Şimdi Ara

Snapdragon Gen 3 batarya testinde A17 Pro'nun gerisinde kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    apple boyyy ben zaten yazilimsal olarak üstün demişim fakat sen android cepesinde pil performansından en cok yakınılan cihazları öne sürüyorsun :) evet yazım kötü biliyorum ama bukadar da anlamamazlıktan gelinmez arkadaş.arasında filler develer var gibi abartıyorsun .ha bisi sorucam iphone da arayüz animasyonlarını kaldırma seçeneği var mı? bu bilgi bana lazımda şuan senle alakası yok.ve çözünürlük ve ekran boyutu pilde ayni donanimda buyuk fark yapar bunu tartışmayalım çok ispatı var.çelistirirsin beni flan şimdi yine :).yazıosun çiziyorsun op9 op9 pro kiyaslamasına baktın mı merak edip bence burda amacın bilgi alışverişi değil.o yuzden bu muhabbet sidik yarışına dönecek.apple boyların herzaman yaptığı şey .sizle teknolojide konuşulmuyor apple nekadar ilerledi teknoloji sizde okadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 12 Kasım 2023; 13:6:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    İşine gelmeyince Apple boy. Ben Android de kullanıyorum bana mı anlatıyorsun bu saçmalıkları?

    Bak ben sana kanıt sundukça sen kıvırmaya başlıyorsun. Söylediğin kıyasa baktım orada OnePlus’un güç yönetimiyle ilgili bir optimizasyonu olduğu kesin. Kendinle çeliştiğinin farkında değilsin. OnePlus 9’da 6.55 inçlik FHD+ ekran var 9 Pro’da ise 6.7 inçlik QHD+ ekran var. 9’da hem ekran küçük hem de çözünürlük düşük olmasına rağmen nasıl oluyor da daha yüksek çözünürlüğe ve daha yüksek boyuttaki ekrana sahip cihazdan daha kötü? Aynı işlemciye ve aynı pil kapasitesine sahipler. Çözünürlük dediğin şey kadar etki etseydi 9’un 9 Pro’ya fark atması gerekirdi ama o iş pratikte öyle değil. Etkisi elbette var yok değil ama bu etki hiç de öyle sanıldığı kadar büyük oranda etki etmiyor. Bu iki cihazın pil süreleri de söylediğimin kanıtıdır. Konuya gelirsek bu haberde de görüldüğü üzere A17 SD8G3’ten verimlidir. Tıpkı öncekilerde olduğu gibi. Şu an Samsung’un One UI’si Android içersindeki belki de en iyi ve en atabil arayüz. E bakıyoruz iPhone 15 Plus’tan iyi değil. Üstelik o savunduğun ekran çözünürlüğü bahanen de burada çürüyor. S23+’tan kim yakınmış acaba söyler misin? S23U’dan bile daha iyi performans veriyor. Eğer senin bildiğin bir cihaz varsa söyle traş yapma fandrozort arkadaşım. Elinde kanıt varsa sun. Android verimsiz nokta. Aynı pil kapasitesine sahip hiçbir Android cihaz iOS cihazdan daha uzun kullanım veremez. iOS ile aynı süreyi verebilmesi için en az %20 civarı daha yüksek pil kapasitesi gerek.

    Bu arada animasyon kapatılabiliyor.

