Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Azönce samsung'a mail attım ve konunun url adresini de ekledim. Bakın görün ne kadar mağdur insan var bize bir tarih verin diye.
    Ayrıca @SamsungTurkiye ye twit attım ve Samsung destekten hemen mesaj geldi sipariş numaramı ve iletişim bilgilerimi atmam halinde yardımcı olacaklarmış (yerseniz) =)
    Mesajla istedikleri bilgileri yolladım bakalım ne olacak
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Siz 512/8 mavi renk sipariş mi verdiniz?
  • Benide ekleyin

    8/512 okyanus mavisi

    Sipariş tarihi 27.08.2018 saat : 05:00

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 agustos ta siparis verdim en son bize gelecektir eyy samsung duy sesimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişi iptal etmek için benim önerimle alanlardan bazı arkadaşlarımın aktarması , iptal etmemmek için mi aceba söylenmiş 10 iş günü veya 1 ayı bulabilir para iadesi prsoderü demişler, emin değilim kendim konuşmadığım için yanlış bilgi aktarmak istemiyorum.

    İPTAL EDENLER var mı ? prodedür nasıl , parasını alan veya net bir bilgisi olan var mı ? 10 iş günü nedir yahu araya haftasonu vs girince ? Yada 1 ay sürer demeleri nedir ? Kendi görüşen konuşan bilgi alan bi zahmet aydınlatsın.

    Lansman günü ben Emaar Samsung'dan peşine aldığım 6/128 lik Note9 u ertesi sabah gidip iade etmiştim yani 10Ağustos, bana 1 hafta sonra dediler deflaraca aradım beni bir muhasebe kısmına yönlendirdiler neyse 1 hafta sonra ki Cuma ödemesine girdiler Allah korusun bir hafta sarksaydı yani diğer cumaya kesim tarihine denk gelip ödeyecektim bir de.

    Ama sanırım OnlineSamsung'dan alınan ve iptal edilenlerde daha farklı gidişat var.

    Suç bende kendim sorun değilde yahu ben alacam diye referans olduk sanırım eşe dosta hısım akraba arkadaş tandık falan filan şimdi tabi gecikince bize patladı olaylar. Bu da bana ayrı ders olsun.




  • şimdi samsung online dan siparişime baktımda bir değişiklik varmı diye sipariş ayrıntı tuşunun yanında iptal etme tuşu vardı onu kaldırmışlar? bir heyecanlanma olmadı değil :)
  • kuutaay kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de baktım şimdi bende hala iptal tuşu var, sen yanlışlıkla iptal etmedin di mi ürünü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dupont81

    Siz 512/8 mavi renk sipariş mi verdiniz?

    ekim sonunda yurt dışına gideceğim, oradan alacağım, şuan x ile devam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kargo takip mesaji geldi ama kargocu ugramadi. Takip numarasıyla baktığımda ise ugradiklarini ve yarin yeniden ugrayacaklarini belirtmisler. Zannediyorum gun icinde yetistiremediler. Yarin teslim almayi umuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asksarabi kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 512/8 Mavi rengini mi almıştınız? Ayrıca hangi gün sipariş vermiştiniz?
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Hayır iptal etmedim işleniyor yazıyor hala sadece dediğim gibi iptal etme tuşu yok artık şimdi gene baktım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüm, 28 Ağustos tarihinde bu ürünün stokta olduğu ve ilgili tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargolanacağı bilgisinin bana verildiğini ve an itibariyle henüz kargolanmadığını söyledim. Yine aynı tekrarlar yaşandı.

    Samsung Türkiye'nin bu durumu hiç iyi yönetemediğini ve zaten bildiğimiz şeyler haricinde detaylı bilgi veremediklerini söyledim. Yine aynı şeyler tekrarlandı.

    Türkiye genelinde hiç 512GB Okyanus Mavisi kargolandı mı diye sordum, önce tabi ki 512GB modeller kargolandı dedi ardından özellikle okyanus mavisi diye üsteleyince, bunun bilgisinin de olmadığını söylediler. Ben de yine tekrar Samsung Türkiye'nin ayıbıdır bu dedim.

    Benim talebimi alacaklarını ve kendilerine neden kargolanmadığı bilgisi verilirse geri dönüş yapacaklarını söylediler, ben de siz kaydı açın ama öyle bir geri dönüş olmayacak dedim.

