Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben 28 Ağustos'tan sonra en az 3 defa aradım ve hep aynı gereksiz cevapları aldım. Bu arkadaşlar maalesef hiçbir inisiyatife sahip değiller ve biz ısrar ettikçe daha da lakayit olmaya başlıyorlar.

    En son konuşmamızda bana bilgi verir misiniz dediğimde, zaten sipariş ekranında benim gördüğüm şeyi tekrar edince dedim ki hanımefendi onu zaten görüyorum bana detaylı bilgi verin, o da başka bilgimiz yok dedi. Maalesef durum bundan ibaret. En ufak bilgileri olsaydı şimdiye birileri onu öğrenmişti.

    Üretimden Türkiye'ye sevkiyatı takip eden ekip ve Türkiye müdürleri haricinde bilgi sahibi olan kimse yok. Bu kişilere de ulaşma imkanımız yok, olsa da cevap alma şansımız yok maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Hocam benim merak ettiğim şu: Bize 9 Ağustostan itibaren sipariş verenlere sırasıyla kargolanıyor diyorlar ya Size ne cevap veriyorlar? Neden gelmedi deyince?
  • FearfulDream kullanıcısına yanıt
    Renk değiştirin ben kabul ediyorum dedim, kutuya siyah telefon koy yolla diyorum bana yeniden sipariş vermeniz lazım ve iconX de alamazsınız diyorlar
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Aynı cevabı veriyorlar, en son konuşmamızda, 31 Ağustos Cuma günü, 4 iş günü içinde kargoya verilir, daha 3 gün olmuş bekleyin demişlerdi. 4 iş gününün tam olarak bitmesini bekliyorum. Tekrar arayacağım ve biraz daha sert konuşacağım. Belki ses kaydı alabilirsem atarım buraya.

    Bu arada Yurt İçi Kargo 30 Ağustos’ta çalıştığı halde bu arkadaşlar çalışmadılar.

    Bu akşam ararım tekrar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    tamam hocam. Gelişmeleri dikkatle takip ediyoruz
  • Note9 Ana Konusu na buranin linkini ekledim .


    Ben de yillardir Samsung mobil cihazlarini alan biri olarak ki hep magazalardan tercih etmekteyim bu sefer online almama sebep Musteri Hizmetleri cagri Merkezi indeki tarafima israrla sormama ragmen yanlis bilgilendirmeler ile cileden cikartmislardir.


    Lansman aksami telefon etmistim 512 GB modeli ellerinde var mi diye defalarca netlestirmek istedim hattan da biraz bekletip elimizde var bu aksam verirseniz IStanbul teslimat adresime gore 10 Agustos elimde olacagini en kotu ihtimalle 11 i cumartesi elime gecer denilmisti ben de is adresine vermistim Cuma gunu ne de olsa teslim edilecek diye .

    Odemeyi yaparken cihaz degisim kampanyasini da secmistim odeme fasli bitti karsima ertesi gun 15:00 ile 18:00 arasi cihaz degisimi icin birileri gelecek randevu tahmini saat araligi cikmisti da. Ne guzel dedim hepsi ayni gunde halolacak dedim ... Lansman ertesi gunu saat 18 e dogru tekrar aramak istedim bir aksilik filan mi var diye ? Bana net olmayan ifadeler ile gecistirmeye cevap vermis olmak icin birseyler soylemekte olduklarini anladim.


    Dedim ki planlarim var Cumartesi is adresimde kisa sure kalacagimi bari net bir saat belirlensin vs dedim ama nafile ...

    Biliyoruz ki baska ulkelerde ayni islemcili Exynos lu mavi Ingiltere de 512 GB modelini sorunsuz alanlar cok kisa surede olmustur .... xda-developers tkai forumdan kullanicilarin gorselleri hatta sicagi sicagina incelemelerini de Note9 ana konusunda paylasmistim ...


    Ek olarak online satisin bir parcasi olan cihaz degisim eskisini getir yenisini alma opsiyonu icin bana e-posta gelecegini defalar sonraki cagri merkezi gorusmelerimin birinde ogrenmis oldum. Yani odeme yapilirken neden ertesi gunu 15- 18 saatleri arasi randevunuz olusuturuldu denilsin ki madem e-posta ile tarafimca kargolanacaksa ?


    Simdi olaydaki rezaletin bir baska boyutuna geciyorum :

    Cihaz degisiminde uzman anlasmali firmalardan kisiler gelip cihazinizi incelemekteler bu secenek yogunluk muasitlik ile sizin ayaginiza adresinize gelmekteler . Bu olmazsa cihazi kendiniz e-posta adresinize gonderilmis gonderi numarasi ile Yurtici kargo gibi gonderi islemleri yapilmaktadir.

    Yabanci ulkelerdeki Samsung a eski cihazinizi iade etme faslinda sizlere ozel bir saklama koruma kutusu ile once size adresinize yollamaktalar lakin boyle bir sistem Turkiye de yok! Siz kendiniz elinizdeki eski Samsung a satmak istediginiz cihazi kendi imkanlarinizla ne kadar ideal saglam kutulamayla paketleyebilirsinize kalmistir!



