Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jymz___ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.742
Cevap
231
Favori
306.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler

  • Oled'in batarya süresine hayran kaldım.

    Fps'i 40'a sabitledim, parlaklık ve ses seviyesi yarı yarıya, watt değeri 4 - 5 olacak şekilde A Space for the Unbound ile benzeri hafif 3-4 indie oynadım. Batarya 2'ye düşene kadar hemen hemen 8 saati görebildim. AAA pek deneyesim yok ama sırf merakımdan test etmek istiyorum.

    Ek olarak Steam Remote Player kullanan var mı? Pcde ki bazı ağır oyunları oynayayım dedim, pcde sorunsuz görüntü hareket ediyor ama Deck de 11-12 fps çalışıyor. Çözüm bilen var mı?

    Ek olarak pcden Deck'e dosya atmak için basit ve etkili ne kullanıyorsunuz? KDE comnect'i denedim ama defalarca denediğim halde dosya aktarımı bir türlü olmadı.
  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt

    Uzun süredir ihtiyaç olmadı ama dosya transferi için Warpinator-Winpinator kullanıyordum önceleri, işi görüyordu.

  • Sunucumuz




    Steam Deck [ANA KONU]discord
    SteamDeck Club Discord Sunucusu'na katıl!
    https://discord.com/invite/FdsDwZeF
  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt

    Warpinator iş görüyor, gayet yeterli.


    Ben Syncthing diye bir şey kullanıyorum. Dosyaları izleme özelliği varmış, cloud save olmayan pcde oynadığım oyunlar için save dosyası konumunu gösteriyorum, aynı şeyi deckte de yaptım. Nereden oynarsam oynayayım save dosyası değiştiği anda direkt eski dosyanın üzerine yazıyor.

  • Merhaba 64 gb versiyon kullanıyorum ekran çok fazla parlama yapıyor. Aşağıdaki üründen kullanan var mı işe yarıyor mu parlama için.



    Steam Deck [ANA KONU]
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Kontrast konusunda bir takıntınız varsa mat camın görseli etkileme durumunu göz önüne alın. Ben kendi adıma pek umursamadığımdan orjinal 512’lik lcd mat camdı üstüne bu ürün kullanıyorum. Tabii cam eklentisini ekran koruma maksatlı takmıştım. Ekrandan yansıma söz konusu olmuyor tabii.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesini bozsun istemem tabi ama 64 gb versiyonun ekranı acayip yansıma yapıyor. Sadece evde oynamama rağmen camdan gelen ışık bile yansıyor ekranı görmek zorlaşıyor.
  • Question-X kullanıcısına yanıt

    Bu oyunu denemek için oynadım,

    6-7 watt medium ayarlarda 30fps'yi gayet iyi bir şekilde koruyabiliyor. 5 saate varan bir süre oynayabildim, gayet yeterli idi.

    Oyunu pek beğenmedim ama :) ( 5 saat oynaniş yetti bana)

  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    Forumda bir arkadaş direkt bu üründen alıp kullanamamıştı. Sanırım pek işe yaramıyor. Bende de sizin gibi lcd ekran model var. Ben farklı bir ürün alıp sadece normal şekilde ekranı korusun diye taktım.

    Yanlış yönlendirmek istemem, siz yine daha da araştırın.

  • Arkadaşlar almak isteyene 512gb LCD Steam deckim var fiyat uygun tutucam konya içi elden bura yazsam sakınca olurmu fiyatı ozellikler vs
  • arkadaşlar merhaba bugün steam deck imi meta quest 2 ile takalıyorum yanında kafa bandı ve oyun yüklü haliyle


    elimde dock station kaldı onu satmak istiyorum ilgilenenler pm lütfen

  • Satılık Steam Deck 512gb (Orjinal 512) 12bin son fiyat konya merkezden elden. https://forum.donanimhaber.com//steam-deck-512gb--158675438



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 13 Mayıs 2024; 15:4:18 >
  • Gençler çok kıymetli bir bilgiyi paylaşmaya geldim  


    Geçenlerde indirmelerden bezdiğimi, shader precache update’i kapatacağımı yazmıştım. Deniyorum bir süredir; donma, takılma, FPS düşüşü bir problem hissetmedim. Köşeye sayacı açıp gece gündüz takip etmiyorum ama bence değmez, hele ki benim gibi hayatınız evinizden uzakta bazen internetsiz, bazen dandik bir internetle geçiyorsa.


    Neredeyse 2 senedir nedense hiç düşünmedim bile ayarı kapatmayı. Direk performans sorunları yaşayacağım diye çekiniyordum. Bundan sonra bu şekilde kullanacağım cihazı. Sorun yaşadığım oyun olursa tekrar aktif eder bir de öyle denerim.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden kapattınız ayarı nasıl yapacağız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Hocam nereden kapattınız ayarı nasıl yapacağız

    Desktop moduna geçince Steam-Settings-Downloads, en altta Enable Shader Pre-Caching, burası seçili geliyor varsayılan olarak, oradan kapatabilirsiniz.

  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt
    Aynı satıcıdan Steam Deck Oled 1tb versiyonunu alabildim, gerçekten tam da umduğum gibi çok güzel bir cihaz. Konsol Park satıcısını da öneririm ben İzmir’ de ikamet ediyorum, parayı gönderdikten 1 saat sonra kargoya verildi ürün, cok iyi sarılmış, eksiksiz bir şekilde tarafıma teslim edildi Aras Kargo tarafından. Ben memnun kaldım açıkcası. 👍
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.