Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1361. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 21 Misafir (7 Mobil) - 18 Masaüstü12 Mobil3 iOS
5 sn
28.609
Cevap
809
Favori
1.931.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burası ne bilim adamı kaynamış yok gelcek patlıyor yok çatlıyor yok gelecek azot da :))) yok hidrojende,bir çok hidrojen yakıt saklama maliyetleri yüksek şu an için çok zor ayrıca pilli arabalar patlıyor diyorsunuz hidrojenle çalışan arabalar patladığında ne olur hayal edin ona göre konuşun. He buradakilerin bir çoğu kedi ciğer meselesi yapmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimarhane kullanıcısına yanıt
    Trol değilim diyor NMC bataryalı arabanın yanına park etmem diyor. Gerçekten muazzam görüşler okuyoruz. 6 milyon araç satılmış yanan araba sayısı 232. %0.00386 ihtimal :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frd0101 F kullanıcısına yanıt

    Arkadaş bunlar 3 maymunu oynuyor her konuda.

    1-Tesla Tr bir sözleşme hazırlamış her konuda kanunlara aykırı olarak tüketici sorumlu demiş ve daha fatura kesilmeden ön ödemenide iade etmem diyor, böyle sözleşmemi olur diyorsun bunlar atlıyor savunmaya

    2-Ülkede adamların doğru dürüst servisi yok. Servis diye açılan yerlerde depodan bozma hangarlar vs. Bu nasıl teknolojidir anlamak güç, yedek parça vs yok zaten şikayetvar a tesla yaz insanlar anlatmış dertleri gerçekleri, tek bir cevap bile vermemiş tesla tr

    3-Yurt dışında şu kadar satıldı deniyor. Yurt dışında bir ton tevşik var. Kafadan 10.bin dolar siliniyor bedava şarj imkanları var bedavadan hallice aldıkları için aldılar.

    4- Misal yangın mevzunda çözüm çocuk kilidini açık bırakmakmış. Çocuk hareket halinde açsa kapıyı ne olacak, daha yakın zamanda şahit oldum çocuk arka kapıyı açtı arkadan gelen araç geçirdi kapıya çocukta yaralandı.

    Herşeye bir cevapları var. Diyorsun araçta arka tampon yok darbe direk bagaja geliyor öyle olmasa tasarım güzel olmazmış tamponsuz arabamı olur yahu direk arkadan gelen darbe bagaja, burda aksesuar adı altında çamurluk, tavan perdesi kaldırma aparatı ,soğutucu kılıf ön gösterge, klima kapağı vs gibi şeyler alıyorsun. Saçma sapan işler masraflar, Akıl karı iş değil. Her şeyi geçtimde araç kaldırma aparatı neden satılırken konmazda ayrı satılır. Bataryaya zarar verir diyorsun aracı direk kaldırma 4 tane plastik aparatı bagaja koymuyorsun. Bu sadece tesla için değil diğerleri içinde geçerli byd mg4vs aynı kafa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arac yürür vaziyetteyse ya kendin götürecen, yürür değilse atacan çekiciye götürcen. Antalyadan istanbula vs de götürürsünde asıl mesele yedek parça ve uzman kadroda. 6-7 ay aracının yapılması için yedek parça bekleyen var..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amewrika kullanıcısına yanıt
    Very nice…hayırlı olsun bende yeni sipariş verenlerdenim heyecanla bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • altugbank kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle muhabbet kirlendi, Amerikalı, Çinli ahmak biz çok akıllıyız EV üretiyorlar, Audi, BMW, Mercedes, VW ve diğer oto firmaları. harıl harıl EV üretip Tesla teknolojisine yetişmeye çalışıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fosil yakıtlardaki yangınlar genelde motordan kaynaklı, yağını koymama su kaynatmadan kaynaklı çoğunluğuda basit müdahelelerle söndürülen yangınlar. Bataryada ise direk oturduğunuz koltuğunuzun altından yangın başlıyor. Ve söndürmesi çok zor. Zaten bir anda alevlenerek yanma söz konusu


    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023Dem-Con Companies LLCyoutube
    This is an example of what can happen when a lithium battery is punctured. Dem-Con Materials Recovery Facility
    https://www.youtube.com/watch?v=oieH2wwDGzo&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x15 kullanıcısına yanıt