    Görseli ekliyorum. Özellikle dikkat etmen gereken şey video izleme süresi. Aynı pil ve aynı işlemci. Fakat nasıl oluyorsa daha küçük ekran ve daha düşük çözünürlüklü cihaz daha düşük süre vermiş. Üstelik çözünürlük olarak arada uçurum var. Pronun çözünürlüğü %78,7 daha yüksek olmasına rağmen daha uzun süre vermiş. Neredeyse iki katı sayılabilecek bir fark. Konuya gelirsek Xiaomi’nin ekran çözünürlüğünün yüksek olmasının pilinin daha az gitmesinde birincil seviyede bir etkisi yoktur. Hatta en önemsiz etkilerden biridir. Burada asıl farkı işletim sistemi ve işlemci yaratıyor. Sen aynı işlemciye Oxygen UI de koysan One UI de koysan iOS ile aynı seviyede olamayacaktır.
    Snapdragon Gen 3 batarya testinde A17 Pro'nun gerisinde kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Kasım 2023; 14:1:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    sen ne saçmaliyorsun arkadaş sen bana gelmiş çözünürlüğün ve ekran büyüklüğünün hiçbir etkisi yok diyorsun ve youtube da canlı kıyaslama varken bide hic atlama yapılmadan timelapse olarak cekilen videolardan izlemiyorsun.ben etkisi var dedim sen yok dedin tartışma bu yüzden başladı .ayrıca izlediğim testlerde sabit ekrna yenileme açılarak test yapıldı op9 proda ltpo var senin gönderdiğin goruntulerde buna değinilmiş mi :) çok düz mantıksın arkadaş .ben sırf bunun için onlarca timelapse karşılaştırmalar izliyorum ki bu cihazı müşteriye önerirken içim rahat olsun diye sen gelmiş bana hiç bir verinin ispat niteliğinde olmadığı ekran görüntüsü paylaşıyorsun eğlenceli olsan devam ederdim tartışmaya fakat tartışırken zevk alacağım şey seni kıvırman olmazdı bilgi alışverişimiz olurdu .hadi keyfini sürmeye devam et sensin derim gecerim .gelmiş 8 gen 2 li en verimsiz cihazı öne sürüp mantıksız kıyaslamalar peşinde koşman çok üzücü bi 8 gen 2 li cihaz s23+ mış gbi .ben dedim mi yazılımın hiç bir etkisi yok diye sen bana neyi ispatlamaya çalışıyorsun. çıkış noktam neyse bitiş noktasıda budur sağa sola çekip allayıp pullayıp alip ekran goruntusu yapistirip ispatladım diyemezsin alırsın iki cihazı hiç durdurmadan timelapse yaparsın videosunu buraya atarsın ozaman ispatladım dersin. benim hicbirsey ispatlamama gerek yok aynı teknolojideki iki ekrani koy cozunurlugu ve boyutu farkli olsun gerekli parametreleri çıkar bakalım hiç umursanmayacak bi güç farkı varmı :) telefon dediğin cihazın en çok güç harcayan donanımı ekran ya sen ne diyorsun arkadaş?gir internete bak yuksek guc tuketiminden dolayı ekran parlakliğı kısan telefonlar hangileri :) senin attigin ekran goruntulerinde hangi cihaz daha fazla parlaklik kısıyor daha çok thermal throtling e giriyor .bu radyatörlü sogutucuları en cok hangi telefonu kullanan oyuncular satın alıyor .bunlarla alakan yok bu yuzden applecilarin gicik gittigi samsunga sataşıyorsun ben şuan bi teknolojiseverle tartısmıyorum bunun farkındayım ve senden çok var bu forumda bi seninle bitmeyeceği için salıyorum seni


