Şimdi Ara

Smile Sözleşmesinin Gerçek Yüzü ve Pratikteki Uygulaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uynus

    Dikkat ederseniz, VARSA kelimesini kullandım.Quicknet sınırlı yerlerde var, Kablonet daha fazla.Yoksa zaten 5 aylık 7 aylık 10 lira indirim için TTnet'i kapattırıp yeni tarife açtırmaya hiç gerek yok...



    Taahhütname süresi biten bir TTNet abonsi 1 yılda kampanyalı smileADSL kullanıcısından daha fazla para ödüyor. Yıllık 100YTL gibi de bir fark oluyor ikisi arasnda. 12 ay boyunca 8YTL lik indirim için geçiliyor smileADSL'e aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HepYek


    quote:

    Orijinalden alıntı: sky27

    valla fiyatları kazık mazık ama ttnet adsl de en iyisi.4 yıldır hiç sorun yaşamadım hatta 3 kez abonelik yaptım kendime farklı yerlerde hiç sorunum olmadı.arkadaşım bunların kampanyasına aldandı superonline aldı ama 2 ay sonra doğru dürüst bağlanamadığı neti iptal ettirdi eni sonu tabii 0212'li müşt. hiz. faturası da ayrı bunların hepsi üçkağıtcı adsl kullanacaksanız ttneten şaşmayın ayrıca bu kampanya bilmem ne oyunlarınada inanmayın.neymiş 24 ay taahhütmüş hiç işim olmaz.


    TTNet ADSL'in en iyisi demekle bir yere varamazsınız sky27. Seçmece karpuzmu ki bunlar TTNet ayrı SmileADSL ayrı olacak. Hepsi aynı kablodan aynı santralden çıkıyor işte. Diyelim ki Sen TTNet kullanıyorsun ve bende Kapı karşı komşunum smileADSL kullanıyorum. Senin TTNet aboneliğin olduğu için senin bağlantı kablon benimkinden ayrı olamayacak. Senin kablon alttan benimki üstten gidiyor diye bir şey yok. Nihayetinde kablo aynı yerden mi gidiyor. Aynı. O zaman Bunların hepsi aynımıdır aynıdır. Mahallede bölgesel çalışma olduğunda hepimizin bağlandısı birden gidiyormu? Gidiyor. O zaman?

    Burada servis sağlayıcılarda arananlar Teknik desteğinin ve diğer hizmetlerinin iyi olmasının yanında en büyük seçilme unsurlarıda Kampanyaları ve fiyatlarıdır. Kampanyalardan yararlanmakta maddi olarak fayda vardır.


    Lafı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorumki.Bende biliyorum aynı altyapıyı kullandıklarını ama bir arıza olunca ttnette hiç olmazsa direk muhatab olabiliyorsunuz.Diğerlerinde 48 saat içerisinde arızanız giderilecektir falan filan of yaw bana anlatmayın ben biliyorum ne çektiğini arkadaşın s.online dan.Benim ttnett bir sorun olunca arıza kaydı falan 24 saat bile sürmüyor.4 yıldır ttnet kullanıyorum.

    Ayrıca ttneti çok seven birisi diyen arkadaşa da iki çift sözüm var.
    1-TTnet sevmiyorum
    2-git bana dah iyi bir alternatif bul.




  • bu tip taahüttlü aboneliklerden uzak durmak lazım,
    3 kuruş kar edecez diye zarar etme ihtimalimiz olabiliyor
  • Bende yaklaşık 3 saat önce smile adsl 1mb sınırsız aboneliği için telefonda görüştüm.İnş sorun olmaz.6 değilde 7 ay olsun diye kredi kartı bilgilerini de verdim.
    Şu kıst neyse canımı sıktı.malum k kartınden alcaklar otomatik.Bir de bende kıytırık bi modem var diye modem istemedim birazda onların modem pahalıya geliyo gibi gelmişti.
    O yüzden kıllandım.sonra modem vistaya uymadı (minton 208 u).aradım .modem uymadı yardımcı olabilirmisiniz dedim. eleman ordaki teknik elemana benim modemi sordu olurmu olmaz mı diye. şu cevabı alınca kıllandım :Vista o modemi görmüyosa bi yeni modem alman gerekir tanıtman mümkün değil.
    ifadeler modem satmak için kullanıyor hissi uyandırdı bende.bende internetten vistaya uygun bir sürücü aradım buldum .deniyecem birazdan.

    dediğim gibi şu kıst neyse can sıkıcı biraz.bir de teknik servis istemedim gelirse o zaman smile adsl nin ne oldugunu göreceğiz ilk aydan iptal edicem.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky27

    Lafı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorumki.Bende biliyorum aynı altyapıyı kullandıklarını ama bir arıza olunca ttnette hiç olmazsa direk muhatab olabiliyorsunuz.Diğerlerinde 48 saat içerisinde arızanız giderilecektir falan filan of yaw bana anlatmayın ben biliyorum ne çektiğini arkadaşın s.online dan.Benim ttnett bir sorun olunca arıza kaydı falan 24 saat bile sürmüyor.4 yıldır ttnet kullanıyorum.



