Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
15
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Geleceği de kesin değil bence.

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Selam hocam, seni yine bir TDU konusunda görmek ne güzel. Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] 

    Solar Crown için beklentilerimi son oynanış videosundan sonra en dibe çektim. Sebebi ilk oynanış videosunu yarış yaparak göstermeleri. Bu TDU hayranlarının beklentilerinden bir haber olduklarını gösteriyor. Ben 2 yıl daha bekleyebilirim, yeter ki çıkacak olan oyun TDU ruhunu korusun. Keşke TDU 1 Remake yapıp sunucuları açsalar, eminim benim gibi birçok TDU hayranı havalara uçardı. Tek yapmaları gereken yeni araçlar ekleyip grafikleri günümüze uyarlamak. Diğer hiçbir şeyi değiştirmelerini istemem ben, ne sürüş dinamiklerini ne haritasını. Forza Horizon gibi kaliteli ama TDU ruhuna sahip bir oyun oynamak nasip olur umarım tekrardan.

  • Remake zaten 1. Oyun 2. Oyun toplaması 3. Oyun çıkaracaklar. Benim beklentim yüksek çünkü taraftarı kitlesi yii bir seri bu geliştiriciler ona göre dikkatli olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    Selamlar saygılar dostum , seni de görmek harika:) Eski dostları görünce insan şu sıkıntılı dönemlerde iyi hissediyor haliyle ... Oyunlar da çok şükür rahatlama ve stres atma konusunda ortak noktamız ama işte bazı yapımlar stres attırmak yerine strese sokabiliyor... Bende her ne kadar tdu:SC oyununu bekliyorda olsam ciddi ciddi beklentilerimi sıfıra yaklaştırdım neredeyse... O ilk tdu oyununu veya ikindi tdu yu beklerken ki heyecan ve motivasyonun zerresi yok malesef . Ama yine de bir ümit derler ya ...


    Ne söylesen haklısın doğrusu. Bu firma ne sunumu doğru düzgün yapabildi ne de oyun ile ilgili söz verdiklerine dair şimdiye kadar olumlu bir şey gösteremedi... Birinci ve ikinci tdu hayranları için onları üzmeyecek şekilde o oyunlara sadık kalacağız dendi ama daha bu sözleri ardından oyunda garaj ve ev sistemi olmadığını öğrendik. Kontrol ve sürüş ile ilgili ilk oyunu aratmayacaklarından bahsettiler ama alfa sürümü bile olsa gördüğümüz şeyler ne yazık ki tatmin etmekten uzak , bambaşka bir şey çıkacak gibi bir his var içimde . Hala ilk oyunu oynayan bir yarış sever olarak o ilk oyundaki kontrol mekanizmasına ulaşabilecek bir arcade yarış oyunu görür müyüz cidden şüpheliyim o konuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • venom800 kullanıcısına yanıt

    İlk oyun efsaneydi, keşke remastered yapılıp sunucularını açsalar. Uzun zaman oldu oynamayalı ama şu an bile gizli adaya, havaalanına nasıl girilir biliyorum. :D Umarım Nacon ters köşe yapar bizi.

  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    Ya emin olun bende ters köşe olmak ve yanılmak istiyorum cidden yani bu oyunun da batmasını istemiyorum. Bakmayın devamlı sövüp durduğuma. Test drive serisini bu kadar sevmesem zaten bu kadar duygusal yorumlar yapmam , bakar geçerim ama işte durum öyle değil . Çocukluğuma denk gelen ve bir çok oyunu ile bende iz bırakmış bir seri sonuçta ve bu serinin son oyununun iyi olmasını istiyor insan hâliyle. Ama bu yayınlanan detaylar ve gördüğümüz terslikler sonrası karamsarlığa kapılmadan da edemiyorum işte ... Bu arada o gizli adaya gidiş asla unutulmuyor ya:) Ne güzel gizler vardı tdu da ... Tdu 2 de bu gibi şeylerin olmaması da üzmüştü o nedenle tdu cidden çok özel , kendise has bir araba yarışı olarak kalacak gönüllerde .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    Yani keşke söylediğin gibi olsa ... Taraftar konusu tamam da firma konusunda endişe var zaten . Şu ana kadar ki süreç berbat idi . Bir oyun içi video göstermek konusunda bile herhangi bir şey yapamadılar, oyun duyuruldu iki sene geçti ve iki oyun konferansı yapıldı , ikisinde de CGI ile geçiştirip oyun ile ilgili Hong Kong da geçecek dışında bir detay bile vermediler . E biz nasıl bu firmaya güvenip de oyunu gönül rahatlığıyla bekleyelim . Bende bu kadar iyimser olmak isterdim ama bu gibi süreçleri yüzlerce kere gören bir oyuncu olarak bunda da bir şeylerin epeyce ters gittiğini anlamak zor değil ... Ama yine tekrar ediyorum , umarım yanılırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Bir rivayete göre gönüllerde yaşayan tdu 100+ kişilik online oyuncu kitlesiyle geceleri oyun dünyasında görülüyormuş hâlâTest Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] 