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne oldu androidciler xD


    not: xiaomi kullanıyorum :(

  • Uzun yıllar android kullanıp yeni 1 aydır iPhone kullanan biri olarak söylüyorum android gerek kaynakları verimsiz kullanması gerek stabilizasyonun iOS’a göre kötü oluşundan dolayı daha birçok sebeple beraber google’un androidi tamamen tasfiye edip, linux tabanlı olmayan yepyeni stabil verimli bir işletim sistemi üzerinde çalışması gerekiyor. Bu kolay değil ama google başarabilir. Android temelden çürük bir platform. Fuschia projesi vardı noldu ona?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 13 Kasım 2023; 10:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem arkadaş poco f2 pro aldım 2020 mayısta 9 gün sonra custom rom yükledim şuanda android 14 ile kullanıyorum pazartesi dabah şajdan alıyorum çarşamba akşamı takıyorum batarya 4 700 mah 4480 mah şaj ıluyor yani yıllar içerisinde bukadar yıpranmış
    Geliştiricilerin çok rmeği var androidin gelşmesinde hrm daha gelişmişişletim sistemi daha güncel daha stabil ve daha uzun pil ömrü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed13 -- 14 Aralık 2023; 14:5:36 >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    Xiaomi de de sabit 120hz yok. 3 senedir tüm amiral gemileri LTPO ekran ile geliyor zaten. Yani hepsi yenileme hızını dinamik olarak ayarlıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    İstersen ayarlıyor iphone da yok. Test xiaomi de 120e alınıp yapılmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü attığım yer GSMArena. Adam gelmiş GSMArena’nın yaptığı teste bok atıyor. GSMArena’yı ilk kez duydun sanırım. Gelmiş bana burada timelapse videosu izliyorum diyor. Elinde kanıt varsa koy. GSMArena sabit 60 Hz’de bu testleri yapıyor. O az yenilemiş bu çok yenilemiş durumu yok. Sen bunu da bilmediğin için hemen yazmışsın. Ben sana somut bir kanıt sunuyorum. Sen ise laf kalabalığı yapıyorsun. Elinde hiçbir veri yok. Varsa sun buraya boş yapmanın lüzumu yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    zaten onu okumustum sadece oyunlar 60fps ile sınırlandırılmış :) ha bu arada timelapse sadece battarya testinde değil ispatlamması gereken her uzun video kaydı için çok önemlidir zaten timelapse nin amacıda budur bilmiyorsan söyleyeyim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Laf yapma da kanıtın varsa koyarsın. Boş yapma.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    ilk symbian telefonumu alırken gsmarena ya bakarak aldım :) sonra ilk tegra işlemcili telefonumuda aslında ozamanlar gsmarena iyi bir siteydi şimdi merak ediyorsan youtube a yaz bul senin gibi birinin kibrime rağmen bilgisiz kalmasını tercih ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    GSMArena’ya bakarak aldım deyip GSMArena’dan aldığım somut bir kanıta “hiçbir verinin ispatı niteliği olmadığı” yaftasını yapıştırıyorsun? Bu nedir peki? Önündeki sayısal bir veriyi kabul etmiyorsun. Çünkü işine gelmiyor. İkinci olarak benim attığım ekran görüntülerindeki testler sadece oyunları değil video izleme de dahil 60 Hz ile yapılmıştı. GSMArena’nın önceki pil testi kıstasında içerik izlemesi de 60 Hz ile yapılıyordu. Attığım görüntüler de o ilk test ile yapılmıştı. Sen git de timelaps videoları izleyip kendini kandır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    https://m.gsmarena.com/how_we_test_gsmarena_battery_life_test_v2-news-60429.php yorumlardada sorduklarım var ve eleştiriyorlar dimi ? dxomark ın bile marka kayırdığı haberlerini görmüşsündür bu yüzden batarya testlerinde timelapse videolarına bakıyorum bence sen böyle kal sen bu ol böyle devam et .o sayısal veri seni yine haklı yapmıyor tartıştığımız şeyi baştan sona oku :) .bana sayısal veri istiyorsun ben iki cihazıda elime alıp karşılaştırmadan sitelerin verdiği verilere güvenmem o sitelerin heryeri reklam dolu bedavaya iş yapmayan siteler .uyu ve uykunda gsmarena diye sayıkla :).ispat ispat diye sayıkla çözünürlüğü pile etkisi yok diyen birine çok bile vakit ayırdım ki konumuz buydu :) .

    Snapdragon Gen 3 batarya testinde A17 Pro'nun gerisinde kalıyorTechDroideryoutube
    EXTREME ONEPLUS BATTERY DRAIN TEST - OnePlus 9 Pro 120Hz vs OnePlus 9 vs OnePlus 8T ( OnePlus 9R) / OnePlus 8 Pro 120Hz vs OnePlus 7 Pro 90Hz. Let's do the Battery Draining Comparison Between these OnePlus Flagships. - OnePlus 9 Giveaway - https://gleam.io/LvvNf/oneplus-9-giveaway - Subscribe, Like, and Comment Below your thoughts about OnePlus 9. Wallpapers: http://telegram.me/techdroider (Join our Telegram for more Exclusive Wallies) ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Song Credits - The FatRat https://youtu.be/Chb_NGBI2sQ Stranger Things Lucid - https://youtu.be/JIucQ7h64pg www.TechDroider.com Connect us Facebook- https://goo.gl/wOzNkS Twitter- https://goo.gl/UVmFHG Google+ https://goo.gl/RNWN6K Instagram- https://goo.gl/8y83aW
    https://www.youtube.com/watch?si=NiA7bVWupxtX0-Tm&v=bnZLBsynUZ8&feature=youtu.be