    48 Arızanız giderilecektir diyor ve arıza kaydı vs. hepsi alınmış oluyormu oluyor. Aynı sorun TTNet ile başınıza gelse arıza kaydı yaptırmak zorundasnız yine. Birisi 48 saat diyor biri arıza kaydı diyor. Fark yok bence. Neticede sizden başka birileri sorunnuz ile ilgilenecek. Eliinizde olan bir şey yok.

    Ayrıca siz arkadaşınız tarafından yaşanan olayları söylüyorsunuz ben ise kendi yaşadığım, kendi kullandığım smileADSL'i anlatıyorum.




  • quote:

    48 Arızanız giderilecektir diyor ve arıza kaydı vs. hepsi alınmış oluyormu oluyor. Aynı sorun TTNet ile başınıza gelse arıza kaydı yaptırmak zorundasnız yine. Birisi 48 saat diyor biri arıza kaydı diyor. Fark yok bence. Neticede sizden başka birileri sorunnuz ile ilgilenecek. Eliinizde olan bir şey yok.

    Ayrıca siz arkadaşınız tarafından yaşanan olayları söylüyorsunuz ben ise kendi yaşadığım, kendi kullandığım smileADSL'i anlatıyorum.


    smile falan bilmem adama 70 lira fatura geçir sonra da gak parası guk parası de.Ben hiç olmazsa neye imza attığımı biliyorum bu üç kağıtçılarla işim olmaz benim.

    Ayrıca ben burda ttnet'in üstünlüğünü falan tartışmıyorum,sadece bu üçkağıtcılardan uzak durmakta fayda var diyorum.Yoksa bende biliyorum bu fiyata verilen bu hizmet komedi zaten.O ayrı bir mesele ama madem bu ülkede yaşıyorsun ve madem int. istiyorsun ve quicknet kullanacak kadar şanslı değilsin o zaman mecbur adsl ya da uydunet kullanacaksın(3G fiyaskosunu saymıyorum bile 7.2 hız 4 gb kota gerçekten komik geldi bana).
    Eğer tercihin adsl'den yana ise bence bu hizmeti birinci elden almakta fayda var.Ama hangisi olursa olsun 24 ay gibi bir sözleşme işin açıkcası bana sıcak gelmiyor.24 ayda nelerin değişeceğini kimse tahmin edemez.




  • bende o kampanyadan yararlanmayı düşünüyordum iyi ki basvuramısım saol!
  • Müşteriye adam akıllı değer veren bir tane bile yok içlerinde. Kötünün iyileri bunlar.
    İyi adsl Güven Özveri ve Tecrübe ister. Bunlarda yokki. Amaç maximum kar sağlamak. Umurlarındamı ki kullanıcının memnuniyeti.
    Türkcell ve TTnet... İkisi de milletin parasını iyi yedi. Şimdi başkaları yiyecek. Giren çıkan vatandaşa. Nereye kadar gidecek bakalım bunlar. Bu gidişle gökten vahiy inmedikçe bu şirketlerin politikaları düzelmeyecek.
  • bir kaç konu okudum tam geçmeye karar vermiş birde sitesini inceleyim derken bu konuyu baştan sona okudum ve anında geri döndüm..

    hiç gereği yok paşa paşa üç beş kuruş fazla veririm elimiz mahkum nasıl olsa, en azından sinir stres üstüne kazık yemem..

    Tekrar geçmiş olsun..
  • geçmiş olsun aydın doğanın sahibi olduğu smile den bu beklenir
  • Evet ilk faturam şu şekilde geldi:
    aktivasyon ücreti, Ağu.09 21,80
    aktivasyon ücreti indirim, Ağu.09 -21,80
  • bu konudada okuduğum kadarıyla kurulumda da bazı sorunlar oluyormuş,bugün üyeliğimi başlattım ve kurulum istemedim acaba kendim kurabilirmiyim?? sadece kullanıcı adı ve şifreyi modeme yazmakla işimiz bitiyormu??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glazer

    bu konudada okuduğum kadarıyla kurulumda da bazı sorunlar oluyormuş,bugün üyeliğimi başlattım ve kurulum istemedim acaba kendim kurabilirmiyim?? sadece kullanıcı adı ve şifreyi modeme yazmakla işimiz bitiyormu??


