Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.810
Cevap
232
Favori
309.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doruk. kullanıcısına yanıt
    Bunu merak ettim, link var mı? Veya nasıl yaparım iyi bir özelliğe benziyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 13 Mayıs 2024; 17:6:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Bunu bende deneyeceğim neredeyse her oyunun uygulamanın bir şekilde hafızada yer kaplayan dosyaları var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Hocam acaba siz bir süre ayar açık kullandığınız için mi sorun yaşamadınız. Hiç ayarı aktif etmeden en baştan ayarı kapatıp kullansak bir fark olur mu merak ettim. Ama öyle yada böyle bir problem olmaması sevindirici. Ben de hemen kapatıp denemek istiyorum.

  • Fark olmaz diye düşünüyorum çünkü özelliği kapatınca o zamana kadar indirdiği dosyaları hafızadan siliyor. Bir bakıma sıfırlamış oluyor. Belki bazı oyunlarda avantaj sağlıyordur. Şu sıralar Topspin 2K25 ve Fallout 4 oynuyorum Steam Deck üzerinde. Topspin'in kendi sorunları var ama 2 oyunda da shader precache ile alakalı bir problem hissetmedim.

  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Steam Deck [ANA KONU]syncthing.net
    Syncthing
    https://syncthing.net


    Steam Deck [ANA KONU]ED4Tyoutube
    Keeping all game saves updated on multiple devices automatically is so great for people who switch gaming devices frequently. Only scenario A setup is covered in this video. I will make another video for Scenario B if you guys are interested in that. Scenario A will work with more than 2 devices too but there are high chances to miss updating files due to the complexity of the connection. I suggest using scenario A with two devices only. Syncthing Service file download link from google drive: https://drive.google.com/file/d/1EshnOWqVnH3O8rnIAgV8oGXINFkC8d3y/view?usp=sharing Drop this syncthing.service file into your steam deck: /home/deck/.config/systemd/user/ Here are the main topics covered in this video: 00:00 Introduction & ShowCase 02:54 Steam Deck Syncthing Installation 06:11 Enable Syncthing Auto Start in Steam Deck Gaming Mode 07:51 Install Syncthing on Windows PC 09:28 Connect Devices Together (Add a Remote Device) 12:04 Set-up Game Saves Folder Thanks for Watching! Below are the items that I have been using daily with my Steam Deck and ROG Ally Multiple Ports 100W PD Charger: https://amzn.to/43moHKJ Steam Deck Case: https://amzn.to/40rQcCY Steam Deck/Rog Ally Carrying bag: https://amzn.to/3sni7ar Steam Deck Dock: https://amzn.to/3QogDEW https://amzn.to/3MtH1vW Joystick Caps: https://amzn.to/3So4D93 https://amzn.to/3NkhmoG https://amzn.to/3WoMyq0 ☕️ SUPPORT the channel ► Patreon: https://www.patreon.com/ED4T ► Buy me a coffee: https://www.buymeacoffee.com/ED4T Contact Me Email: ed4ttech@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=v_Hh1YDOf8s&ab_channel=ED4T


    Ben hangi videodan yararlandığımı hatırlamıyorum ama bu da adım adım yapıyor.

  • Dosyaları sildiğini öğrenmem iyi oldu. Denediğim zaman ilk bakacağım şeylerden biri acaba dosyalar ne kadar yer kaplıyordu. Yaptığı indirmeleri düşününce baya boş yer açılması lazım. Bende 33 oyun yüklü. Neredeyse her birine birer indirme yapmıştı.

  • sanjii kullanıcısına yanıt

    Her oyun için indirme yapıyor ve sadece siz değil kurduğunuz oyunları diğer insanlar da oynamaya devam ettikçe dosya eklemeye devam ediyor. Ayarlardan depolamaya bakarsanız shader precache'in ne kadar yer kapladığını gösteriyordu diye hatırlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 14 Mayıs 2024; 11:44:10 >
  • Ben de Steam Deck aldim. Hic ayar falan kurcalamadan Arkham Knight yukledim actim direkt. 40 FPS sabit fistik gibi oynaniyor bayildim cihaza. Sadece Switch kullanmaya aliskin oldugum icin ergonomi olarak biraz buyuk geliyor ama alisiyorum gittikce.


    Su cokca bahsedilen Decky Loader'i yukleyecegim ben de. Faydali plug-in'ler var mi onereceginiz?

  • Arkadaşlar şöyle bir uyarı alıyorum hangi oyunu açmaya çalışırsam çalışayım. Steam Deck [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1cemoo kullanıcısına yanıt

    hocam Decky Loader yüzünden bu hata. Masaüstü moduna dönün, Decky Loader setup exe sini tekrar çalıştırın. yükleme ekranında güncelleme kısmını seçip kurulumu tamamlayın, düzelir. Yine düzelmez ise setup dosyasını açıp programı silme seçeneğini seçip silin.

  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptım bunları ama çözüm olmadı. Bilemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1cemoo kullanıcısına yanıt
    Masaüstü modunda tekrar decky loader yüklemeye çalış, uygulama sana güncellemeyi soracak, güncelleme yap düzelir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    şuan dediğiniz ayarı buldum masaüstü steam istemcisi ayarlar içerisindeki indirmeler sekmesinin en altında seçeneği kapattım seçenek açıkken 1.5 gb yazıyordu seçeneğin yanında, seçeneği kapatınca burası sıfır oldu ama hala depolama kısmında 9 gb gölgelendirici olarak kaplayan yer var?

  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Bunu da yaptım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1cemoo kullanıcısına yanıt

    o zaman aciliyeti yoksa şimdilik decky loader silip bir süre yeni güncelleme var mı diye bekleyeceksiniz

  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Sanırım hatalı bilgi vermişim. Seçeneği kapatınca sıfır yazdı, ben de herhalde önceki indirdiklerini de sıfırladı diye düşündüm. Hafıza detaylarına bakmak aklıma gelmedi, bende de 5.3 Gb shader görünüyor. Belki de performans sorunu yaşamamamın sebebi önceden indirilen shader’lardır Steam Deck [ANA KONU] 


    Yeni oyunlara başlayınca daha netleşir, tecrübeleri paylaşmaya devam ederim burada.

  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    Hocam ben kullanıyorum, daha önce de fikirlerimi yazmıştım. Açık havayı ya da spot ışıkların altında gibi yukarıdan gelen ışıkları çok iyi kesiyor. Ama ev ortamında, kapalı yerde oynuyorsanız haliyle ekran kalitesindeki bozulmayı gözle görebilirsiniz çok takıntılıysanız.

  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    SteamGridDB oyunların banner, icon vs değiştirmeye çok yardımcı oluyor. ProtonDB Badges oyunun protondb oynanabilirlik durumunu gösteriyor ve protondb sayfasına kolayca ulaşmayı sağlıyor. Quick Launch desktop uygulamalarını kolayca game mode tarafına eklemeye oradan açmaya olanak sağlıyor. Pause Games vardı bazen decki uyandırınca seslerde oluşan sıkıntıyı engelliyordu fakat yeni güncellemeyle uyumlu değil güncelleme bekliyor.

  • https://www.youtube.com/watch?si=klbWK7yOC88KQzfR&v=hg7N-tOmFrc&feature=youtu.be

    Bunu deneyen oldu mu? Steam deck üzerinde çalışır mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.