    bak rastgele bir timelapse video pro modeller 2k çözünürlükte :) ispatla çıkar göster demeye devam et sen :) ben komik duruma düşme kendin araştır diye yönlendirdim .dahada canlı görünce inanmiyorum illede gsmrena diyorsan sen bilirsin daha birsürü video var böyle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 15 Aralık 2023; 6:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Test sonuçları işlerine gelmeyince: onlar apple fan yeaaa, marka kayırıyolla yeaaa, epıl para vermiştir kesin yeaaaa vs vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 15 Aralık 2023; 14:2:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Burada asıl konu A17’nin SD8G3’ten daha verimli çalıştığı ve ekran çözünürlüğünün pile sanıldığı kadar etki etmediği gerçeğidir. İnceleme sitesi bunu üstüne basa basa söylemiş sen hala burada laf salatası yapıyorsun. Merak etme bu konuyu takip edeceğim. SD8G3 cihazlar çıktıkça gerçekler de gün yüzü gibi ortaya çıkacak ve bu konuyu hortlatıp duracağım. Elime almadan inanmam diyorsun ama kim olduğu belli olmayan insanların timelapse videolarını kanıt diye sunmak nedir? Bu ne yaman çelişki? Müşterilere bir de cihaz öneriyorsunuz. Muhtemelen tekno mağazalarda kağıttan teknik özellik okuyan çalışanlardan farkın yok. GSMArena dünyadaki en saygın ve objektifliğiyle bilinen inceleme sitelerinin başında gelir. Adamlar nasıl ve ne şartlarda test yaptıklarını belirtiyorlar ve sayısal bir veriyle açıklıyorlar. GSMArena’ya değil de ne idüğü belli olmayan kişileri kıstas almaya devam et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 15 Aralık 2023; 23:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    ooo bro çok iyisin ya timelapse ne demek çok iyi biliyorsun heralde :) ne olduğu belli olmayan dediğin insanlar son kullanıcı şirket yada firma değil timelapse çekmelerinin sebebi kamera kapatma duraklatma yapmamaları :) ekran çözünürlüğünün pile etkisi yok diyen biriyle neden tartışıyorum ki :) bunu gercekten gidip erdi özüağa sorarmısın :) .sence ekran parlakliginin etkisinin dusuk olduğu en belirgin seneryo nedir?.cevap oyun oynamaktir .1 yuksek sicakliga ulasinca thermal throtling ( frekans dususu yuzunden guc tuketimi azalir .2. ekran yüksek ısıda parlaklığı kısar ( çekilen güç yine azalır). 3 her oyun ekran cozunurlugunde calismaz bazi oyunlar ekran ne olursa olsun 1080p de çalışır.gsmarenaya veri konusunda bende çok güvenirim fakat bir cihaz hakkinda tam bilgi almak için saatlerce video izlerim karsilastirma izlerim .donanım haber dahil hic bir sitede donanım testleri dahil canli kayıt olmadıkça güvenmem.sen güven hic bir sorun yok .https://youtu.be/ikxLu3Yx2wg?si=aa miObTehxcf-mC6E- mesela ben bu videoya daha çok güveniyorum :) .bu arada tavırların gençliğimi hatırlattı :).sen sanıldığı kadar derken yuzde 20 yi flan kucumsuyorsun yada ekran cozunurlugunun yuzde 1 yada 2 fark olusturdugunu saniyorsun .ayni özelliklerdeki ayni yazilimdaki ayni model farkli cozunurluk iki cihazi kiyaslayip aradaki farki gösterdim mi evet ama sen gelip hem farkli yazilim hem farkli donanim bellek ve bellek hızı dahil tüm donanimi farkli iki cihazi kiyaslayip konusuyorsun gelip pro ile plus cihazda bak ekran boyutu farkli diyip kiyas yapiyorsun onlarinda donanimi farklı :) senin gsmarenadan birseyler kopyalayip yapistirman seni yine hakli cikaracak saniyorsun.evet teknomagazalarda bilen elemanları değil yalan söyleyebilen ikna edebilen tipi düzgün insanlar seçtiğimiz doğrudur.hatta sen bu işe adım atabilirsin bildini okuyorsun sen bu işi yaparsın :) .ha bu arada sunu bi izle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 16 Aralık 2023; 0:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolferto

