Şimdi Ara

Sıfır araç aldı, hayatının şokunu yaşadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olay, 2017 yılında Esenyurt’ta bayisi bulunan bir otomobil firmasında yaşandı. İddiaya göre, Yatmaz ailesi indirimli olan hafif ticari bir aracı sıfır olarak satın aldı. Tolunay Yatmaz (24), bir süre sonra aracında kendince düzenlemeler yaptı. Yeni yıla girilmesiyle muayene tarihi gelen aracı istasyona götüren Yatmaz, büyük şok yaşadı. Yatmaz’a muayene istasyonu görevlileri aracında 2 adet şase numarası basılı olduğunu bu yüzden muayeneden geçmeyecekleri söyledi. Zaman kaybetmeden sıfır aracını aldığı firmaya giden Yatmaz, burada aracın değiştirilmesi ya da fark ödeyerek yeni bir araç almak istediğini söyledi. Firma tarafından bu isteği olumsuz yanıtlanan Yatmaz ailesi hukuk mücadelesi başlattı.Sıfır araç aldı, hayatının şokunu yaşadı!Sıfır araç aldı, hayatının şokunu yaşadı!Sıfır araç aldı, hayatının şokunu yaşadı!


    KAYNAK :http://www.milliyet.com.tr/gundem/sifir-arac-aldi-hayatinin-sokunu-yasadi-6023004







  • MAĞDURUN TAVSİYESİ: Kasım ayında mahkemenin görüleceğini kaydeden Yatmaz, sıfır araç alacaklara tavsiyede bulunarak, "Sıfır araç bile alsa arkadaşlar her şeyine baksınlar aracın firmalarda güven olmuyor" dedi.
  • FORD pişmanlıktır
  • Bu şekilde hatalar nadiren de olsa oluyor. Gördüğüm kadarıyla fabrika hatalı basılan şasi numarasını üzerine X vurarak örtmüş. Fabrikanın vereceği bir resmi yazı ile düzeltilir.
  • ford focusun daha öncede sosyal medyada çıkmış mağdur videoları vardı.

    ilginçtir hep aynı marka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.