Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
22
Favori
101.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VirtuFortuna kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 mpde de manuelde özellikle gündüz gece çekimleri yapıp atarsanız güzel olur fotoğraf temiz duruyor Z5teki aşırı gran durumu yok

    Edit: hocam instagramda harika işler var tebrik ediyorum bunlar telefonla çekilmez tabi zor yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 14 Ekim 2016; 2:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirtuFortuna kullanıcısına yanıt
    üst mesajımı okusaydınız neden onun compact'ı olmadığını düşündüğümü anlardınız, yine aşağıya alıntılıyorum;

    "Hocam siz öyle deyince x'in özelliklerine baktım 2620 mah batarya koymuşlar ama bu telefonun compact'ı dediğiniz telefonda yani x compact'ta 2700 mah batarya var. X'de Quick Charge 2.0 var x compact'da 3.0 var. Yani bana pek mantıklı gelmedi onun compact'ı olması, compact'ı abisinden daha yüksek özelliklerde mi yapmışlar anlamadım :) Zaten Sony bir telefonun compact'ını o cihazla beraber çıkarıyordu bu yıllardır böyle, bence bu telefon ondan bağımsız olabilir. Yine de bunu Sony açıklığa kavuşturursa daha iyi olur hiç değilse milletin kafa karışıklığı gider. Ben 2 cihazın özelliklerine baktım gsmarena'da ilk gözüme çarpan bunlar oldu. İyi forumlar."

    buna ek olarak z3c modeline bakın bakalım bu seri böyle miymiş hep? yanlış bilgiler vermekten ileri gidememişsiniz. benim bahsettiğim kamera özelikleri güzel ama yazılımı yeterli değil meselesi, bunu da tarafsız olan herkes görebilir. Telefonu övmek için bu kadar fan olmaya gerek yok zaten ben compact cihazları kullandığımı söyledim gidip iphone'a 4000 lira vermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 14 Ekim 2016; 2:57:37 >




  • Hocam ben mağazada baktığımda böyle bir durum görmedim. Yarın gidip tekrar daha dikkatlice bakacağım artık. :)

    @VirtuFortuna

    Fotoğraflar gerçekten enfes. En büyük hayalimdir Sony'nin A serisi dslrları, inşallah bir gün. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirtuFortuna

    Fotoğraflarıma Instagramdan:https://www.instagram.com/full.aperture/

    ve şu adresten bakabilirsiniz:http://www.fotobrothers.com/BerkhanAkcay/

    Evet sol üstte bulanmıklaşma var gibi. 1-2 fotoğraf daha çekip koymaya çalışırım doğrulamak için.

    Fotoğraflar gerçekten çok başarılı.
    güzel işler çıkarmışsınız tebrikler




  • USB OTG desteği var mı acaba??
  • VirtuFortuna kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fotoyu oto mod ile mi çektiniz. Manuel ise yandık sol üst niye öyle ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ertuğrulgazi46

    Hocam bu fotoyu oto mod ile mi çektiniz. Manuel ise yandık sol üst niye öyle ki

    Hocam dün bana kameradan ve yazılımdan memnunum dedi şimdi sonuç ortada :) Ben dün kamerasını inceledim yazılım olarak hala geride dedim ama bu arkadaş ne dedi "Hayır öyle değil kamera ve yazılımı beğendim" dedi. Bir süre sonra da zaten ben telefonla fotoğraf çekmiyorum benim a7 var onunla çekiyorum, telefonla çok iyi fotoğraf çekileceğine inanmıyorum demiş :) Satın alacak kişileri yanlış yönlendiriyor madem böyle düşünüyorsun neden kamera ve yazılımı beğendim diye milleti yanlış yönlendiriyorsun değil mi? Ben de bir sony kullanıcısı olarak burada eleştirilerimi yaptım, daha şimdiden bulanıklaşma patlak vermiş gözüküyor. Tavsiyem kamerayı kendinizin incelemesi daha yararlı olacaktır.




  • Boş konuşmaya devam diyorsun :)

    Kamera yazılımının nesi geride onu bir söylersen belki üzerine konuşabiliriz.

    Cep telefonuyla çok iyi fotoğraf çekileceğini sanan milyonlar var ve bunlar direk pazarlama taktiklerinin hedefi olmuş daha doğrusu pazarlama taktikleriyle öyle olduğuna inandırılmış bir kitle. Ben orada arkadaşa "kamera anlamında benim beklentilerimle sizinki farklı olabilir" minvalinde bir cevap verdim, o yüzden fotoğraf makinesi kullandığımı söyledim. Ben kameradan şu ana dek memnun kaldım ama daha fazlasını bekliyor olabilirsiniz. Telefonların çok iyi fotoğraf çekemeyeceğini bilmek ayrı, bir telefonun kamerasını telefon seviyesinde beğenmek ayrıdır. Yine boş bir çarpıtma denemesi. Geçiniz.

    İnsanları yanlış yönlendirmek, cihazla olan tecrübemi aktarmak mıdır? Arkadaşların sorularına cevap veriyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum.