    Yani Samsung Turkiye ekibi yillardir mevcut Samsung hizmetlerini online islemlerinde ozellikle nasil yapilir hali hazirda baska ulkelerde uygulamakta iken yillardir niye Turkiye de adam akilli olmasi gerektigi gibi yollanmiyor ve niye kafa karistirici rastgele herseyi yollamaktalar . Anca kendiniz takip ve deserseniz birseyler netlesmekte ....



    Samsung Turkiye online sinifta kalmistir ve bu durumu nasil olurda fark etmemisler ayrica dusundurucu ...

    Note9 Ana konusunda da ozetce dile getirecegim .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Şuan sizin elinizde 512GB mavi telefon var mı hocam?
    Apple dan ürün aldığınızda elinize geçeceği tarihi net yazıyorlar. Ben bir daha samsung online mağazasından sipariş vermem herhalde
  • Sevgili forumdaşlar/arkadaşlar öncelikle hepimize geçmişl olsun Allah sabır versin.
    Ben Emaar'dan Lansman günü 6/128 Mor sipariş verdim , ertesi gün gidip 8/512 mor renge değiştirdim. Hala aranmadım gelmedi bilgi için 9 Eylül'e kanalize olmuştum bunda şikayetim yok ( bir ihtimal ağustos sonuna gelir dediler ama Türkiye gümrük gerçeği ben bauyram öncesi sonrası vs tahmin edip o zaman 7/8/9 Eylül'e kanalize olmuştum ( ki son duyumum 14/15/16 Eylül elden teslim olma ihtimali yüksek )

    Lansman günü akşam saat 23civarında bir tanıdığa 8/512 Mavi ve Mor 2 adet ayro ayrı sipariş verdik tam saatleri bilmiyorum. uzun süren siyah yollanmış eline ulaşmış olanlar var hatta benim siparişimden sıonra diye bastırdım. MOR olanın kargo çıkışı tamam dediler soruyorum numara belge yok. Bana aktif dağıtımla konuş dediler, numarasını ısrarşa vermedi. Neyse 0850 333 0 327 yi aradık bana sorduğu belge vs numarası yok, 2 hattım var siparişime girdiği 0552 ve diğer 0532 olanı tuşladım , defalarca bu numaralara sipariş yok dedi kapandı. Defalarca aradım maalesef MH ulaşacak tul vs yok hat kapanıyor. 02166656558 burdan verilen Arvato numarası cevap vermiyor açan yok. Samsung MH zaten sıkıntılı düşmüyor bekleniyor 4447711/ tuşla7 .Ulaşıncada aynı terane aynı hikaye. Haa unutmadım 9/ağustos günü kargoya sadece mor olan getti dediler ama MAVİ olan hakkında birkaç gün daha bekleyin deyip duruyorlar. Herbiri sipariş numaralarımı soruyor sonrası papağan misali yada bant kaydı kalıplaşmış yada farklı şeyler. Artık gına geldi.

    Note8 ve Note9 ana başlıklarında yazmıştım samsung online dan ne aldıysam sadece DEX cvihazı hariç hep bir sıkıntı sorun gecikme eksik yollama iade sürec sıkıntısı vs yaşadım, arızalı ürün için verdikleri çek 1 ay gecerli ve sadece şu ürünlerde şunlarda kullanamazsınız. iade edilen ürün 399 TL size yerişne 199 TL lik BT kulaklığı yani 1-2 önecki alt seviye muadili sunuyor, hatanı telafi etmek için daha iyisini sun diyorsun pişkin. Samsung online irsaliye ile ürünü teslim ediyor e-fatura 2-3 ay sonra kesiliyor , o arada cihazınız arızalndıysa ki başıma geldi serviste e-fatura yok diye ürünüm 2 ay kaldı ? Gelen ürün de 6 ay sonra gümledi, şimdi iadesiyle alakalı cebelleşeceğim hele bir Note9 larımız ulaşsın.

    Bu arada 27 Ağustos günü online mağazadan saat 09:30 da 8/512 1 adet MAVi 1 adet MOR siparişimiz hala bekliyor işleniyor, ama ısrarla sordum 1 Ekim partisine kalmayacak sevk edilecek dendi.

    29 Ağustos günü saat 19 civarı sipariş verdiğimiz 6/128 lik 1 MOR 1 MAVi renkten ise MAVİ olan CUMA akşamı teslim edildi , MOR olan hala bekliyoruz işleniyor bekleme konumunda .

    Yani siyah harici renklerde sıkıntı var.

    Haa gelen 6/128 lik mavi yi biraderim İMEI kontrol etmiş ekte , sizde kontrol edin, hani kar amaçlı krediyle alıp satanlardan değilseniz kullanacaksanız hemen kontrol etmekte faide var ( gümrük sonrası bu imei lerin BTK ya açtırılması bazern uzuyor size satıyorlar 1 hafta sonra falan kayda girebiliyor )

    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

    Bunların haricinde 6/128 lik online dan alan yaklaşık 12 civarı tanıdığımın telefonları teslim oldu. Hiç bir 8/512 lik Note9 'un teslim alan arkadaşım tanıdığım tavsiye ettiğim önerdiğim kişi yok. Sadec ayanlış okumadıysam note9 ana konusunda bir adet siyak kargolandı veya ulaştı diyen forumdaş var. Belki başkalarıda vardır ama.