    Kampanyadan faydalandığım için bir karışıklık olmuş olabilir dedi, ben de kampanya kapsamında verdiğimiz para sayılmıyor mu ne karışıklığı dedim, yine varsayımlar devreye girdi. Bizim de varsayımlarımızın olduğunu mesela 512GB Okyanus Mavisi cihazların Türkiye yerine Avrupa'ya kaydırıldığını düşündüğümüzden bahsettim. Hazır varsayımlar ortadayken kayıtlarda olsun istedim.

    Sonuç olarak arkadaşlar, beklemeye devam. 9 Ağustos günü sipariş verdiğim için tarihle ilgili bir saçmalayamıyorlar ama gel gör ki cevap yok çünkü bilgileri yok.




  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Hocam vallaha bu iş kabak tadı vermeye başladı.. Az önce bir arkadaş mesaj atmış kargo mesajı geldi diye ama pek sanmıyorum. Renk farklı olabilir, mavi olma ihtimali çok az. Ama mavi renkse süper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuutaay

    şimdi samsung online dan siparişime baktımda bir değişiklik varmı diye sipariş ayrıntı tuşunun yanında iptal etme tuşu vardı onu kaldırmışlar? bir heyecanlanma olmadı değil :)
    İptal etme tuşu kalkması hayra alamet. Mailede bakın fatura gelmişmi diye, belki bir sürpriz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    O arkadaşın mesajını şimdi fark ettim, açıkçası adını yazdırmamış yukarı, ben de mavi olduğunu düşünmüyorum. Zaten diğer renklerin sahiplerine ulaşanlarını biliyoruz. Bakalım, bir umut belki bizim ürünleri de başlamışlardır göndermeye. Bana kargodan bir bilgi veya takip numarası gelmedi henüz. 9 Ağustos akşamından beri durum aynı :)
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir gelişme olan hemen yazsın da biraz da olsun ümitlenelim =)
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Herkes kredi gear başka bir şey diyo bunun böyle olacağı belliydi bende alacağım ama koreden şuanki s9+ da suudi arabistandan aldım neden çünkü çift sim kartlı gsm telefonlar amerikada siyah renk seçeneği bile sunmuyor samsung trde ise telefonun gelip gelmeyeceği belli değil gerçekten
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce okudum.https://forum.donanimhaber.com/alintila-134819754

    quote:


    agimnat @ 3 Eylül 2018 19:47:02

    Samsung bir tuhaf. Ben 512 serefine kilif beklerken ozensizlige bak. Bir de Siyah 512 için önce var dediler sonra 1 Ekim dediler sevkiyat. 1 gün sonra da 512 için kargo sms i geldi. Kimsenin kimseden ve hiç bir şeyden haberi yok.




    Bir önceki mesajında arkadaş önce 6/128 lik sonrada 8/512 lik 2 kutu fotografı atmış Yani eline ulaşmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 3 Eylül 2018; 21:28:42 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Donanım Haber'e kısa süre önce üye oldum. Üye olma sebebim de 11 Ağustos gece saat 02:33 itibarıyla ön sipariş verdiğim 512 GB okyanus mavisi Note 9'un akıbeti hakkında sizlerin deneyimlerinden yola çıkarak bilgi sahibi olmaktı.Esasen ben de sizlerin bir çoğunun yaşadığı süreci bizzat tecrübe ettim. Çağrı merkezi ile 27 Ağustos'tan beri en az 4-5 kez görüşüp, aynı basmakalıp cevapları aldım. Twitter'dan yazdım; ne cevaplar ne sonuç değişti vs.

    Çağrı merkezi ile en son cuma günü yaptığım görüşmede aldığım yanıt, cihazın bu hafta içinde elime geçeceği yönündeydi. Hafta sonu herhangi bir gelişme olmadı. Bugün de işlerimin yoğunluğundan telefonun ne durumda olduğunu düşünme fırsatım olmadı. Ta ki saat 16:00 civarında Arvato'dan cihazın kargoya verildiğine dair sms alana kadar. Ancak, kargo takip numarasını Yurtiçi Kargo gönderi takipten kontrol ettiğimde bulunamadı uyarısı alıyorum sürekli. Bazı arkadaşların da karşılaştığı gibi Samsung sitesinde sipariş durumu "işleniyor" (ne demekse!) olarak gözükmeye devam etmekle birlikte sipariş iptal butonu bende de kayboldu.

    Başkaca bir gelişme olursa sizi haberdar ederim.




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Samsung tr'nin 512 gb alanlara karşı bir garezi var herhalde, kenarda duran boş bir kutuya sıkıştırıp yollamışlar. Madem geç gelecek, bizim mavi renkleri düzgün kargolarlar umarım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.