Şimdi Ara

Sony efsane markasını bırakmıyor: Yeni Walkman modelleri tanıtıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

    Fiyakalı olan GX-674'tü. Benim 12. Walkman'imdi. Kumandası, mikrofonu, yedek ciklet pilleri, şarkı atlama özelliğiyle muhteşem bir aletti. Keşke satmasaydım. Hala orijinal kasetlerim duruyor dinlemek isterdim.



    Sony efsane markasını bırakmıyor: Yeni Walkman modelleri tanıtıldı


    2003 yılında 65 milyona satmıştım. Dönemin dolar kuruna göre 50 dolar falan ediyordu. 60 dolar daha ekleyip 128mb Creative Mp3 player

  • arkadaş mekanik sempati uyandıran o teknoloji dehası şeyler geride kaldı . şimdi çocuğuna alsan zevk duymaz . ne walkman ı ya . aldığın el kadar telefonun senin yürüyüş ve yaktığın kaloriyi bile hesaplıyor ne walkmani . artık moda işlevsel olarak boyundan kavrayan kulaklıklar . millet kumanda bile istemiyor artık el altında .

    80 90 ve 2000 ler onlarca yüzlerce ki zamanının çocuklarıyız o kadar çok üretildi tasarımdan geçti piyasaya bildiğimiz bilmediğimiz sempatimizi kazanacak şekilve ebatlarda değişik özelliklerde sunuldu ki haddini hesabını bilmiyoruz şuan ben bile internetten görmediğim yüzlerce modeli görüyorum ..


    yeni moda bence kol saati gibi kumandalı yada boyuna geçirilen kulaklıklı çalarlar .. zaten fazlasını da istemiyor millet , spor da kullanıyor genelde , cebinde binlerce dolarlık kılıfına bile sığmayacak ağırlığından yerinde durmayacak dac ile high end yada üst düzey driver lı pahalı kulaklıklarla gezen kalite meraklısı da görmedim şu ana kadar bazı yorumlarda belirtildiği üzere .

    sony nin artık klasiklekmiş markasının nwe serisinden de radikal değişimler üst düzey kalite ve yenilikler de ben pek beklemiyorum açıkçası , dediğim gibi mesele buydu .


    kimse uğraşmıyor artık remote ile .. günümüzde ne pratik ona yöneliyor millet . tutup da ağır bir cihazla sokak sokak gezmenin ne manası var . git esnek ve türlü ayarın yapılabileceği ortalama seviye bir samsung telefona shure se 400 500 yada sennheiser ie serisi iem tak kaliteyi biraz hissedeceksin . aslında her ne kadar shure serisini tavsiye etmesem de . se 215 ücretine layık bir kulakiçi değil yıllarca da böyle kaldı mid lerin bu kadar pis monitör edildiği bir kulaklık daha görmedim . ama driver ı da parasına mukabil tabii . bilmiyorum üst 500 600 serisi subwoofer gibi modelleri . geçmişte de yüksekti ücreti şimdi daha yüksek ama inanın kaliteyi detayı algılamanız için yüksek rakamlar dökmeniz lazım .


    sony nin bahsedilen serisi standart kaliteyi verecektir . çok da kalite , fark beklememek lazım . esas gerçekten bir halt bilmeyip ordan burdan dolma bilgiyle tecrübelilere çömez şeklinde atıfında bulunma basitliği terbiyesizliğine giren tiplere bakmamak lazım , ki bunlar çok cahilce yorumlar kendi kendini rezil ettiğini bilmiyor çünkü . millete dolma lastik gibi sataşmak üzerine yüksek lisans yapmışlar , başka birşey değil . .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 17 Ocak 2023; 16:55:20 >




  • yukardaki arkadaşın kullandığı modeli bende kullandım sanırım bir model üstüydü 2000 lerde acayip havalı ve işlevsel idi . çok zevkini çıkardım hatta bantlı ucu soketli yerine kadar da parçalarına ayırdım bozulduğu için . o zamanlar tamir ücreti de en basit şey için fahiş ve toplam ücretinin hallice yüzdesi kadardı . çok hoş cihazdı mavi aydınlatması ileri geri jogger miydi neydi sarması play ve ters play tuşu .. hatt parçlar arasındaki boş yerleri ileri sarıp ikinci parçaya geçen bir teknoloji .


    çok severdim 2000 lerde ben bunu .. tek sarjlı pil yada kalem pille çalışırdı .

  • dıfık24 D kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi üstadım. Bunlar bir zincirin halkası gibi. Bir birine denk ekipman kullanılmalı. Ayrıca önce kulaklığa karar verilip sonra kulaklığa uygun dap veya amfi alınır. Hd820 rahatsız etti beni şahsen. Çok fazla geniş sahnesi var. Tabi dinlediğimiz müziğin etkisi çok önemli. Bu arada Focalin güncellediği utopia yı denemenizi tavsiye ederim. Kanyonda demosu mevcut.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dıfık24 D kullanıcısına yanıt
    Doğrudur üstadım bir yerden sonra zevkler devreye giriyor. Z1R en beğendiğim kulaklıklar sıralamasında liste başı. Hd660s kullanıyorum ara ara ama pek anlaşamıyoruz kendisiyle. İe800s ile daha haşır neşiriz. Bu arada ie900 çok çok sağlam olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travers -- 17 Ocak 2023; 0:44:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dıfık24 D kullanıcısına yanıt

    HD660s çok sarmadı beni. Fidelio x3 ile aralarında fark göremedim. Aradaki fark markaya ödenen para. Neyle sürüyorsunuz HD 820 yi?

  • İyi günlerde kullanın hocam. Güzel ekipmanınız var. Darısı almak isteyip alamayanlara.

  • dıfık24 D kullanıcısına yanıt

    Bu resimdeki senmisin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 sene önce nwz serisinden almıştım o zamanlar akıllı telefon falan yoktu böyle sesi geldi şimdi zengin oyuncağı gibi bir şey bunlar akıllı telefon varken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Hocam, merak edip baktım. Fiyat aralığı 1 milyon usd. Bu nedir ya?

  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Sony’nin koyduğu kulaklıklar dandik dediğin airpods’tan da dandik onu ne yapacağız?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama sanki FLAC desteği yok demişsiniz. FLAC desteği var cihazın.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.