Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
29.554
Cevap
822
Favori
2.004.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Piyasa kizismis durumda, volkswagen bile liste fiyatindan 350-400 bin indirim yapmaya baslamis. Teslada 1500 bandina dusmeli fiyat olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 8 Mayıs 2024; 1:57:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkimore kullanıcısına yanıt

    Hangi modelde var 400bin indirim?

  • Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    Mayıs son hafta dediler zaten…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Taigo Tcross

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ceo000 C kullanıcısına yanıt
    Sonunda karşıt fikirliler senden benden fazla Tesla’cı olurlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Ya kardeş gene mi geldin ya sen argümanlarla , olmamış şeyler hakkında olacakmış gibi yazıyorsun. Kardeş okuman yazman var allah’a şükür, bak konunun adı “ model y kullananlar kulubü” , biz buraya model y kullananlar olarak artıları ve eksileri konuşmak için yazıyoruz. Sen ne için yazıyorsun bir de onu söyle bakalım ? Amaç ne senin kardeş ? Birileri canını yakmış olmalı ki insanların seni uyarmasına rağmen yana yakıla aynı şeyleri yazıyorsun. Yeter be kardeş illa kötü söz mü söyleyelim sana bunu mu duymak istiyorsun ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zevkurt Z kullanıcısına yanıt

    Hocam bunların derdi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Bu adamlar aynı anadolu takımlarında maç esnasında yere yatıp kalkmayan adamlardan. Amaç yenmek yada yenilmek değil, maçı sabote etmek. Aynılarından trafiktede var, sağı boşken soldan gidenlerden bunlar. Bu adamlar böyle, değiştiremezsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim 1 gün foruma bakmıyorum en az 15 sayfa yazı yazılmış. Güncelleme hakkında yada servis hakkında bir yorumları okumak istiyorum adam abuk subuk şeyler yazmış 10 sayfa. Tamam lan almayacaksan alma bu araç yanıyor, pili bitiyor, güvenliksiz, ikinci eli çöp değerinde. Anladık tamam hadi işinize gidin ya artık yeter be kardeşim. Adamın yüzüne tükürüyorlar ya rabbi şükür diyor yav.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teslamodely T kullanıcısına yanıt
    Bu konuya özel moderatör sağlanamıyor mu acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kirelli77 K kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkürler. Keşke daha evvel görseydim, indirimi kaçırdık.


    Böyle paylaşımlar, yeni Tesla alacak bizler için gerçekten çok değerli. Eksikler, problemler nedir bilmiyoruz ve sizin paylaşımlarla öğreniyoruz. Bu yüzden siz dahil tüm arkadaşlara teşekkür ederim.


    Bu arada bir sorum daha var. Belirli aralıklarla güncellemeler geliyor ve sanırım güncelleme yapmadan aracı kullanamıyoruz. Bu güncellemeleri erken haber veriyorlar mı? Yani şı tarihte güncelleme gelecek gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***TESLA’YI SC İLE ŞARJ EDERKEN ARACIN İÇİNDE OTURUYORUM KOLTUK ALTINDAN GELEN YANMA NOKTASINDAKİ SICAKLIKLA ISINIYORUM, SOĞUK ALGINLIĞINA İYİ GELİYOR***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimarhane -- 8 Mayıs 2024; 10:35:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bimarhane kullanıcısına yanıt
    Aynen. Cehennem ateşine alıştırma işte. Hepimiz yanıcaz zaten gavur malı kullandığımızdan. Tövbe tövbe estagfurullah.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine araca sahip olmayanlar sarmış burayı.. 50binlik SRci tayfa yetmezmiş gibi bir de fosil sektörden beslendiği belli tayfa türedi. Kaç defa uyaracağız acaba? Burası "Kullananlar Klubü"!!!

    50binini kurtarmaya çalışan arkadaş, bana ne senin derdinden? Adamlar büyük puntolarla defalarca belirtmiş sen hala burayı ağlama duvarıymış gibi kirletiyorsun. Adamlar bana ciddi gel, talebe göre üretim yapıyorum diyor anlamıyor musun? Senin kararsızlığının tırıvırısını biz duymak zorunda değiliz. Kanun ne diyorsa uygula, ne yapıyorsan yap bize ne..

    Her aracın her teknolojinin artıları ve eksileri var. Herkesin de bir aklı fikri var. Avantajını dezavantajını değerlendirip kararını veriyor. Bunu sorgulamak size düşmez. Dünya buraya gidiyor. Devletler buna teşvik veriyor. Bu kadar otorite aptal mı da vergi indirimleri, iadeleri vs teşvik ediyor hatta fosil yasağı için tarih veriyor. Burda gelmiş hala %95 verimle çalışan ev varken %35 verimle çalışıp dünyanın içine eden 130 yıllık köhne fosil teknolojisini öven var. Biri de çıkmış hidrojen diyor, hindenburg faciasını da mı duymadın? Hidrojen dediğin element patlayıcı, nasıl depolayacaksın bombayı??

    Burda hala gelişmekte olan ev teknolojisini risk alarak tercihiyle destekleyip hem kendisine hem sana hem gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için katkıda bulunan, öncülük yapan insanları tebrik edeceğine gelmiş burda boklayıp duruyor. Gelecek burda arkadaşım, bunu bütün devletler kabul etmiş. Elektriği de her türlü yenilenebilir enerji kaynaklarından elde etmek için harıl harıl çalışılıyor. Ancak biz destek verdikçe şu an yaşanan yüzdesi çok düşük handikaplar da giderilecek, geliştirmeler olacak ve ev teknolojisi mükemmele doğru ilerleyecek. Senin önce kendine saygın yoksa kendine sakla bana empoze etmeye çalışma.. İstanbulda hava kirliliğinden yolda pencere açamaz olduk.
    Benim yaşam tarzım bu, sigara içmiyorum, çevremi kirletmiyorum, ev araç, ev scooter kullanıyorum. Sadece fosil teknem kaldı, marin sektörü elektriğe geçemedi hala çok geriden takip ediyor (çinliler elektrikli roro yaptı inşallah marin sektörüne de el atarlar) ama onda da yelkene (rüzgar gücü) geçmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizim Dünyanın en keyifli otomobillerden birine binmemiz size bu kadarmı batıyor.. Şöyle bir foto paylaşayım daha çok batsın..
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023..sevgili troller hepinizi itinayla öpüyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzellige bak. Koy salona izle. Hatta Netflix’i icinden izle. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.