Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
15
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hiç şaşırtmadı. Kaldı ki ben bu grevin gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Oyun zaten gecikecekti ve hazır değildi. Buna da bir sebep bulmaları gerekiyordu. Aceleye getirmesinler adam gibi bir oyun ortaya çıkartsınlar da varsın bir sene sonra olsun çok da önemli değil sonuçta.

  • Naconyoutube
    While Radiant is making the final preparations for the competition, the big day is almost here. There are only a few hours left before you can discover more about the Solar Crown, the first participants and how it works. Interested in TDUSC? Follow our socials: https://twitter.com/testdrive https://www.facebook.com/testdrivesc https://discord.gg/testdrive ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=9nxMNoZ-wVc

    Oynanışı geldi

  • Zaten beklentim azdı ama yinede hayal kırıklığına uğradım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok etkileyici ahım şahım bir içerik gözükmüyor. Grafikler eski nesil kalmış. Alfa sürüm diyor ama bu firma zaten diğer oyunlarındada pek başarılı değildi. O yüzden iyi bir oyun çıkarsa sürpriz olur. Bu arada sunucu Türkmüş.

  • TDU üzerine hiç bir şey katmamışlar gibi görünüyor.

  • crew 2 gibi duruyor

  • Öncelikle grev ile ilgili düşüncemi belirteyim. Yani bu durum gerçek olabilir veya sasusta nın da söylediği gibi düzmece de olabilir , neler neler oluyor o da olur yani . Ama bir şeylerin ciddi anlamda ters gittiği zaten geçen seneden beri bariz bir olay . Olan şeyler daha önce de bahsettiğim gibi bana aşırı derecede tdu2 nin geliştirme sürecini hatırlatıyor . Hatta o kadar aynı ki , erteleme sayıları , çıkması ön görülen tarih vs vs...

    Neyse gelelim dün ki sunuma . Ben her zaman bir oyunun yapım aşamasında yayınlanan görüntü veya oynanış videosu için aynı şeyi söylerim , asla bitmiş halini görene kadar hiçbir şeyden emin olmayın . Bu oyun için ben bile o kadar olumsuz şey söylememe rağmen yine de oyun bitmeden ve bitmiş şeyi görmeden net yorum yapmak acemice olur . 34 yıllık video oyunları ile geçen senelerin verdiği tecrübeye dayanarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim . Elbette alfa aşaması bile olsa bir şeyler fikir verebilir ama siz hiç tdu veya tdu 2 nin alfa halini gördünüz veya oynadınız mı? İlla ki aramızda benim kadar eski oyuncular vardır , tdu 1 internete düşen alfa sürümünü deli gibi bulup indirip deneyim edip haya kırıklığı yaşamıştık o dönemler :))

    Sonuç olarak bir çok şey söylenebilir , yerden yere vurulur , o niye öyle bu niye böyle denebilir ama çok anlamlı olmaz bu söylemler bir oyunun alfa sürümü için . İyice beklentimi aşağılara çekmiş olsamda , tdu ile cidden çok iyi vakit geçirsemde (hala!) bu oyunu beklemeye devam ediyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Dedikodular doğru çıktı, oyun yine ertelendi hocam 2024 başına.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt

    Cidden dejavu yaşıyoruz yani arkadaşlar ya bu nedir böyle ... Hem üzülüyorum hem de yani yarış seven oyuncular olarak bu duruma sinir olmadan edemiyorum...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 oyunu yapmışlar . Sıfır beklentim vardı bunu alacağıma açar forza 2 oynarım. Xbox ı olan indirsin baksın gerçekten bundan 50 kat daha kalitelidir.2014 yılı oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Bu oyunun son hali değil dikkatinizi çekerim . Bu bir alfa sürümü ve son hali ile arasında ciddi farklar olur. O nedenle bu video net olarak bir şeyleri söyleyip netleştirmek için doğru video değil . Daha fazla beklemek gerekiyor ki ben geçmiş deneyimlerime dayanarak bir tarih atayım mesela. Kasım - Aralık 2023 gibi betası olursa kendimizi şanslı hissetmeliyiz bence ama iyimser olmayıp en kötüsünü düşünürsek 2024 Mart gibi beta , Haziran 2024 gibi de tam sürümü görme durumunuz olabilir . Bakalım bekleyip göreceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Hocam umarım dediğiniz gibi olur da düzelir eskiden az oynamadık bu oyunu

  • Tam bir şehir yapmış adamlar çok hoştu. Diğerleri gibi kasaba boyutunda bir şehir değil. Kalite karşılaştırınca daha iyi ortaya çıkıyor the crew motorfest ile grafik ve trafik ve sürüşte bile kat ve kat üstün bir oyun şu alfa haliyle. Tabiki yapan ekip için kolay bir iş değil, helal olsun. Ben beğendim şimdilik.

    Yalnız sunucu abla psikopatça yüz ifadesini neye borçlu böyle sunum mu olur ayrıca bel lorduzu var sanırım ablamızda bazı kasları zayıf oraları güçlendirmesi lazım bu yüzden popo büyük bel ince bunu da gözümüze sokmak için kadını dar giydirip konuşma bitince arkanı dön televizyondan takip et mi demişler görüntü güzelleşsin deyip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Çok eksiği var ama şu hali bile tüm yarış oyunlarından daha kaliteli. Türkçe olması da harika. Ertelenmesi iyidir zaten çok oyun var önümüzde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 14 Temmuz 2023; 23:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nacon'dan Oyunu test etmeye katılabilmek için bir ön kayıt formu geldi. Size de gönderildi mi?


    "To be part of Playtest #1, there will be few steps and rules to respect.


    Rule #1.

    Selected members will have to sign the NDA (Non-Disclosure Agreement) sent by Nacon.


    Rule #2.

    Playtest #1 will be performed under strictly confidential conditions. Selected members must not share any information about this game/test with any third parties, social media or public platforms.


    Rule #3.

    Selected members must use the same email adress during the whole process including: registration form, NDA signature, in-game registration and feedback survey.


    Key dates for Playtest #1:

    - 21/07 to 23/07: Registration Form

    - 25/07 to 29/07: NDA signature

    - 31/07: Steam code delivery

    - 31/07 to 02/08: Playtest #1

    - 03/08 to 06/08: Feedback survey


    Please note that Playtest #1 wil be performed on PC, Steam only.


    Radiant, Vivian Hughes and the whole team

    behind thank you very much in advance for your participation."





  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Bana gelmedi , tekrar bir bakayım en iyisi...

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz sanırım.



    https://mailchi.mp/a0ff9141c048/playtest-1-application-form?e=96eef5bd46

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Aslında kayıt yaptırmıştım ama neden geldi cidden anlamadım doğrusu. Peki deneyim edebilme şansın oldu mu acaba ? Ne düşünüyorsun merak ettim doğrusu? Sende çünkü epey zamandır beklemektesin test drive ın bu son sürümünü :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Bana da gelen bir şey yok henüz.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Anlaşıldı bekleyeceğiz o halde...

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.