    ooo bro çok iyisin ya timelapse ne demek çok iyi biliyorsun heralde :) ne olduğu belli olmayan dediğin insanlar son kullanıcı şirket yada firma değil timelapse çekmelerinin sebebi kamera kapatma duraklatma yapmamaları :) ekran çözünürlüğünün pile etkisi yok diyen biriyle neden tartışıyorum ki :) bunu gercekten gidip erdi özüağa sorarmısın :) .sence ekran parlakliginin etkisinin dusuk olduğu en belirgin seneryo nedir?.cevap oyun oynamaktir .1 yuksek sicakliga ulasinca thermal throtling ( frekans dususu yuzunden guc tuketimi azalir .2. ekran yüksek ısıda parlaklığı kısar ( çekilen güç yine azalır). 3 her oyun ekran cozunurlugunde calismaz bazi oyunlar ekran ne olursa olsun 1080p de çalışır.gsmarenaya veri konusunda bende çok güvenirim fakat bir cihaz hakkinda tam bilgi almak için saatlerce video izlerim karsilastirma izlerim .donanım haber dahil hic bir sitede donanım testleri dahil canli kayıt olmadıkça güvenmem.sen güven hic bir sorun yok .https://youtu.be/ikxLu3Yx2wg?si=aa miObTehxcf-mC6E- mesela ben bu videoya daha çok güveniyorum :) .bu arada tavırların gençliğimi hatırlattı :).sen sanıldığı kadar derken yuzde 20 yi flan kucumsuyorsun yada ekran cozunurlugunun yuzde 1 yada 2 fark olusturdugunu saniyorsun .ayni özelliklerdeki ayni yazilimdaki ayni model farkli cozunurluk iki cihazi kiyaslayip aradaki farki gösterdim mi evet ama sen gelip hem farkli yazilim hem farkli donanim bellek ve bellek hızı dahil tüm donanimi farkli iki cihazi kiyaslayip konusuyorsun gelip pro ile plus cihazda bak ekran boyutu farkli diyip kiyas yapiyorsun onlarinda donanimi farklı :) senin gsmarenadan birseyler kopyalayip yapistirman seni yine hakli cikaracak saniyorsun.evet teknomagazalarda bilen elemanları değil yalan söyleyebilen ikna edebilen tipi düzgün insanlar seçtiğimiz doğrudur.hatta sen bu işe adım atabilirsin bildini okuyorsun sen bu işi yaparsın :) .ha bu arada sunu bi izle

