Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

    Walkman serisinden bu yana her çıkan Sony telefonda gözüm var. Ama bir türlü işte bu diyip alamadım. Hep Samsung,Apple arası mekik dokudum. Şu an Note 4 kullanıyorum. Şarj ve ekran boyutu için almıştım. Alırkende tüm handikaplarını gözettim büyüklüğü , touchwiz vs. Şimdi daha ince daha hafif bir telefon. Daha ergonomik ve Note 4' ten daha iyi pil ömrü sunacağını iddaa ediyor ki Note 4 'umun son zamanlardaki batarya ömründen hiç memnun değilim. Uzun lafın kısası detaylı incelemelerden sonra bir tane z3 + hiç fena olmaz
    Ancak bazı şüphelerim var. 5.7 ekrana alıştıktan sonra 5.2 çok fark yaratır mı ? Telefonda Clash of Clans olmazsa olmazım Aynı deneyimi sunar mı merak ediyorum Tabi birde snapdragon 810 nasıl bir performans sunucak bunuda merak ediyorum.

    bende cok merak edıyorum. sp 810lu çıkan en son telefon , ısıya önlem alacak bolca zamanları oldu yani. umarım telefon az ısınır.

    samsung s6 dusunuyordum da. batarya sıkıntısı var gıbı onda. o kötü oldu. bu telefon 2gün ve üstü diyor. tam benlik. su da geçirmiyor.




  • Gsmarena previewi, 2200den fazla verilmeyecegini savunuyorum hala. G4den pil ömrü ve su geçirmezlik dışında pek üstünlüğü yok. G4 2100 bir yedek bataryayla is görür. Ayrıca Sony 2930 mAh bataryaya inerek risk aldı bence, 75 saat endurance göremez bence bu cihaz z3 gibi. Bakalım


    http://m.gsmarena.com/sony_xperia_z3_plus-review-1257.php

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia z den geçicem inşallah temmuzda çıkıyor diye biliyorum
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt
    İnşallah temmuza kadar bekletmezler bizi. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen gecikmez inş z3 gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 1800 tl bandında olur. Z3 1500
    Z2 1200 olacağını varsayarak en kralı 2000 tl olur. Ama paralel ithalat fiyatı kısa zamanda düşürür. Zaten bir telefona 2000 tl vermek mantıklı gelmiyor. Şahsen ben vermem vicdanım sızlar.Parası olana bir şey diyemem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman gelecek acaba? Inşallah Temmuza kadar bekletmez Sony.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    Z3 nerde 1600 lira bir bilsek bizde. Z3+ gerçekten olmuş. 64 bit snap dragon 810 işlemci.Arttırılmış su geçirmezlik stamania optimizasyonuyla daha güçlü batarya çok daha iyi ön kamera ve ekran çoklu ortam modları.. Gerçekten sony yaptı. Zaten Android dünyasında htc ve Sony kraldır.

    +1


    bencede cok ıyı cıhaz ortaya cıkartılmıs fakat ıncelık adına sanırım z3 ten daha dusuk pıl konulmus bence bu degısıklık olmasaydıda olurdu.bırde snpdrgn 810 ısı mevzularını gormek gerek


    acaba bakır ısı borusunu sony bu modeldede kullanmısmı? 5 derecede olsa kar kardır sonucta
  • Arkadaşlar araştırdım biraz ama bulamadım. Bu cihaz da optik sabitleyici yok değil mi? Steadyshot yazılımsal bir şey, çünkü birde optical Steadyshot diye bir olay var ki bunda o bulunmuyor. Eğer optik bir sabitleyici kullanmadıysa ana kamerada lg g4, Samsung s6 gibi rakiplerinden aşağıda kalıyor ki bu çok ilginç çünkü bu cihazlara lens üreten de sony diye biliyorum, ele yapıyorda kendine niye yapmıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Hocam benim teorim bence sony bilerek bunu yapıyor.Sony nin Alfa serisi fotoğraf makinası var belki bilirsiniz onda da G lens kullanıyor bence fotoğraf makinesi satışları nı etkileme mek adına lens in tam potansiyelini kullanmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ciyim xperia z den terfi etmeyi düşünüyorum ama bi tele ne olursa olsun bu kdar para veremeyeceğim için indirimlerle filan 1400e hem hanıma hem bana euresalı z2 alacağım
    Para bok olana tavsiyem z3+ yada z4 ü bekleyin
    g4 değilde samsuga gıcık olan bi olarak a6edge taktir ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl

    Arkadaşlar araştırdım biraz ama bulamadım. Bu cihaz da optik sabitleyici yok değil mi? Steadyshot yazılımsal bir şey, çünkü birde optical Steadyshot diye bir olay var ki bunda o bulunmuyor. Eğer optik bir sabitleyici kullanmadıysa ana kamerada lg g4, Samsung s6 gibi rakiplerinden aşağıda kalıyor ki bu çok ilginç çünkü bu cihazlara lens üreten de sony diye biliyorum, ele yapıyorda kendine niye yapmıyor?

    optik sabitleyici yok.
    zaten optik sabitleyici. kamerada okadar cok farkettirmiyor. steadyshot ta ona yakın performans saglıyor.zaten suanda telif hakkı nedeniyle htc, sony. ve apple kullanmıyor/kullanamıyor.
    kamerada sadece optik sabitleyiciye bakılmaz.
    lens kalitesi + yazılım ile olabilir.
    ve sony kasayı ince tutmak icin cift flashda kullanmıyor.
    sanırsam z5 te farklı kamera kullanılıcak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pinwheel