    Yani sadece Mavi değil 9 Ağustos lansman akşamı Mavi ile verilen 8/512 lik MOR da uşamadı tarafımıza.



    EDİT/DÜZELTME : Emaar dan kendi adıma aldığım MOR 8/512 sadece buyback/değişim hakkımı kullandım (7499TL -3000Note8+500değişimdesteği = kalan 3999 TL kredi kartından tek çekim yaptılar. ( ilk sipariş verenim lansman günü hediye , jest albuda bizden dedikleri yok, üstelik lansman günü gazıkaçmış fanta ve bayat kurabiye sundular sadece :P haa lansmandan tam 2 saat önce mail geldi lansmana bekleriz diye , salaklar istanbulda 2 saatten fazla süren ulaşım sıkıntısı var, gelmeyin demekle aynı şey.

    Emaar hariç alınan 128 ve 512 lerin hiçbiri değişim değil, 18ay kredi olanda var, olmayanda var. ( erken kapama yapmadık)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 3 Eylül 2018; 15:43:19 >




  • Krediyle telefon alanlar kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Desenize hocam samsung'da işler bayaa karışık??
    Yani twitter'dan Samsung olarak 512/8 telefonları tedarik sürecinde bir aksama oldu, cihazı ön-sipariş verenler şu tarihte cihazlarına kavuşmuş olacak diye bir açıklama yapsan zaten saygı kazanacaksın ve insanlar da seni günde 10 kere aramak zorunda kalmayacak ve sinirlenmeyecekler ayrıca Samsung'a karşı ön yargılı olmayacaklar. Ya da ön-sipariş verenleri sms'le bilgilendir şu tarihte cihazınız kargolanacak diye. O tarihi bekleyemeyecek olanlar iptal etsin bekleyecekler de en azından cihazlarına ne zaman kavuşacaklarını bilsinler..
    Lojistik birimini de aradım ama bilgi veremiyorlar maalesef..
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    hocam yazdığınız mesajın anlamını ve konuyla bağlantısını anlayamadım maalesef. Konuyla ne alakası var?
  • Şu kredi kapama muhabbetiyle uyguna almış olmasam 1 saniye tutmam siparişi, birdaha da Samsung Shop a sipariş vermeyi geçtim, asla giriş yapmam.

    128gb/mor renk sipariş vermiştim, o kargolandı, geldi, eşim kullanıyor. Sipariş takibinde hala işleniyor, kargolama kısmında da Henüz Sevk edilmedi yazıyor. Sadece burdan anlayın ne kadar lakayıt ve iğrenç bir şekilde yönetildiğini sitenin.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sormayın. Alternatifi olsa dakka durmam iptal ederim siparişi. Dediğim gibi 12 eylüle kaldık biz bence.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    hocam desene ozaman siteye hiç bakmayalım? Ben de ilk 128 mavi olanı sipariş ettiğimde sms geldi bir gün sonra da telefon gelmişti. Samsung'a üye olmadan işlem yapmıştım o yüzden göremiyorum başka bir şeyi. Nokia 3310 sms sesi her geldiğinde heyecanlanıyorum vallaha, düştüğümüz duruma bakın =)
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de ykb'den kredi kapatarak aldım. Öyle olmasa ve İconX olmasa hemen iptal edeceğim
  • Ben de 19 unda ön sipariş verdim okyanus mavisi 512 gb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    512 GB mavilisinden 2 defa online siparis verdim biri lansman aksami 9 Agustos oteki de 15 Agustos . Iptal ettim ikisini de .
    Rezalet. Bir avataj vs olmazsa yurtdisindan alacagim ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam.. Peki bugün mü iptal ettiniz? İptal ettireceğinizi söyleyince tepkileri ne oldu?
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Iptallerimi tam tarihlerini hatirlamiyorum ama bugun degil gece haftalar olacak ...

    Iptallerimi online yapmistim. Cagri merkezi ile kayitli cebimle iptal opsiyonu var midir bilmem o anlar Samsung Turkiye den o kadar tiksindim ki ozelikle 2. satin alma sonrasinda ... paramla rezil oluyorum ...



    Online de ilkine birden fazla gerekcesiyle yazdim aranmadim madem umursamiyorlar deger vermiyorlar hizmet anlayislari boyle !.... 2.sinindeki iptalde ise online sayfasinda bir aciklama yazmadim birkac gun sonrasi cebimi aradilar orada daha kapsamli gerek Note9 hakkinda gerek baska Samsung urunlerindeki sikayetlerimi arz ettim bana geri bildirim e-posta ile yapilmasini da tembihlemistim lakin hiiic birsey yapilmamis ne de genel sikayetlerimden ne de Note9 ve sistemsel altyapilarindaki belirsizlikler vs ne de ddiger sorunlari cozmemisler aynen duruyor ....
  • note 7 den beri mavi note bekliyorumi süper renk ama kalemin sarı olması güzel olmamış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.