de verebilirseniz ona göre model önerilerimizi sunabiliriz.Mesaj yoluyla da ulaşabilirsiniz.




  • peki hd 202 nin açıklamasında aşağıdaki gibi neden düşük empedans değerinden bahsediliyor. Birde sitenizde göremedim, hd 407 nin teknik özellikleri nedir.

    "Sennheiser HD 202-II hangi koşulda dinlemek isterseniz o amaca hizmet etmek için geliştirildi. İster evde mini hi-fi sisteminizle kullanın, ister bilgisayarınızla, isterseniz taşınabilir cihazınızla kullanın. Düşük empedansı sayesinde istediğiniz cihazla kullanabilirsiniz. "
  • dombayci kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Hd 202 modelimiz elbette ki mobil cihazlarda da kullanılabilir. Ancak dediğimiz gibi, ses kaynağınızı ses çıkış düzeyine bağlı olarak duyduğunuz ses düşük kalabilir. Örneğin 18 ohm empedansa sahip bir kulaklığın verdiği ses yüksekliğini vermeyecektir...HD 202 modelimiz mobil cihazlarda kullanılabildiği gibi profesyonel cihazlarda da kullanıma uygun şekilde üretilmiştir. İstanbul'da yaşıyorsanız sizi Sennheiser Kulaklık Deneyim Merkezi'mize davet edelim.Pek çok modeli deneyimleme fırsatınız olur. Modeller arasındaki farklılıkları birlikte gözlemlemiş oluruz böylece...
  • İstanbul dışındayım. Hd 407 emp. değerini sormuştum onu yanıtlamadınız. Ben hd 407 veya hd 202 arasında bi seçim yapıcam. Bu arada n11 üzerinden satışa sizmi çıkıyorsunuz firma olarak.
  • dombayci kullanıcısına yanıt
    HD 407 modelimiz 32 ohm empedansa sahip. n11 sitesinde firma olarak biz satış yapıyoruz evet. Seri sonu ve paket hasarlı ürünlerimizin satışı yapılıyor n11'de.
  • Merhaba, Sennheiser MX 170 kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor. Genelde kabloya zarar geldiğinde biraz oynatınca temassızlık olduğu belli oluyordu ama bu sefer hiçbir şekilde sağ taraftan ses alamıyorum. Hala garantisi devam ediyor.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Fatura ya da garanti belgeniz mevcutsa ürününüzü ulaştırın yardımcı olalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sennheiser

    Merhaba,

    Fatura ya da garanti belgeniz mevcutsa ürününüzü ulaştırın yardımcı olalım.

    Garanti belgesi var. Hangi adrese gönderebilirim ?
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Ürün bilgileri ve satın alma tarihinin de belirtildiği garanti belgenizi aşağıdaki adrese ulaştırabilirsiniz.

    http://www.sennheiser.com.tr/iletisim
  • Sennheiser kullanıcısına yanıt
    Metan adına kayıtlı bir garanti belgesi var. Küçük boyutlu bir kağıt ve üzerinde doldurulması gereken yerler var. Bunları doldurup ürünle beraber göndersem olur mu ?

    Ayrıca elimde faturası yok ama garanti belgesinde fatura bilgileri isteniyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.