    Ne zaman gelecek acaba? Inşallah Temmuza kadar bekletmez Sony.

    temmuz sonunu bulur bence
  • ilk sıraya beni yazın hocam gelir gelmez alacam
  • Generation Y kullanıcısına yanıt
    Aynen, bende ilk sıralarda olmak istiyorum. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo arkadaşlar resimler photoshop falan değildir herhalde, gördüğüm kadarıyla hoparlör boşlukları Z2'deki gibi olmuş. Bildirim ışığını da acaba üst hoparlörün içine mi aldılar dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluebest

    Ooo arkadaşlar resimler photoshop falan değildir herhalde, gördüğüm kadarıyla hoparlör boşlukları Z2'deki gibi olmuş. Bildirim ışığını da acaba üst hoparlörün içine mi aldılar dersiniz?

    evet orada :)
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    inceleme 2 aydan eski olabilir.
  • S6 Edge alma arefesindeyken biraz beklemekten zarar gelmez diye düşüncelere daldım. S3-S4-S5 kullanmış biri olarak yeni birseyler istiyor insan artık. Diğer markaları deneme vakti geldi gibi. Yerimizi alalım bekleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bundan 2 hafta önce Z3 almıştım fakat bugün 19. gün ilk defa müzik dinleyeyim dedim kulaklık çalışmadı başka kulaklık taktım yine çalışmadı bu kulaklıkar diğer telefonlarda denedim düzgün çalışıyor Yazılımsaldır dedim fabrika ayarlarına döndürdüm yine aynı ve ayrıca daha önceden de olan fakat çok kafama takmadığım hoperlör cazırdamasıda var özellikle konuşmalarda çok fark ediliyor telefonu düşürmek değil tek bir çizik bile yok teknosadan almıştım bugün verdim ve servis kaydı oluşturdum açıkcası bu ilk sony kullanışım ve telefondan soğudum resmen alırkende S6 edge ile arasında kalmıştım ve bunu aldım servise ve teknosa yetkililerine kesinlikle tamir istemediğimi ve iade istediğimi söyledim fakat hem servis hemde onlar iadenin mümkün olmadığını anca değişim olacağını söylediler ama bir kere midem bulandı dahada elime alasım yok tüketici haklarında yazıyor tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi yoksa tüketici mahkemesi ile uğraştırırlarmı hani gitmek sorun değilde en az 3 ay telefonsuz kalmak kötü olacak elimde çok eski nokia bir telefon var şuan:( yol gösterebilecek olanlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler


    A. AYIPLI MAL
    6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’da “Ayıplı mal” şu şekilde tanımlanmıştır;
    “MADDE 8 – (1) Ayıplı mal, tüketiciye teslimi anında, taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele Uygun olmaması ya da objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan maldır.
    (2) Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda, internet portalında ya da reklam ve ilanlarında yer alan özelliklerinden bir veya birden fazlasını taşımayan; satıcı tarafından bildirilen veya teknik düzenlemesinde tespit edilen niteliğe aykırı olan; muadili olan malların kullanım amacını karşılamayan, tüketicinin makul olarak beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar da ayıplı olarak kabul edilir.
    (3) Sözleşmeye konu olan malın, sözleşmede kararlaştırılan süre içinde teslim edilmemesi veya montajının satıcı tarafından veya onun sorumluluğu altında gerçekleştirildiği durumlarda gereği gibi monte edilmemesi sözleşmeye aykırı ifa olarak değerlendirilir. Malın montajının tüketici tarafından yapılmasının öngörüldüğü hâllerde, montaj talimatındaki yanlışlık veya eksiklik nedeniyle montaj hatalı yapılmışsa, sözleşmeye aykırı ifa söz konusu olur.”

    6502 sayılı Kanun Madde 11 ;
    “Tüketicinin seçimlik hakları
    MADDE 11 – (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;
    a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
    b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
    c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bÜtün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
    ç) İmkân Varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,
    seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.
    (2) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakları üretici veya ithalatçıya karşı da kullanılabilir. Bu fıkradaki hakların yerine getirilmesi konusunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur. Üretici veya ithalatçı, malın kendisi tarafından piyasaya sürülmesinden sonra ayıbın doğduğunu ispat ettiği takdirde sorumlu tutulmaz.

    (4) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi haklarından birinin seçilmesi durumunda bu talebin satıcıya, üreticiye veya ithalatçıya yöneltilmesinden itibaren azami otuz iş günü, konut ve tatil amaçlı taşınmazlarda ise altmış iş günü içinde yerine getirilmesi zorunludur. Ancak, bu Kanunun 58 inci maddesi uyarınca çıkarılan yönetmelik eki listede yer alan mallara ilişkin, tüketicinin ücretsiz onarım talebi, yönetmelikte belirlenen azami tamir süresi içinde yerine getirilir. Aksi hâlde tüketici diğer seçimlik haklarını kullanmakta serbesttir.
    (5) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, ödemiş olduğu bedelin tümü veya bedelden yapılan indirim tutarı derhâl tüketiciye iade edilir.
    (6) Seçimlik hakların kullanılması nedeniyle ortaya çıkan tüm masraflar, tüketicinin seçtiği hakkı yerine getiren tarafça karşılanır. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte 11/1/2011 tarihli ve 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu hükümleri uyarınca tazminat da talep edebilir.”




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.