    Acilen arttırmaları gerekiyor. Sistemin de kasko tarafında filan oturması gerekiyor. 3 - 5 araçta butik satıcı gibi işi halledersiniz de 13000 mevcut araç üzerine en az 10000 araç daha yolda. Hasar tarafında kaporta anlaşmaları hızlanmalı. Aynı şeyi Togg için de söyleyebilirim. Araçlar elektrikli olunca eski kaporta ustaları da çekiniyor haklı olarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimarhane kullanıcısına yanıt
    Dünya değişiyor istesende istemesende içten yanmalı aracların devri kapanıyor ve abi bu değişiklik gelecek için must, karşıt görüşlerin yeri bu başlık değil ancak ısrar edilmesi komik ne diyelim artık Allah herkesin çarşısına pazar versin :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vasel kullanıcısına yanıt

    Site veya bina altına mini Tchar Bomb TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

    Araç kapıları seyir halinde kilitliyken tek seferde açılmıyor farkındaysanız. İki kere açmak için hamle yapmanız gerekiyor. Burada mevzubahis durur haldeki çocuk kilidinin kaldırılması. Benzin istasyonunda ödeme yapmaya gittiğinizde bir terslik olursa da çocuğun çıkabiliyor olması önemli. Çocuk dediğimiz 8 - 10 yaşına gelince biraz laftan anlıyor olabileceğini varsayıyoruz. Ayrıca seyir halindeki araçta park freni düğmesine asılarak kaza yaptıran çocuk örnekleri de var. Bilinçli bir ebeveyn çocuğun olduğu tarafı yola vermez kaldırım tarafına verir zaten bu da ayrı mevzu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 7 Mayıs 2024; 23:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

    Bana yakın Bodrum Otomol var.Oraya götürürüm diyordum.Sizin listede orası da yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x15 kullanıcısına yanıt

    Orası bir muamma. En son geçtiğimiz Ağustos ayında gittiğimde Tesla totemi mevcuttu orada ama hala açılmamış . Yaza kadar açılacağını söylüyorlar da açılmadan ben inanmam sözlerine TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Togg kısa menzil ile tesla sr karşılaştırıp aynı menzil onu alacağınıza bunu alın üstelik bunda 800 kredi var diyor :) Menzil referansı da ev database sitesi imiş.:)))

    Her markanın fanatiği var.Takım tutar gibi..Halbuki hepsi iyi kötü araç bunlar.Belli başlı amaçları bir yerden bir yere götürmek o kadar! Fazla da anlam yüklememeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 8 Mayıs 2024; 7:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Kral kaporayi nasil alacaz bunlardan iade etmeyiz diyorlar. Akraba aldi vemiyorlar hakem heyeti vs ugrascaz. Araba nasil hangi donanimla gelecek o bile belli degil. Hw4 diyorlardi hw3 e dusmus. Birde mayis sonu odemeyi yapin agustos eylul gibi teslim ederiz diyorlarmis 1800 u odedin agustosta 2500 oldu fiyat diyelim almaktan vazgectin 50 yi odemeyen 1800 ude odemez. Hic guven vermedi bana bu firma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya fabrikası 4 gün kapalı kalacakmış. Bizim VIN atamaları haftaya da gelecek gibi görünmüyor


    https://finance.yahoo.com/news/1-tesla-shut-down-production-155826693.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 8 Mayıs 2024; 0:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt

    4 gün değil hocam.


    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023
  • Elektrikli araçlar özellikle TESLA özelinde çekinceleri olan, karşı olanlar henüz elektriklilerin zamanı gelmedi deyip, olumsuz yönleri hakkında bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bilgilendirmeleri yardımcı olmakta. Ancak bu forum hem bu arabayı kullanan hem de almaya karar vermiş kişilerin olduğu bir mecra. Sonuçta herkes de az çok akıl mantık yürütecek kapasite var. Buna rağmen zevkler ve renkler tartışılmaz üzerinden gidecek olursak, insanlar sevmişler ve Teslayı tercih etmişler.

    Benim önerim fazla mesaj sayısı olmaması için anti EV veya antiTesla düşüncesine sahip olan arkadaşlar aralarında anlaşıp bilgilendirme maksadıyla kamu yararına yeni foruma katılmış arkadaşlar için haftada bir kez özet mesaj yollayabilirler mi?

    Çünkü devamlı karşı cevaplar olup asıl konudan sapılmış oluyor

  • 
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.