    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]




  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt

    Ne Forza Horizon (kontroller olarak yakınından geçmiyor ne yazık ki), ne de TDU yapımında yer alan bir çok kişinin içinde bulunduğu Ivory Towers tan çıkma The Crew ne de başka bir arcade oyun hala TDU gibi olamadı... Elbette bu benim kişisel görüşüm ama sağlam argümanlarla da bunun nedenlerini açıklar, tarışmaya mahal vermeyecek olan konuları eler geri kalanı üzerine seviyeli bir tartışma yaratabilirim :D İşin simülasyon kısmı bambaşka bir dünya o nedenle o konuya girmeye burada lüzum yok ama arcade konusunda cidden TDU nun yapabildiğini yapan bir oyun hala yok. Belli başlı konularda onu geçenler var ama iş sürüş olunca ne yazık ki yaklaşan bir arcade oyun bulunmamakta...


    Daha önce de söylediğim gibi hala oynarım, kurulu zaten pc de, hiç silinmedi desem :) TDU2 için aynısını söylemek zor, güzel oyun olsa da TDU ile aralarında çok büyük uçurumlar var malesef...





  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt

    Ben Enzo ile Forza 'da park ettim bekliyorum.

  • Yeni gelecek olan the crew motorfest ve tdu solar crown oyunlarından belli oranda bir beklentim olsa da özellikle solar crown çok yanlış tercihler yaparak gerçek tdu hayranlarını seriden soğutacak açıklamalar yapmaya devam ediyor .

    Sürüş fizikleri konusunda tdu mirasını devam ettirmek istedikleriniz açıklayan ama açıklama üzerinden bir sene geçtikten sonra anca alfa sürümü oynanışını gösteren bir firmadan bahsediyoruz. Alfa sürümüne net yorum yapacak değilim , bunu daha önce de yazmıştım zaten . Ne doğru düzgün bir fikir verir bu sürüm ne de bizim oyunu alım kararımızı doğrudan etkileyebilir . Yani hala gerçek bir şeyler görmüş sayılmayız ne yazık ki ... Ama talihsiz açıklamalar devam ediyor malesef ki , oyunda ilk etapta garaj sisteminin olmaması ve ev satın alma veya galeriden araç alma olaylarının olmayacağı çok uzun süre sonra açıklandı . Bunun sebebini tamamen firmanın açık dünya oyunu yapma konusundaki tecrübesizlik ve beceriksizlik olarak görüyorum. Benim söylemimin daha yumuşatılmış halini zaten yapımcı kendi itiraf etti geçtiğimiz aylarda yayınlanan yapım günlüğü mesajlarında .

    Açık dunya tarzı ve tdu yapısında bir oyun yapmanın sandıklarından zor olduğunu ve güya önlerine baya engel çıktıklarından bahsetti . Yanlış veya doğru onu bilemem ama devamında söylenen şeyler zaten bir çok şeyin ters gittiğinin göstergesi.

    The crew motorfest ise bana göre yapılacak en saçma şeyi yapıp the crew 2 ye DLC olarak düşünülen bir yapımı devam oyunu diye duyurarak komik duruma düştü bence . Yeni bir oyun olmadığı o kadar belli ki , hala 2014 yılındaki ilk crew oyunundaki grafik motorunun handikaplarını bu son oyun olan motorfest te görüyoruz. 2023 yılında çıkacak oyunda dikiz aynasından ve yan aynalardan geriyi görememek ne demek yahu ? Blur etkisi ilk oyundaki gibi duruyor tam bir rezillik. İlk tdu oyununa bir bakalım adamlar neler yapmış 2006 nın imkanları ile ... Bir de koca Amerika haritası sonrası neden Hawaii :) ? Neyse konu çok dağalacak uzatırsam.