    Senin yaptığın eleştiri değil, bilip bilmeden atıp tutmak ve yavan yorumlar yapmak. XZ konusunda da aynı tipler geldi hepsine cevap verdim. Bana cevap veremeyince işi şahsileştirip burada senin yaptığın gibi söylediklerimi ucuz şekilde çarpıtmaya çalıştılar. Sen de zaten yukarda yazdıklarımın hiçbirine cevap veremeyip ancak kendi mesajını tekrar alıntılayabildin.

    Daha tutarlı argümanlarla gelin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtuFortuna -- 15 Ekim 2016; 15:43:43 >




  • VirtuFortuna kullanıcısına yanıt
    Hala tutarlı argüman diyor :) Dostum sen ne zaman gördün compact modelin amiral gemisinden daha yüksek özellikte olduğunu? Ve ondan daha sonra çıktığını? Bu telefon x'in compact'ı değil derken neden böyle düşündüğümü anlattım, sen ne yaptın mantıklı bir açıklama olarak onu söyle bana? Bir kere telefonların tasarımları bile benzemiyor, özellikleri aynı dediniz baktım özelliklerde aynı çıkmadı, niye bu kadar kabul etmek zor geliyor size anlamıyorum.

    Anlaşılan henüz yeni sony kullanmaya başlamışsın. Ben 2 senedir bu cihazları kullanıyorum en kral incelemeleri izle herkes aynısını söyler, kamera özelliklerini sony çok güzel yapıyor hatta diğer telefon üreticilerine de sensörleri sony satıyor ama kendi telefonlarına koyduğu yazılım diğer üst düzey telefonların seviyesine çıkamıyor. Bak mesela o bulanıklaşma sorunu z5 serisinde de gözlemlenmişti ve yazılımla sonradan düzelttiler sanırım, oradan bile belli özenmedikleri. Yoksa aynı hataları niye tekrar etsinler ki?

    Sana mantıklı açıklamaları bir yerlere dayandırarak yapıyorum ama sen "boş, geçiniz" diyerek ne kadar çaresiz biri olduğunu kanıtlıyorsun. Japonlar söz konusuysa gerileme söz konusu olamaz diyecek kadar fan boy olmuşsun. Sony her sene telefonlarda zarar açıklıyor, malzeme kalitesini düşürmesinin sebebi de bu olabilir mi sence? Madem zarar ediyoruz en azından kaliteyi düşürelim der gibi telefon çıkarmışlar.

    Hadi ben haksızım git bu telefonun incelemelerini tek tek izle herkes mi yalan söylüyor? Ben daha fazla uğraşmak istemiyorum çünkü laftan anlamıyorsunuz aşağıya kısa birkaç inceleme videosu atıp kaçıyorum. Diğer incelemelere de bakın ben şu an hepsini listeleyemeyeceğim, incelemelerde memnun olan birini bulursanız tutup buraya getirin :)

    https://www.youtube.com/watch?v=FhmJaqzVOew

    https://www.youtube.com/watch?v=-hiQ6oJXNis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 15 Ekim 2016; 16:42:20 >




  • ...

    :)

    Sony Xperia X'teki işlemci: SD650
    RAM:3GB
    Ekran: 1080p

    Xperia X Compact'taki işlemci: SD650
    RAM:3GB
    Ekran: 720p

    Yukarda söylediklerinin özeti: "X Compact'ın pili 80mah daha yüksek o yüzden X Compact X'in Compact modeli olamaz. He bide daha sonra çıktı olamaz öyle bişey o yüzden X'in Compact'ı değil"

    :)

    Modelin ismi X Compact, özellik olarak neredeyse aynılar yani donanım açısından bir üstünlüğü de söz konusu değil.

    Artık ne diyeyim bilemedim.

    "En kral inceleme" nedir? Yine yavan sokak ağzı. İncelemelerin krallığına kim karar veriyor? Biliyoruz o incelemelerin nasıl yazıldığını hangi sitenin hangi firmadan para yediğini.

    Ben 10 yıldır Sony ürünlerini kullanıyorum. İnceleme dahi yazdım üzerlerine. Sony Ericsson döneminden beri de telefonlarım Sony'dir. Sen git kumda oyna.

    Yukarda ilk mesajından itibaren bir bak bakalım hangi cümleni bir mantığa dayandırmışsın? Daha ilk mesajına girişin "ben bu telefonu beğenenleri anlamıyorum".

    Anlamak zorunda değilsin kardeşim gider başka telefon alırsın.

    Rica ediyorum inceleme linkiydi videsuydu paylaşmayın artık. Sıktı. İphone 7'deki 720p ekrana laf söyleyemeyen adamlar çıkıp XZ'deki ekranı "1080p" diye eleştiriyor. İncelemeler üzerinden telefon alacaksanız alın. Dünyadaki en iyi cihaz İphone o zaman, gidin İphone alın. Boş boş yorumlardan gına geldi artık.

    Bence de kaçsan iyi olur, saçmalamaktan başka bir şey yazmadın şu başlığa. Bırak da biz cihaza yoğunlaşalım.




