Şimdi Ara

Sony efsane markasını bırakmıyor: Yeni Walkman modelleri tanıtıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
1
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "Bu cihaz "Audiophile" insanlar içindir, diğerleri bu cihazın anlam ve önemini anlayamaz" türü bir yaklaşımı doğru bulmuyorum. Zira "Audiophile" seviyesinde müzikal zevk ve hassasiyeti olan bir insan, bu alanda geçici bir tatmin arıyorsa bile ( asla göz doymaz, hep daha iyisi vardır) bir kere güzel parası olması lazım. Çünkü ,tıpkı yelkencilik gibi sağlam para olmadan yürütülebilecek bir hobi değil bu.


    Audiophile seviyesinde bu işlerle uğraşan adamda gidip tüketici elektroniği pazarının fast food markaları olan sony ve pioner'ı tercih etmiyor. Olaya audiophile açısından bakarsanız, bu segmentin cihazları tüketici elektroniği mağazalarında hiç bir zaman rastlayamayacağınız ihtisas markalardır. ( Tannoy, Denon, Bang & Olufsen, Boston Acoustics, Astell&Kern, bowers & wilkins, Meridian...vs) Siz kaç kere bir audiophile in çuvalla para harcayıp evine sony ses sistemi kurduğunu gördünüz ?


    Sony bu cihazıyla, kıyısından köşesinden hi-fi işine merak sarmış, bu amaca yönelik ayrı bir cihaz taşımayı göze almış, bütçesi sınırlı ama cebinde 1000 doları olan kullanıcıyı hedefe almış olmalı. (başka açıklama bulamadım) Bu profile sahip yeterli müşteriyi bulur umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 19 Ocak 2023; 8:20:28 >




  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısınız o bahsettiğiniz walkman özellikleri olan hatta ön tuşlarda ayrı bir ilareli turuncu renkli tuşu olan cihazlar vardı ama şu an ki walkman anladığım kadarıyla neredeyse o günün cihazlarıyla kıyaslanamayacak kalitede ses deneyimi sunuyor yani spotfy, YouTube music vs uygulamalarla ve halihazırda en kaliteli ve pahalı ios ve android cihazlarla bile olmayan bir ses deneyiminden bahsediyorlar o açıdan bu cihaz popüler olursa Sony belkide geçmişteki cihazlarıyla kıyaslanamayacak bu özelliğin olduğu cihazları mobil telefonlara entegre edebilir ve fark olur mu kesinlikle olacaktır tutabilir bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StarveOfMurder kullanıcısına yanıt
    24/48.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne biçim içerik bu?


    "Sony Walkman NW-A306 ve Walkman NW-ZX707’de Android 12 olmasına rağmen sade YouTube ve Spotify gibi abonelik tabanlı müzik servisleri indirilebilir."



    Haberi girmeden önce ne yazdık diye bakmıyor musunuz?

  • hala ürün ortada yok

  • Vain kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi olmuyor. Salt müzik için yapılmış bir cihazla müzik dinlemek başka telefondan müzik dinlemek başka. Yıllarca telefondan müzik dinleyen biriyim. Dap başka bir dünya. Çıkış gücü, ses kalitesi çok farkediyor. Gerçekten müzik dinlemeyi seviyorsanız üst seviye dap ve kulaklık şart.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.