Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
15
Favori
9.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Aslında söylediğiniz gibi bize güzel , hoş ve eğlenceli gelen detayların bir çoğu ne crew da ne de forza horizon da yok . Sadece bazı şeyler kopyalandı (kopyalandı diyorum çünkü esinlenme falan değil birebir aynısı idi), gerisi oyunun nispeten kendine has yapısından ibaretti. Kimi oyuncular beğendi kimi oyuncular da benim gibi o detay eksikliğini görüp uzaklaştı. Forza horizon ile cidden uzun zaman geçirmiş biri olarak şu an Tdu dan aldığım keyif inanın çok daha fazla. O bahsettiğim küçük detayların asla bu saydığımız iki oyunda olmaması durumunun beni bir süre sonra Tdu yu tekrar aramama neden olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim


    Çok uzatmadan bir iki örnek vereyim mesela . Özellikle forza horizon da şehir içindeki ışıkların ne durumda olduklarına bir bakın . Hep yanıp söndüklerini göreceksiniz. Yani bir kırmızı ışık yanıpta trafiğin durduğu bir senaryo yok , hal böyle olunca Tdu gibi bir oyun ile seneler geçiren çoğu oyuncu bundan rahatsız olabilir . Debriyaj kullanımı ve vites geçişleri , özellikle kavrama hataları sonrası stop ettirme olayları asla forza horizon serinde yok . Bu da işleri çok yapay ve sıradan hale getiriyor . Aracın bir tuş ile çalıştırılma eylemi bile insanı havaya sokan etkenlerden biri .


    Tabi tdu hiç oynamamış bir oyuncu kesinlikle forza horizon dan çok keyif alacaktır . Bende dediğim gibi uzun süre oynadım ama gördüğüm şey hep kendini tekrar eden ve detaylara Tdu kadar önem vermeyen bir seri idi. Bu yüzden o serinin de daha iyi hale gelmesi için ciddi bir evrim geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynısını test drive için 2002 yılında da söylemiştim . Artık o kadar yavan oyunlar çıkmaya başlamıştı ki , bunun böyle gitmemesi gerektiği çok belli idi. Sonuçta Tdu geldi ve yeni standartlar getirdi bu türe .


    Şu an heyecan metremin Tdu veya Tdu 2 deki gibi olmamasının en büyük nedeni bu iki oyundaki mekanikler ve yeniliklerin dışında vay be diyeceğim bir şey hala (!) Tdu solar crown için duyurulmamış olmasıdır. Özellikle şu hep online ol olayları artık iyice sinir bozucu oluyor benim için . Onu duyurmaları da beni iyice düşürdü haliyle . Tüm bu olumsuzluklara rağmen test drive markasına olan sevgim ve seriye olan bağlılığımdan ötürü oyun çıkınca alacağım. Bunca hayal kırıklığı sonrasında umarım iyi bir devam oyunu ile karşılaşırız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tdu solar crown insanların çok bekleyememesinini bir nedeni de şu grafiklerdir. Grafikler uzak çizimde kötü, detaysız ve bulanık. Ve ruhsuz. Biraz upgrade yapsalar bak millet nasıl çoşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    Grafik ile olacak bir olay değil bu . Test drive markasına aşina biri için ve hatta olay Tdu serisi ise grafik ile bu seri asla kimseyi kendine uzun süre çekme niyetinde olmadı zaten. Etkileyici görseller sadece iyi bir oyunun çok küçük bir parçasını oluşturur , hele tür olarak bir araba yarışından bahsediyorsak o kadar fazla şey var ki grafiklerin önünde olan... Tdu:SC için endişe edeceğim son şey bile görsellik değil, öncelikle ilk Tdu daki gibi bir sürüş olacak mı herkesin en büyük derdi bu şu anda zaten . En son yayınlanan videodaki görseller zaten eski videolara nazaran çok daha iyi duruyor ki daha oyun bitmiş bile değil o yüzden görsellikten önce dert edecek cidden çok şey var ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlayanlar vardır ilk TDU'da "Tour Of The Island" diye bir yarış vardı. O yarışı yaparken ki heyecanımı halâ daha dün gibi hatırlarım.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Herhalde Tdu daki en keyif aldığım ve heyecan duyduğum yarış oydu. Saleen s7 ile yapmıştım o yarışı dün gibi hatırlıyorum:) kırk küsur dakika falan sürmüştü sanki , bir offline bir online hesabım vardı ve oyunu iki hesapla da bitirdiğim için o yarışa online hesapta tekrar denk geldiğim zaman yine aynı heyecanı yaşadığımı hatırlarım :) umarım solar crown da da böyle akılda kalan anlar olur ve seneler geçse bile bundan bahsedebiliriz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Ben de F430 Scuderia ile yapmış ve kendi hız rekorumu yarış içerisinde kırmıştım. Daha sonra motorlar açılınca para lazım olduğunda o yarışı motor ile tekrar yapardım. Oyunda çok güzel çalışan bir telemetri sistemi vardı bazı forumlarda hız rekorları yarışı yapardık ve tabi ki en hızlı araç McLaren F1di.


    Şimdi yazınca aklıma geldi bak TDU da motor da vardı ve oyuna bambaşka bir renk katıyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 5 Mart 2024; 15:1:5 >
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    O telemetri sistemini ne güzel düşünüp koymuşlardı cidden... İkinci TDU da da motor vardı gerçi ama sonradan dlc olarak getirmişlerdi. Ama ilk tdu nun getirdikleri ve yeri cidden bir başka yani. Hep umut edip duruyoruz ama umarım solar crown ilk tdu ya rahmet okutacak bir oyun olmaz...

  • TDU oyunları hala en beğendiklerim arasında

  • TDU sitesine kayıt yaptırmadıysanız yaptırın arkadaşlar. 22-24 Nisan tarihleri arasında bir kapalı test sürüşü daha gerçekleşecek. Oyunu deneme imkanı olmamış arkadaşlar için bu tarihler arasındaki yapılacak olan test son şans olabilir. Tabi daha bir çıkış tarihi bile olmayan TDU:SC için kesin bir şey söylemek zor ama yine de şu an oyunun ne durumda olduğunu görmek için bir fırsattır bu. Ben de ne yazık ki hiçbir teste dahil olamadım. Bakalım umarım bu sefer mail gelir, çok fazla beklenti içinde olmasam bile her zaman söylediğim gibi Test Drive serisine olan sevgimden dolayı bu oyunu mutlaka deneyim edeceğim.





  • testdriveunlimited.com
    Test drive unlimited - Solar Crown
    https://testdriveunlimited.com/en-US/news/solar-club-letter-six

    Yeni detaylar açıklandı...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 6 Nisan 2024; 10:43:55 >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Ne gibi yenilikler var kısaca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt

    Linke tıklayıp bakabilirsiniz.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Yok yaw


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.