Şimdi Ara

Sıfır 2012 C3 vs 2. el 2012 C3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar...
    Citroen C3 modelini eski kaplumbağa kasasından beri takip eder, düşük yakıt tüketimi nedeniyle herzaman dikkatimi çekmişti. Şu an çıkan 20 bin TL sıfır faizsiz (sözde sıfır faiz, araç tipine göre artan ön ödemesi var) kampanyadan yararlanıp, yeni C3 almak istedim. Araştırmalar sonucunda 1.4 eHDi BMP dizel yarı otomatik vites, otomatik klimalı, elektronik paketli ve metalik boya dahil 44 bin civarına bir araç bulabildim. Bulabildim diyorum çünkü piyasada C3 dizel manuel olmayan araç yok.

    Benim sıkıntım şu, dün akşam sahibinden ve arabam sitelerine baktım, gözlerim fal taşı gibi açıldı. Satıcılar 2012 model dizel araçları 33 bin gibi inanılmaz düşük rakamlara (sıfır fiyatına göre) satıyorlar. Tabii ki burada satıcı, kendi arabasını isterse 1 tl ye bile satabilir, hiç kimse birşey diyemez bu konu hakkında ama ben sıfır dizel aracı 44 bine zar zor pazarlıklı bulup, almak isterken, ikinci el C3 piyasasında niçin bu kadar uçurum var anlamadım. Araç, yakıt tüketimi konusunda kendi sınıfının en iyilerinde, güvenlik süper değil ama kötü hiç değil. Eh görünüş desen onunda şirinliği var, bu arada Zenith cam piyasada yok!

    Bu yüzden uzman arkadaşlar bu konu hakkında yorum yapabilirlerse sevinirim. Yoksa 40 binime yazık olacak, 2. el az kilometre yapmış araç almak daha mantıklı gelecek. Yada sınıf atlayıp C4 e geçiş yapmak için para biriktirmem gerekecek...

    Artı 2013 C3 modeli o kadar yeni birşey getirebilir mi?

    teşekkürler







  • kardeş c4 desen neyse de c3 pek tutulmuyor bunun içinde 2.el ile sıfır arasındaki uçurum normal...
  • Aslında "tutulmuyor" dememek lazım. Galiba insanımız aracın kıymetini bilemedi. Halen yakıt tüketim ve güvenlik yerine dış görünüş, parça gibi sebepler kafalarda yer aldığından, bu araca yeterli derecede önem vermiyorlar. Aslında bunun Citroen Türkiye'nin de payı var. O aracı sevdirmesi lazım, özellikle genç kesime. Bu şekilde marka olma yolunda ilerler.

    Tabii ki bu benim düşüncem, her türlü karşı fikrede açığım.

    Ama 2. el fiyatlarının nasıl yazılması gerektiği içeren bir kitap yada kural yok. İnsanlar istediği fiyata satmak isterler. Eğer ellerinden çıkarmak istiyorlarsa, piyasa şartlarında oluşan fiyatın altında da satabilirler. Ama şu an ki fiyatlar cidden adaletsiz, yeni c3 almış ve alacak insanlar için. Moral bozuyor. :/
  • ''Eğer ellerinden çıkarmak istiyorlarsa, piyasa şartlarında oluşan fiyatın altında da satabilirler.'' bu cümleni göz önünde bulundurup gerekeni yapabilirsin kardeşim. yaptığın değerlendirme objektif değil...sen cebini düşün eğer kazanan sensen gerisi hikaye...
  • Citroen C3 yenilendi.

     Sıfır 2012 C3 vs 2. el 2012 C3

    Citroën, 2002 yılndan bu yana yaklaşık 2 milyon adet satış yaptığı C3 modelini yeniledi.

     Sıfır 2012 C3 vs 2. el 2012 C3

    Ailedeki diğer kardeşleri gibi gündüz farlarına kavuşan C3, tampon ve panjurundaki değişiklikle daha dinamik bir görünüme sahip olmuş.

     Sıfır 2012 C3 vs 2. el 2012 C3

    Arka tarafta, stop lambalarının renkleri, tamponda yapılan yenilikler ve konsola yerleştirilen multimedya ekranı ile yeni C3 rakipleri karşısına eksiksiz çıkıyor.

     Sıfır 2012 C3 vs 2. el 2012 C3

    Gelecek ay Cenevre'de gerçekleştirilecek fuarda ilk kez sergilenecek olan araç, nisan ayında avrupada satışa sunulacak.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.