  • Her ürettiği cihazda fotoğraf çekiminde ayrı bir saçmalık

    Z2 de kırmızıyı tam doğru gösteremiyordu

    Z3 compact pembeleşme sorunu

    Z5 compact sol taraf bulanıklığı

    X compact sol taraf bulanıklığı

    Üstelik bu sorunları yazılımla falan çözemediler.

    Hiç kimsenin sonyden dslr gibi fotoğraf beklentisi yok en azından bu kusurlar olmasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 15 Ekim 2016; 20:21:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür kullanıyorum cihazı,ürünü ben almadım hediye gelmiş bulunmakta

    Bana göre eksi yönlerini söylüyorum


    ekran'dan çalmışlar görüntüden cok çerçeve var

    malesef kalın bir cihaz boyut ebat vs

    klavye takımı çok kücük geliyor yazı yazarken hic yazamıyorum hatta

    Onun dışında eksi yönlerini pek göremedi 3 gün içinde gayet hızlı kullanıslı cep ve el tutumu için ideal boyutlarda
  • VirtuFortuna kullanıcısına yanıt
    Yukarıda senden 4,5 kişi fotoğraf istedi, niye atamıyorsun... rezil oldun çünkü :) Daha fazla mesajlarımı alıntılama, asıl sokak ağzınla gelip bana cevap yazan ilk sen oldun. Madem konuna yoğunlaşacaksın bana cevap yetiştireceğine senden bilgi almak isteyenlere yaz. Benim yazdığım 2,3 mesaj vardı gelip tartışmayı kendin başlattın, ayrıca istediğim konuya gider eleştirimi yazarım sana mı soracağım nereye ne yazacağımı? Daha fazla uğraşamayacağım dedim çünkü tartışmaya değer bulmadım seni. Çok gereksiz birisin, daha fazla bana yazma gidip senden bilgi isteyen üstteki arkadaşlara yaz. Tabii yazacak yüzün kaldıysa. Kaç kişi senden fotoğraf istedi üste bir bak, hiçbirine cevap yazmayıp bana saldırmaya devam diyorsun:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 15 Ekim 2016; 22:35:51 >
  • Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli olsun iyi gunlerde kullanim, bende inceledigimde beyaz rengini cok sevmistim cok tatli cihaz :) sizden de rica edeyim tam cozunurlukte fotograf cekip sayfaya ornek atarsaniz cok makbule gecer :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BforzaJçArşıK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ,Güzel bir kaç tane fotograf çekince en kısa zamanda atarım dostum
  • Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. :)
  • Yine söylediklerime cevap veremeyip yön değiştirme ve çarpıtma çabaları...

    Niye ve kime rezil oldum birader?

    Arkadaşlara 1 fotoğraf gösterdim ve fırsatım olduğu zaman 1-2 resim daha çekip koyacağımı söyledim. Bu aralar gece çalışıp gündüz uyuduğum için fırsat olmuyor. Kendince bir şeyler uydurup yok "rezil oldun" falan gibi halüsinasyonlar görmene gerek yok.

    Tartışmayı kişisel boyuta çeken sensin çünkü yazdıklarıma cevap veremiyorsun. Ben tartışma filan başlatmadım, ilk gelip bir hışımla yazdın kendince güya "eleştiri" ama boş cümlelerle. Altı dolu değil. Ben de cevap verdim. Sen hiçbirine açıklama getiremediğin her mesajında daha da saçmalıyorsun.

    Klasik sıkışınca "sana mı soracağım" soru cümlesi... Bunu yaşadığım tartışmalarda hep görüyorum. Zayıflık göstergesidir. Cevap veremediğini ve tartışamadığını gösterir. Dolayısıyla burada kimin gereksiz olduğu hem konunun başlığından, hem de aramızdaki farktan belli oluyor.

    Benden fotoğraf isteyen iyi niyetli arkadaşlara fırsatım olduğu zaman fotoğraf göstereceğim sen kafanı yorma. "Hangi yüzle" falan demiş bir de sanki adamlara küfür ettim resim istediler diye :)

    Komik oldu cidden artık bu iş. Geçiniz.




  • VirtuFortuna kullanıcısına yanıt
    Hocam boşver ya hu. :)
  • Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    Ekran kasa oranı %69.6. Yani demek oluyor ki görüntüden çok çerçeve gibi bir durum yok. Abartmayı çok seviyoruz.

    Boyut ve ebatta sıkıntı var derken son cümlede "ideal boyutlarda" demeniz tutarsız olmuş. Kalınlığın sebebiyse açık.

    Küçük ekranda yazamıyor olmanız telefonun eksisi değil tamamen tercihtir. Eksi yön olarak belirtmişsiniz o yüzden söylüyorum.

    Hızlı, ideal boyutlu ve kullanışlı yorumunuza katılıyorum.
  • Daha önce de sordum ama kamera tartışması arasında kaynadı galiba. 😀 Telefon ile USB bellek kullanılabiliyor mu? Cihaz sahibi arkadaşlardan yanıt alabilirsem minnettar olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.