    sakın kurulum isteme. yazık vereceğin paraya.. ben modemde aldım. kendim kurdum. zaten modemi takınca otomatik tanımlama başlıyor. kullanıcı adını ve şifreni girmn yeterli.. olmadı en son seçenek teknik destek alırsın..
  • konuyu acan arkadasa gecmis olsun, baya bir sorun yasamissiniz. Anlattıklarına binayen ben de yerinde olsam bedava internet verseler yine smile 'ın yanına ugramazdım sanırım.
    benim de tecrubem smile 'in sorunsuzlugu yonunde. smile ile bir senede ettigim tasarruf neredeyse 240 tl , 12 ay indirimli sonrası 4 ay normal fiyat olmak uzere 1mbit sınırsız 26 kusur. taahhut sonunda da fibere gecerim buyuk ihtimalle.
    2-3 defa arayıp talep de bulunmusumdur gecen sene icerisinde, problemim cozuldu mu cozulmedi mi diye surekli ben geri arandım, benim tecrubem musteri temsilciliginin cok ilgili oldugu yonunde. Daha dogrusu teknik biriminin zira ilk hatta cikanlarin teknik bilgisi taktir edersiniz ki zayıf.
    Ayrıca smile 'in portunun bulundugu santraldeki gorevlilerin, o sehir/bolgeden sorumlu smile gorevlilerinin de kusuru olabilir bu trajedide. Her santral, her sehir her bolge bir degil.
    istisnalar kaideyi bozmaz diyorum, senede benim gibi 200 tl ustunde tasarruf etmeyip ttnet 'e devam etmek isteyenler de olacaktır, aklı hur vicdanı hur vatandaslarız sonucta.
    selametle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    valla 2 senedir smile adsl kullanıyorum , hiç sorun yaşamadım, adamlara bir internet hızı yavaşlığı bldirdim maille telefonla 10 kere aradılar düzeldi mi diye , ilginç

    siz siz olun smile'den uzak durun, sözlşemeli abonelık lırken lutfen sözleşmeyi iyice okuyun modem baglantı ucretlerini ilk aylara hemen yansıtıp sonrada 12 yada 24 ay surelı abonelık suresı dolmadan kapayayım dersen modem ve ilk 3 yada 5 ayın ucretin sizden almaya calsırlar aman dikkat ben 3 ay ucretsız kablosuz moodem aldım aradan 1 yıl gecmedi kapapyım dedim bana 3 aylık lımıtlının en ustu tarıfenın ucreti bu arada ben 1mbit 4gb lımıtlı kullanıyordum ve öodemın ucreti pıyasada 100lıra olan ama sıze 150lıraya itelemeye calıssyorlar
    siz siz olun smiledan uzak olun
  • ARKADAŞLAR BEN DE 4MB. SMİLE KULLANICISIYIM YAKLAŞIK 8 AYDIR FAKAT HIZIM KESİNLİKLE 4MB. FELAN DEĞİL,1MB. OLSA ŞÜKREDECEĞİM.KAÇ KERE ADAMLARLA TELEFONDA KAVGA ETTİM,SONUÇ VERMEDİ,BEN DE ALLAH BELANIZI VERSİN DEYİP KAPATTIM,DİYECEĞİM ODUR Kİ SİZ SİZ OLUN SMİLE'DAN UZAK DURUN,DERTSİZ BAŞINIZA DERT ALMAYIN,MUTLU OLUN!!!
  • Bu tür problemler sadece Smile'a has değil arkadaşlar. Zamanında TTnet afedersiniz bana bir geçirdi, ömrüm boyunca unutmam ve bir daha TTnet kesinlikle kullanmam.

    TTnet Kotalı ADSL kullanıcı iken sınırsız aboneliğe geçmek istedim. Ayın ortasında yani 15ince veya birkaç gün sonrasında kotalıdan sınırsıza geçmek için talep ettim. Ve bir dahaki ay ne oldu aynen yazayım;

    Ozaman yanlış hatırlamıyorsam 29 TL'ydi kotalı fiyatı ve 49 TL ise sınırsız fiyatı. Bana bir dahaki ay 78 TL fatura geldi. Hemen gidip nedenini sorduğumda ise, 78 TL'nin 29'u kotalı fiyatı ve geriye kalan 49 ise sınırsıza geçtiğiniz için aynı ay içerisinde bu yüzdenki fiyatı. Yani aynı ay içerisinde hem kotalı hemde sınırsızın fiyatını tahsil ettiler. Ve sonraki her ay 49 TL gelmeye devam etti. Ne yaptıysam da o parayı kurtaramadım. O yüzden o TTnet'in ben..


    Bu arada şuan 2mbit smile kullanıcısıyım ve hiç bir problem yaşamadım. 35TL civarı ödüyorum sınırsız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReeStyLeMaSTeR -- 22 Ekim 2009; 20:26:20 >




  • banada rahat batmış. iyiki okudum bu konuyu. ne smile nede biri. ttnete devam...
  • hepsi aynı ama ttnet daha cazip
    quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

    banada rahat batmış. iyiki okudum bu konuyu. ne smile nede biri. ttnete devam...
  • Smile adsl kullanıyorum ve kullandırtıyorum, daha hiç sorun yaşamadık.Tavsiye ederim ben.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.