Şimdi Ara

Sinema Televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bu sene YGS puanım düşük gelince seneye girerim diyerek LYS'ye çalışmayı bıraktım. Aslında bu sene tercih yapmayacaktım ama şimdi düşününce 1 sene beklemek biraz anlamsız geldi. Sizlere bir fikir danışayım dedim. Öncellikle belirteyim "X bölümüne kayıt yaptırsam olur, Y bölümüne kayıt yaptırsam da olur. Farketmez." diyenlerden değilim. Yani söyleyeceğim bölümden başka bir öneri istemiyorum. "O bölümü kesinlikle tavsiye etmem." diyen arkadaşlarda bu seferlik fikirlerini söylemesinler. Sinema Televizyon istiyorum. Y-TS1 puanım 359, sıralamam 39000 civarlarında. Sinema Televizyon için hangi üniversiteleri önerirsiniz? Özel üniversite önerir misiniz? Bu konular için sizden öneri bekliyorum.

    NOT: Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü değil Sinema ve Televizyon bölümünü istiyorum.







  • Medya okumak istiyorsan Marmara bölgesi dışında üniversite seçme, hem iş bulma imkanın kolay olur hem de sektörü çok yakından takip edebilirsin. Bilgi Üniversitesnde vardı sanırım STV, imkanın varsa yaz eğitimi kaliteli. Devlet üniversitelerinin pek çoğunda imkan yok, eline kamera alamadan mezun olanlar var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S

    Medya okumak istiyorsan Marmara bölgesi dışında üniversite seçme, hem iş bulma imkanın kolay olur hem de sektörü çok yakından takip edebilirsin. Bilgi Üniversitesnde vardı sanırım STV, imkanın varsa yaz eğitimi kaliteli. Devlet üniversitelerinin pek çoğunda imkan yok, eline kamera alamadan mezun olanlar var.

    İzmir Üniversitesi'nde tam burslu tutma ihtimali var. Tutarsa git mi dersin mesela yoksa gitme mi? Marmara bölgesinde de Türkiye genelinden farklı bir şeyin geçerli olduğunu zannetmiyorum. Bu bölümü isteyen birisi için özel üniversiteler daha mantıklı gibi? Kafam baya karışık. Bu yıl tercih yapsam mı, yaparsam özel mi seçsem yoksa devlet mi? Durumlar karışık.

    EKLEME: Akdeniz Üniversitesi puanım geçen yılın puanlarına göre tutuyor. İzmir Üniversitesi'ni düşünürsek sıralamada 10.000 gerideyim geçen seneye göre. Bu sene sizce üniversitelerin öğrenci alma sıralaması çok oynar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exception10 -- 3 Temmuz 2015; 14:16:04 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.