Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.830
Cevap
232
Favori
310.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Davet geçersiz diyor.

    Edit. katıldım, teşekkürler. mesaj kirliliği olmasın diye buraya yazdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 19 Mayıs 2024; 16:3:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yazar11

    Davet geçersiz diyor.

    Edit. katıldım, teşekkürler. mesaj kirliliği olmasın diye buraya yazdım.

    https://discord.com/invite/8XrngxrM
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

    Ben Xbox Gamepass ile Windows üzerinde denediğimde sorunsuz çalıştırıyordu, daha sonra güzel bir indirim alınca Steam üzerinde alır oynarım diye devam etmedim.

  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde keşke olsa da katılsam ne güzel olurdu
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    Şehirde FPS bazen 25 değerine kadar düşüyordu, ama genelde 30 fps ile oynadım, tabi ben çok fazla oynamadım bir kaç saat test ettim o kadar
  • Hangisi daha makul bilgisi olan var mı?
    Steam Deck [ANA KONU]

    Ek olarak bunları almayı düşünüyorum ama gereksiz bir harcama mı yoksa bir fark yaratıyorlar mı merak ediyorum.
    Steam Deck [ANA KONU]




  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt
    Ben jsaux dock’unı kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım. Yine skull&co analog koruyuculardan memnunum. Ama skull&co için sipariş verince ithalat ücreti gönderim ücreti binince fiyat iki katına çıkıyor. Bu durumu göz önüne alın.
  • Switch oyunları için şuanlık en iyi emulatör hangisi acaba ?

  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt

    Hocam docklar için tavsiyem PD çıkışına dikkat edin. Bazı ürünlerin garip şekilde maalesef PD çıkış olmuyor. Şarj konusunda sıkıntı çekmeyin.

  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

    Uzun süredir arayıştayım ve düzgün bir emulatör yok. ES üzerinden Ryujinx ile idare etmeye çalışıyorum.

  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt

    Grip seti de bende var aşırı faydalı diyemem, olmasa da olur. Arka tuşları kullanmakta zorlanmıştım o ürün gayet kullanışlı. Bence kesin alınmalı.

  • sanjii kullanıcısına yanıt

    O zaman switchi tutmak gerekiyor elde desenize  

  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt

    Jsaux var bende de, 1bucuk yıldır bir sorununu görmedim, ethernet, hdmi, şarj vs. (ethernet girişi arkada olsa , çok daha sevecektim)

  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

    Her zaman için bir acaba oluyor maalesef Emulatörde oynarken her ne kadar oyuna yüksek çözünürlük vs. özellikler katsanız bile. Belki bir nesil daha geçtikten sonra emülatör daha da oturunca bu hissiyat kalmıyor. Misal Wii yada 3DS oyunları mükemmel çalışıyor yapılan geliştirme ve optimizasyonlar sayesinde ama Switch emülatörü sürekli geliştirildiğinden ve eksiklikleri hala olabildiğinden kafada acaba orjinal Switch te oynasam böyle mi görünürdü diye bir his oluşturuyor. Bunlar şahsi fikirlerim.

  • https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZRYNVPQ?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WF30RHZJK2AN1JQC9KPH&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WF30RHZJK2AN1JQC9KPH&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WF30RHZJK2AN1JQC9KPH&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
    Ürünü önerir misiniz hafıza yükseltmek için. 2024 çıkışlı 2021 e göre daha uygun Amazon’da garip bir şekilde.
    512gb oled sahibiyim. Ek hafıza olarak düşünüyorum




  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

    Çipli bir model var ise ve satınca gelecek para sizin çokta önem arz etmiyor ise bence satmayın. Ben hatta acaba bir switch mini alsam mı diye düşündüm. Yanında taşımak için çok daha ideal. Anlık cebinden çıkar oyna.. Fakat 2.el ilanların fiyatlarını görünce manyak bu millet dedim.