    Sanırım okuduğunu anlamada sıkıntı çekiyorsun. Bak tekrar söylüyorum pile etkisi yok mu yazmışım yoksa “sanıldığı kadar etkisi yok” mu yazmışım? Dikkatli oku. Tırnak içindeki yeri tekrar söylüyorum anlayarak(!) oku. Etkisi var ama bu etki hiç de öyle ciddi bir seviyede değil anlamı çıkıyor değil mi? Bunun kanıtı da verdiğin OnePlus 9 ile OnePlus 9 Pro’dur. Aynı pillere ve işlemcilere sahip olmalarına rağmen pronun hem ekranı daha büyük hem de çözünürlüğü çok daha yüksek. Buna rağmen yakın seviyelerde ekran süreleri veriyorlar. Eğer senin dediğin gibi ekran çözünürlüğü bu kadar etki etmiş olsaydı FHD+ modelin QHD+ modele fark atması gerekirdi. Ama pratikte durum hiç de öyle değil. Bu da kendi verdiğin örnekle çeliştiğinin kanıtı. Sonuç itibariyle iOS ve A17daha verimli çalışıyor mu çalışıyor. Gerisi lafı güzaf. Senin de hiçbir şey bilmediğin ortada. Kağıttan teknik özellik okuyunca bilgili olduğunu zanneden arkadaşım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    okuduğunu anlasan ve neyi tartıştığını bilsen konu çoktan kapanacaktı ki aynı şeyleri geveleyip durmandan belliydi.kaç gündür çırpınıyorsun attığım videoları izlemedin.hatta ben hem oneplus 9 hemde 9 pro kullanmış biriyim :) okadar komik gözüküyorsun ki sadece gsmarenadaki bi kıyasla teknoloji bilgin var sanıyorsun.elime iki ekran alıp aynı sisteme bağlayıp çektiği gücü göstersem .sonra gidip bir oyunu 2 k da acip digerinide 1080 p de açıp .2 k ekranda gpu nun daha fazla güç cektigini göstersem .sen yinede gidip gsmarenada böyle ama diyeceksin dimi :) hangimiz kağıttan teknik özellik okuyup bilgili olduğunu düşünüyor sence ???? aslında ben sana yardımcı oluyorum öğrenmen için ama sen gsmarenayı keşfettiğin için herkesi teknoloji magazasindaki teknik özellik listesine kanan insanlardan sanıyorsun.konu ios yada a17 degildiki ben sena ekran cozunurlugu yenilemesi ve işlemciye gpuya bindirdiği yükün küçümsenmeyecek seviyede oldugunu söyledim senin beni ios ve a17 nin verimli çalışmadığı iddaa ettiğim gerçeğine kendini kandırman da çok komik .zaten bu yuzden androidlerde batarya kapasitesi yüksek bunu bu şekilde dengeliyorlar fakat bahsi gecen konuda kiyas işlemci verimliliği ama ortada isletim sistemi ve donanim bakimindan bir fark var ve bu farkın bu kiyasda en buyuk etkeni ekran cunku hem ekran fazla guc cekiyor hemde gpu cpu buna bagli olarak diger donanimlarada yuk biniyor.snapdragon gen 3 ve 9300 raytracing performansinda a17 den yuksek puan aliyor .şimdi gelelim şu gercege gen 3 yerine mtk g99 islemci koyduk her uygulamalar ekran daha dusuk performansda calisacak dolayisiyla daha az enerji tuketecek .kimse bilmiyor ama thermal throtling sorununu en cok yasayan apple cihazlar encok ksesuar olarak peltiyerli sogutucu üretilen markada iphonelar thermal throtling de isidan dolayi yine frekans dusurup az guc tuketiyorlar ve yazilimsal olarakda optimize mi diyelim aldatmami diyelim orasina ben karar vermicem uygulamaya gore dusuk guc kullanilabiliyor bu fark ekran cozunurlugu ve yenilemesi akebinde bu yuku kaldiracak donanimin cektigi guc önemsenecek kadar büyük oku güzelce sonra bilgini kıyasla bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Komik duruma düşen sensin. GSMArena’daki kıyasa cevap ver önce. Verecek cevabın yoksa da öyle sayısal veriye inanmam elime almadan cart curt demeyeceksin. “Oyun haricinde” çözünürlüğün standart kullanımda pil tüketimine ciddi seviyede etki etmediği ortada. Bunun testleri defalarca yapıldı. GSMArena’nın sayısal verisini işine gelmediği için kabul edemeyecek duruma düştün.

    Konudan ayrı olarak tartışmadan önce bir Türkçe öğren. Daha cümlen nerede başlıyor nerede bitiyor o bile belli değil. Büyük küçük harf ayrımı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.