    Ben hala ufak da olsa bir ümit solar crown un iyi olma ihtimali üzerine oyunu bekliyorum ve yüksek ihtimalle satın alacağım test drive hatrına. Umarım buradaki dostlarla yine güzel vakit geçiririz, ama oyunun bekleneni verememesi halinde en çok ben üzülürüm sanırım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Solar Club Letter #4 - Summer Update




    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]
    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Solar Club Letter #4 - Summer Update
    https://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/3656414378544736279
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt

    Evet çok şükür yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Diyorum ya her ne kadar bu oyundan aşırı bir beklentim kalmamış olsa da bazı açıklamalar illa ki heyecan yaratıyor . Konu Test Drive olunca işte bünye kayıtsız kalamıyor :)


    Sürüş konusuna yine değinilmiş bu benim ve benim gibi düşünenler için oldukça iyi bir gelişme . Yani söylenilen şeyler karşılığında aklıma hep ilk tdu dan iyi bir fizik ile karşılaşacağız gibi bir sonuç çıkıyor da işte güven konusu bu forma bazında biraz hayal kırıklığı yaratınca söylenilenlere inanmak pek kolay olmuyor... Hep söylediğim gibi konu Test Drive olunca bir umut ve ihtimal bile olsa çıkacak olan ürün için elbette heyecanlıyım ama hala ilk veya ikinci test drive unlimited oyunlarında hissettiğim heyecana sahip değilim solar crown için. Beklemeye devam , zaten daha beta aşamasına gelemeyen bir oyun var karşımızda. Güven konusundan bahsederken bunu kastediyordum. Sözde bu oyun bu ay çıkıyordu geçen sene verilen tarihe göre:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazılanlardan edindiğim ana fikir, geçmiş TDU oyuncularının sözlerine ve ihtiyaçlarına kulak verip sürüş fiziğini iyileştirmeye çalışmaları oldu. Umarım sözlerinin arkasında durur ve efsane olabilecek bir oyun ortaya çıkartabilirler. Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok, bekleyip göreceğiz bakalım.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt

    Bu videodaki halini ilk videolarına göre daha iyi buldum. Ama arabanın dönerken sanki araba durup dünya dönüyormuş hissi hoşuma gitmedi. Oyun çıktığında böyle olmaz umarım. Türkçe dil desteği olmasıda güzel. Gece ormanlık dağlık yolda sakin sakin sürmek hoşuma gitti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 1 Eylül 2023; 22:37:29 >
  • Grafikleri günümüz şartlarını düşününce baya kötü sayılır. Oynanışta da sanki ilk TDU yakalanmış gibi görünüyor umarım çıktığında grafikler de zamanına yaraşır şekilde ve optimizasyon sorunu olmadan çıkış yapar.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Evet özellikle forza motorsportun yeni oyunuyla karşılaştırınca bu biraz cılız duruyor ama forza neredeyse bitmiş bir oyun bu daha beta bile değil birde biri açık dünya diğeri aabit pistler. Cilasını atmadan çıkarmazlar zaten. Önemli olan grafikten çok araba sürüşünün keyif vermesi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Grafik ile sürüş deneyimi arasında seçim yapacak olsam kesinlikle sürüş deneyimini seçerim tabi ki ama yıl olmuş 2023 halâ daha TDU grafikleriyle oyun çıkarmak kabul edilemez.

  • ilkermurat kullanıcısına yanıt

    Bir yarış oyunu geliştiricisi ve tdu hayranı olarak bende şu vidyodan gördüklerimi yazıyım.

    İlk olarak kameraya değineyim. Aracın arkasına koyduğumuz kameraya her zaman titreşim önleyici ve hareket yavaşlatıcı ekleriz. Smooth follow diye geçer, bu özellikler henüz yok. Bu yüzden araç dönerken dünya dönüyormuş gibi hissettirir, hoş değildir. Umarım final sürümünde fixed kameradan kurtulurlar.

    Vidyo boyunca oyuncu asla basmıyor. Sürüş fiziklerinde önemli olan limitler ve o limitlerde aracın nasıl tepki verdiği. Ama belli ki bunu henüz göstermek istemiyorlar. Bu yüzden kayma tepkimeleri veya süspansiyonlar hakkında pek bişey söyleyemeyiz.

    Araç hiç parlamıyor. Herşey olabildiğince opak. Oyun motorlarında bir nesneye parlama, yansıma, reflection vb. veren iki şey vardır. Birincisi shader, ikincisi post-processing effects. İkiside çoktan eklenmiş olmalıydı. Umarım böyle mobil oyun grafikleriyle çıkmaz.

    Son olarak tdu'larda çok ama çok ikonik, onu diğer yarış simulasyonlarından ayıran 2 özelliği vardır. Bunlar kilometre sayacı ve her araca özgü kadran grafikleri. Gördük ki ikiside yok. Üzücü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 2 Eylül 2023; 11:25:31 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.