  • Herkese merhabalar, 3 gün önce Steam Deck Oled 512 GB aldım. Playstation'da oynayamadığım oyunları buradan oynarım mantığı ile aldım. Merak ettiğim bir kaç soru var, bu sorular ile alakalı detay verebilecek birisi yardımcı olabilir mi?

    * Mesela Valve'nin kendi sattığı Steam Deck Dock'u almayı düşünüyorum. Bu docku TV'ye bağlayıp, klavye+mouse bağlantısı ile bilgisayarda oynar gibi oyun oynama düşüncem var, bu mümkün müdür? (Performans düşük olsa bile imkan açısından soruyorum) Zamanında PS5 için aldığım HDMI 2.1 destekli 120 Hz 4K 55'' LG Tv var.

    * Televizyona kablosuz bağlantı yapılabiliyor mu? Telefonlarda ki gibi ekran yansıtma gibi birşey mümkün mü?

    * Kablosuz klavye+mouse kullanılabiliyor mu? Steam Deck için en iyi klavye mouse hangisidir, önerilerini duymak isterim.

  • Ranthar R kullanıcısına yanıt
    Dock üzerinden usb ile veya blouetooth üzerinden mouse klavye bağlayabilirsiniz. Ben denemedim ama destekli oyunlardan kullanabilirsiniz sanırsam. Tv bağlantısına gelirsek. Dock’la, tv’den ana kullanım olarak çok büyük beklentiye girmeyin derim. Büyük oyunlarda handheld’de bir şekilde oynuyorsun ve şaşırtıcı derecede makul bir deneyim yaşıyorsunuz ama büyük ekranda çamura dönüyor her şey.
  • ilker_inside kullanıcısına yanıt

    steam deck oled 512 GB low ayarlarda star wars jedi survivoru çalıştırmasına rağmen oyun içinde kitleniyor..oynanmıyor yani...steam deck için alacaklar veya yükleyecekler boşa uğraşmasın..Oyunu yükledim..oyun açılsada oyun içinde kitleniyor


    Youtube da deneyen birisinde de kitlenmiş..oyun sorunlu bu arada...



    Steam Deck [ANA KONU]That_Murphyyoutube
    If you want to see more performance reviews on other games, put them in the comments Twitch: https://www.twitch.tv/that_murphy Twitter: https://twitter.com/that_murphy_
    https://www.youtube.com/watch?v=kzXSkkT3rsE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 20 Mayıs 2024; 12:45:27 >
  • Ben ek hafızayı backup, emulator ve brotato gibi oyunlar için kullanıyorum.

    Eğer amaç sağlam bir oyunu oraya kurup oynamaksa loading sürelerinde ciddi bir uzama yaşatıyor, dahili diskin hızı piyasadan alabileceğiniz en kaliteli sd karttan kat kat iyi.

    Pilde kullanırken boş ekranda beklemek 15-20 dakika fark ettirir. Güzel bir m.2 disk alıp type-c ile direkt bağlamak çok daha verimli bir çözüm.



    @Ranthar Bütün soruların cevabı evet, valveın kendi dockuna da ihtiyaç yok konforlu kullanım için power delivery özelliği olan herhangi bir dock-hub kullanabilirsiniz ama deckten soğumak istemiyorsanız o kadar büyük bir tvye bağlayıp kullanmayın derim. Deckin esprisi çözünürlüğü buralarda tutarak performans vermesi. Ekran büyüdüğünde görüntü ne yaparsanız yapın çamur oluyor.


    Normal telefona kulaklık bağlar gibi bağlanıyor gamepad, klavye ve mouse. Performansları çok yüksek seviye beklentiniz olmasın cihaz sayısı arttıkça pcde olduğu gibi bluetooth performansı düşüyor.


    Başka direkt bir yöntem var mı bilmiyorum, en basit çözüm android tv ise steamlink appini kurmak.





  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.