Şimdi Ara

Sürücü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TNT 2 ekran kartım var,windows xp kullanmaktayım.Ancak kartı bir türlü tanıtamadım xp ye.Nasıl olacak bu iş?Sanırım bu nvidia riva serisi.Nvidianın sitesinden "Ge-Force And Tnt" adlı yerden sürücü indirdim.88.98 Whql sürücüsünü verdi.Ama onu kurmaya kalktığımda uyumlu donanım bulunamıyor diyor.Acaba 27.32 gibi eski detonator sürücümü bulmam lazım bu kart için?


    Nvidianın sitesinde ayrıca "Riva 128 and 128zs series" adlı yerdede sürücüler var.Ama orada xp için sürücü yok.Nt 5.0 ı yükledin bende(Malum xp nt tabanlı)ama uymadı.Sürücüsünü googleden araştıramıyorum,zaten sayfaları aşağıya indirirken bile takılıyor googleden araştırmam imkansız.Bir zahmet birisi bakabilirmi benim için?



  • Biri yardım edemezmi?
  • bu ekran kartını tanıtamama durumu yeni olan birşey mi önceden tanıtıyordun şimdi mi tanıtamadın. eğer öyleyse eskiden kullandığın sürücüyü yüklemen lazım. ayrıca 88.98 diye sürücü yok. en son 81.98 var nvidianın sitesinde öyle gösteriyor winxp için.
    bi de şunu denehttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=966 forceware 71.25whql sürücüsü. belki eski sürücü işe yarar. hali hazırda bilgisayarındaki sürücüyü bunun yüklemenden önce silmeyi unutma
    bi de bu linkten daha eski veya daha yeni sürücüleri indirip deneyebilirsin. bir kaçını dene bir tanesi uyar herhalde
    http://downloads.guru3d.com/download.php?det=931



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 7 Mart 2006; 18:38:17 >




  • Sağol dostum,hayır yav kartı aldığımdan beri tanıtamıyorum.
  • Çok teşekkür ederim demek 71.xxx sürücülerini kurmak gerekiyormuş.Sürücü tanıtılmadığı zaman sayfalarda dolaşamıyorum çok yavaş oluyor.Neyse kart almaktanda vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.