Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, 512/8 okyanus mavisi ve değişim sebebiyle 6999 yazıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş numaranızı vs. bilgilerinizi paylaşmamanız güvenliğiniz için daha yararlı olabilir. Herhangi biri sizin adınıza Samsung'u arayıp siparişin adresi, teslim alacak kişi gibi bilgileri değiştirtebilir. Yada en iyi ihtimal siparişinizi iptal ettirebilir :) Bu durumda Icon X hediyesinden mahrum kalırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle bir şey yapmazlar. Sonuçta bu bilgileri Samsung Türkiye'nin ne kadar kötü iş yaptığını anlamak için paylaşıyorum. Eğer ki siparişim iptal olursa öyle bir durumda aramızda ajan var demektir :) ve Samsung Türkiye tahminimizden daha da kötü durumda demektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    bencede değişim ile almakla alakası yok. sende benim gibi erken alanlardansın ben değişimle aldım müşteri hizmetlerini aradım ilk teslim edileceklerden biri sizsiniz diyor iyide ne zaman yani bu diyorum aynı şeyi tekrarlıyorsunuz diyorum başka bir numara verin bir yetkili verin bize bişi sölesin artık yoksa iptal edeceğim dedim ben sizi yetkili arkadaşa arattırıcam dedi ama pek inanmadım. şikayet oluştururmusun dedim konuyla alakalı onuda oluşturdu.
    maille destek kısmında başkana mesaj diye bir bölüm var ordan da yazdım bir geri dönüş olmadı
    twitterdan samsung un hesabına yazdım dönüş yapılacaktır tarzı bir cümleyle cevap verdiler devamı yok.
    daha da nereye başvurayım aklıma gelmiyor.
    stoklarda daha sizin telefon gelmedi deseler bile razıyım net bir cevap olsun bari.
  • kuutaay kullanıcısına yanıt
    Benim kanaatim 512 Gb mavi renk tr de yok şu anda. Varsa da gümrük vs işlemleri sürüyor. Bir kişi bile mi olmaz telefonu teslim alan.
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    bencede tr de yok note 8 i aldığım samsung bayinde çalışıyor arkadaş onada soruyorum arada bize de bir bilgi vermediler abi henüz diyor peşin para alacam getirsinler yeterki diyorum net bir cevap yok parayı ver siparişi oluşturayım ama beklersin abi diyor.
    bu kadar mı beklenmedik talep aldı da bu telefon yetiştiremediler yani başka bişi gelmiyor aklıma.
    dolar kurundan kaynaklı bir çekimserlik olsa markada 128 likleride piyasaya sürmezdi.
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    Ben de Türkiye'de aldığımız telefonun olmadığının düşünüyorum, olsa gönderilir. Burada yaşanan birkaç sıkıntılı durum söz konusu. Bunlardan ilki dünya lansmanını yaptığı renk ve modelini yeterince üretmeyen Samsung merkezi ikincisi ise sipariş sürecini berbat bir şekilde yürüten Samsung Türkiye. Dünyaya en yeni model olarak gösterdiğin ve en farklı telefon illa ki en çok beklenen olacak. Tarih verirken bunları göz önünde bulundurarak vermeliydi. Belki de arka planda çok daha kötü şeyler gerçekleşti. Kötüler arasında en az kötü olanı, daha güzide Avrupa ülkelerindeki stok yetmediği için Türkiye stoklarını oraya kaydırdılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Twitter dan flood yapmak dışında aklıma bir şey gelmiyor. Şu anda samsung un tr ceo su kim onu da bilmiyorum, ordan yüklensek belki net bir cevap alırız.
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda Donanım Haber röportajı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bilgisayar başında olmadığım için çok detaylı araştırma imkanım yok. Forumda buluruz ilgili kişinin adını bence ama zaten sıkıntı o kişi olduğu için çok değişmez. Her ne kadar merakla beklesem de tek tesellim yeni mamuller gelecek olması :) sıcak sıcak (tabiri caizse)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Anıldı ismi onu hatırlıyorum ama soyadını bilemiyorum. Bence tek çözüm bu, kendisi bize 10 eylül der veya 12 eylül der bizde emin oluruz en azından. Müşteri hizmetlerinin telefonu meşgul çalıyor sürekli bu arada, banlandım heralde araya araya :)
  • Arkadaşlar bir kaç arama yapıp gerekli yerlere ulaşmaya çalışacağım. Sizin de dediğiniz gibi 15 gün- 20 gün neyse net bir tarih verseler ona göre hareket ederiz ve müşteri temsilcilerinin geniş konuşmalarına şahit olmayız. Can sıkan durum da belirsizlik ve papağan gibi konuşan müşteri temsilcileri.. Net bilgi için tüm sosyal medyadan falan yüklenelim bence
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    şuan ben aradım bende de meşgul çalıyor hocam =)
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sitede böyle bir şey yapacak bir arkadaşın olduğunu sanmıyorum. Ben de zaten bilerek sipariş numaralarını istemedim zan altında kalmamak için =)
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Benim bulabildiğim numaralar:
    0212 998 94 97
    0212 871 49 49
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    peki aradınız mı?

    Ben müşteri temsilcisini yine aradım biraz abarttım herhalde ama onlar da sıktılar artık. Soru soruyorum durumu anlatıyorum hala sırayla yollanıyor diyorlar.

    Kendilerine sadece renk değiştirip yollayın ozaman dedim siyah rengini, siz yeniden sipariş vermeniz gerek diyor. Sanki ben sipariş vermeyi bilmiyorum arkadaş ya
  • Ben şimdi Arvato Lojistiği aradım ve durumu sordum, bununla alakalı müşteri temsilcisini arayın dediler. Ben de onlar bilgi vermiyorlar yardımcı olur musunuz dedim. Olamıyoruz maalesef dedi bayan..

    0216 665 65 58 telefon numarası, ikna kabiliyeti yüksek olan bir arkadaş tarih bilgisi alabilir belki =)
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Şimdi müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm. Adamların şeyinde değiliz tabiri caizse...
    Beklemeniz gerekiyor diyor. Dedim 09 ağustosta sipariş veren arkadaş ta bekliyor hala sırayla gönderiliyor diyorsunuz, bana net tarih söylemek zorundasınız, sözleşmeye aykırı davranıyorsunuz şu anda vs deyince bi saniye deyip bir yerle görüştü ve gene aynı cevap; beklememiz gerekiyor. Anasını sattım memleketinde herkes ayrı telden, her iş tanıdıkla çözülüyor. Tanıdık bağlantıları olan birini bulmadıkça biz ne zaman gönderileceğini falan öğrenemeyiz. Adamların umrunda değiliz çünkü.
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam... Maalesef
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bi müşteri hizmetlerinizi arayıp sorar mısınız? Bize hep aynı yalanı atıyorlar bakalım size ne diyecekler? sırayla falan diyemezler herhalde ilk sipariş verenlerdensiniz. Biraz da üzerlerine gidip tarih almaya çalışırsanız sevinirim.. Forum sitesindeki arkadaşlara da sürekli aynı şeyleri tekaraladıklarını da söyleyin ama =)
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Renk değiştirmek istesek iconx arada kaynayacak demek mi bu? Ürünü yollamamakla kalmayıp bir de üstüne alternatifleri ortadan kaldırıyorlar resmen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.