Şimdi Ara

Sony efsane markasını bırakmıyor: Yeni Walkman modelleri tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony efsane markasını bırakmıyor: Yeni Walkman modelleri tanıtıldı
    Bundan 44 yıl önce 1979 yılında Sony Walkman TPS-L2 ile başlayan taşınabilir müzik çalar serüveni halen daha devam ediyor. Evet, eskisi kadar popüler değil ancak Sony, yüksek kaliteli müzik dinlemek isteyenleri yüz üstü bırakmak istemiyor. Firma bir süre önce Walkman NW-A306 ve Walkman NW-ZX707 olmak üzere mevcut serilerine yeni üyeler ekledi.



    Android'li yeni Walkman'ler tanıtıldı



    Sony, ilk Walkman cihazını piyasaya sürdüğünden bu yana 200 milyon adedi kaset çalar olmak üzere toplamda 400 milyondan fazla sattı. Fakat müzik çalar pazarı akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte neredeyse bitme noktasına geldi ve pazar oldukça küçüldü. Şimdilerde bu piyasa odyofillerin bulunduğu niş bir pazar haline geldi. Yeni Walkman NW-A306 ve Walkman NW-ZX707’de bu alandaki kişileri hedefliyor.



    Her iki modelde de ses bozulmasını minimum seviyede tutan S-Master HX Digital Amp platformu kullanılıyor. Aynı zamanda sesleri iyileştiren yapay zeka destekli DSEE Ultimate motoru da cihazlarda yer alıyor.



    Sony efsane markasını bırakmıyor: Yeni Walkman modelleri tanıtıldı
    Sony Walkman NW-A306, Android 12 ile birlikte geliyor ve 3,6 inç, 60 Hz, 1280×720 dokunmatik LCD ekranı bünyesinde barındırıyor. Bu modelin 32 GB depolama alanı var ve cihaz Wi-Fi 802.11AC ve Bluetooth 5'i destekliyor. NW-A306, 36 saate kadar mp3, ve 32 saate kadar 192 kHz/24bit FLAC Yüksek Çözünürlüklü Ses oynatma sözü veriyor.



    Ayrıca Bkz.Sony, CES 2023'te yeni teknolojilerini tanıttı



    Sony efsane markasını bırakmıyor: Yeni Walkman modelleri tanıtıldı
    Öte yandan Walkman NW-ZX707 ise yine Android 12 ile geliyor fakat ekranı 5.0 inç büyüklüğünde ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. Bu modelde standart 3,5 mm jack ile beraber bazı üst düzey ses ekipmanları tarafından kullanılan 4,4 mm "dengeli" ses jakı da bulunuyor. Walkman NW-ZX707 25 saat mp3 ve 21 saat 192 kHz/24bit FLAC oynatma süresine sahip.



    Sony Walkman NW-A306 ve Walkman NW-ZX707’de Android 12 olmasına rağmen sade YouTube ve Spotify gibi abonelik tabanlı müzik servisleri indirilebilir. Öte yandan ürünler Şubat ayında satışa çıkacak. Sony daha önceki Walkman modellerini Japonya’nın yanı sıra Avrupa pazarında da satışa sundu ve bunlar da yine Avrupa’da satışa çıkacak. Walkman NW-A306 için belirlenen fiyat 399 Euro iken Walkman NW-ZX707 için ise yaklaşık 800 Euro talep ediliyor.






    Kaynak:
    https://www.sony.com/walkman/products/nw-a306
    Kaynak:https://www.sony-asia.com/walkman/products/nw-zx707







  • sony treni kacirali cok oldu. zamaninda walkman ismini kullandiklari telefonlara dandik kulakliklari koyup sesini guduk kadar biraktiklarinda oyunu cokdan kaybetmislerdi. halbuki koy kaliteli kulaklik, piyasanin cok uzerinde amfi yerlestir, muzik sirketin var, kendi muzik marketini ac. elinde boyle bir cikis icin gereken hersey tum teknoloji ve baglantilar mevcutken piyasayinin butun kaymagini apple'in yemesini seyrettiler. yakin zamanda benzerini ancak nokia'da gorebildigimiz bir vizyon tutulmasi ve dar kafalilik ornegi gosterdiler ve bunda inat etmeye devam ediyorlar.
    Bu urunlerin hedef kitlesi telefon kulakligi veya airpods ile muzik dinleyen kesim degil zaten. Bazi arkadaslar treni kacirdi falan yazmis. Dunyayi etrafinizdan ibaret sanmayin. Sony nin ust segment walkman leri hala head-fi gibi sitelerde peynir ekmek gibi satiyor ikinci elde. Ust segment kulaklik kullananlar zaten telefondan muzik dinlemiyor. Ibasso, shanling etc gibi daplarin yaninda kalitesiyle her zaman on plana cikar sony nin flagship dap lari.
    Bu cihazları akıllı telefonlar ile kıyaslamak bilgisizlik,cahillik...yoklukta ve savaşta telefondan müzik dinlersin sadece dinlersin birşeyler.



    Bu cihazlar ise müziğe hükmeder, içinden onlarca bobin, kanal, altın suyu,pro ses kartları efektleri vs vardır hepsi görevi sesi orijinale yakın kaydı bulabilmektir ve bulurlar,en pahalı cep tellerinde dahi yoktur,sadece HD ses vaad eder pahalı telefon lar.



    Millet zaten face Instagram dan kafayı kaldiramiyor ne bilsin Z yeni nesil veletler bu cihazları.
  • nostalji koktu.

  • Sadece adı var artık.

  • Fiyatları bulamadım. Alınabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar yanında artık ek cihaz taşımak istemiyor ipod üretimi bile bitti sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet gerçekten tepedeki marka idi.

  • Gençliğimde en sevdiğim şeydi. Şimdi hatırası kaldı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Android telefonlarin kalite kisitlama acmazi icin bu tip dap lar lazim dogrudur ama sony, astel/kern, fiio bu tip cihazlari mobil olarak yanimda tasimak istemem evde kullanim icin olabilir, kulaklik amfime baglar keyfini cikaririm. Yolda o gurultude 24/192 dinlesem ne olacak.

  • berkelium B kullanıcısına yanıt
    Haber ile ilgili en mantıklı yorum beğeni almaması ilginç...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tasarıma bayıldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım müziğini bilen var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mevcut fiyatları ile zor.

  • Yatılı okuduğum 7 yılda pembe walkmanim en yakın arkadaşımdı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karınca_83

    Tanıtım müziğini bilen var mı?
    Le 15 decembre

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bunu istiyem, kesinlikle alacam 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüksek çözünürlüklü kayıpsız dinlemek isteyenler için cep telefonlarının kalitesiz seslerine alternatif

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 32-bit/384kHz olan telefonlar bile varken zor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • W810İ derim bilen bilir.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.