Şimdi Ara

THE OUTER WORLDS [PS4 ANA KONU] [OBSIDIAN] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oynayan kişi hakikaten çok kötü oynamış, belli ki gamepad kullanma konusunda sıkıntılı biri; fakat önce ki videolarda da belli ediyordu kendini, bu oyunun oynanış anlamında büyük sorunları var. New Vegas'da da vardı benzer sorunlar, özellikle aim anlamında insanı çileden çıkarıyordu hani vats olmasa oynanacak gibi değildi. Bu durumun farkındaları ki bu oyuna da vats mekaniğine benzer bir şey koymuşlar. Açıkçası onca yıldan sonra yapımcı ekip hiç mi geliştirememiş kendisini çözemedim. Üstelik görsel ve animasyon anlamında da birkaç yıl geriden geliyorlar, ayrıca her videoda yapay zeka korkunç derecede kötü gözüküyor, umuyorum herkes very easy seçiyordur yoksa bunun açıklaması olamaz. Şurada oyunun çıkışına 1 ay kaldı ve görünenler hiç iştah açıcı değil, oysa büyük beklentilerim vardı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
  • Oyun çok kötü duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun başındaki New Vegas esprisi iyiydi. Önceki ile aynı video bu arada ama bilinçli bir oyuncunun elinden izliyoruz, kısmen daha iyi gözüküyor. Yaratılan karakter sadece yakın dövüş silahı kullanıyor, gizlilik yetenekleri üst seviyede ama gerizekalı ve gerizekalı olduğu için de olmadık kişileri öldürüp suç işliyor. İzlemesi keyifli bir video olmuş, karaktere yön verme konusunda neredeyse klasik Fallout'lar kadar başarılı olacak gibi duruyor, ki o oyunlarda gerizekalı karakterlerin diyalogları da değişir, saçma sapan cevaplar verebilirdik, Outer Worlds'de de aynı zenginlik mevcut gözüküyor. Oynanış anlamında gerekmediği sürece kendisini açık etmedi ama buna rağmen yapay zeka yine rezaletti. Keşke görebilsek şu zorluk seviyesini, iyice tedirgin olmaya başladım. İçerik anlamında özlenen ve fazlasıyla doyurucu bir rol yapma mekaniğine sahip, bu çok net, fakat oynanış mekanikleri ve yapay zeka tıpkı New Vegas'da olduğu gibi hiç ışık vermiyor. Sanırım bu oyunu böyle kabul edeceğiz.




  • İnceleme puanları yayınlanmış, ortalaması 86 gelmiş. New Vegas gibi kaliteli bir RPG deneyimi olacak bizler için belli.


    We Got This Covered - 100
    EGM - 100
    DualShockers - 95
    Game Informer - 93
    COGconnected - 91
    Push Square - 90
    GameSpace - 90
    PSX-Sense.nl - 90
    Screen Rant - 90
    XGN - 90
    Gamer.no - 90
    Gamers Heroes - 90
    GameSpot - 90
    Metro GameCentral - 90
    Destructoid - 90
    IGN Italia - 88
    Press Start Australia - 85
    App Trigger - 85
    GameCrate - 83
    Everyeye.it - 82
    RPG Site - 80
    The Indie Game Website - 80
    TheSixthAxis - 80
    Twinfinite - 80
    VGC - 80
    GamesRadar+ - 80
    Hardcore Gamer - 80
    Daily Star - 80
    Gameblog.fr - 80
    Attack of the Fanboy - 80
    The Digital Fix - 70
    GamingTrend - 65
  • OpenCritic :

    THE OUTER WORLDS [PS4 ANA KONU] [OBSIDIAN]
  • Unuttuk bunu ya cod ayağina, neyse alinacaklar listesine eklendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki bölgelerin haritası:

    THE OUTER WORLDS [PS4 ANA KONU] [OBSIDIAN]
  • Yok mu oynayan?
  • Oyun çok iyi, fallout ve rpg sever kişiler direk alabilir. Gamepass’da olduğu için ps4’e almak pek mantıklı değil. Henüz 3-4 saat oynadım ama en az 100 saat gömerim bu oyuna belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda hangi kararı vereceğimi şaşırdım.Kasaba ve köylülerin güç kaynağından hangisini alayım ? Kimi alsam o ölürüm diyor
  • yorumlar genelde olumlu

    önümüzdeki yıl sağlam indirimle satın alırım
  • Oyun gamepass ile geldi. Aklınızda bulunsun. Pc için bulunmaz nimet bu gamepass olayı. Sadece 15 tl ye gamepass kütüphanesine iki aylık erişme şansı buluyorsunuz. Pc niz iyiyse psn ye para vermeyin, paranız cebinizde kalsın.
  • Ben de gamepass ile pc de takılıyorum şimdilik ama ps4 e kesin alırım bunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 10 saate yakın oynadım ve şu ana kadar oldukça beğendim. New Vegas deneyiminin aynısını oynadığım süre içerisinde bana yaşattı. Fallout serisine yeni bir rakip çıkmış oldu bu oyunun gelmesiyle ki bu durum çok iyi oldu. Bethesda'nın son dönemlerde Fallout serisine verdiği hasar ortada, Fallout 4'ün RPG kısmının kötü olması, Fallout 76'nın çıkması ve üstüne yaşanan kepazelikler ve son olarak da sanki 76 çok iyi bir oyunmuş gibi getirilen üyelik sistemi...

    Diyalogları ve mizah anlayışı kaliteli olmuş oyunun, Pillars of Eternity'deki kadar uzun ve yer yer sıkıcı olan metin blokları oyunda pek yok, okuması ve dinlemesi keyifli. New Vegas'daki gibi İkna Et, Yalan Söyle gibi yeteneklerin diyaloglarda olması güzel olmuş bu yüzden karakteri diyalog ağırlıklı geliştiriyorum. Yoldaş karakterlerden de şu ana kadar memnunum, iki tanesini yanıma alabildim daha ve onların görevlerini yapıyorum.

    Açık dünya yerine Deus Ex'deki gibi oyunu bölgelere bölmeleri güzel olmuş bence. Deus Ex, Prey, vb. oyunlarda her tarafı araştıran ve yeni şeyler keşfetmeye meraklı oyuncular için oyun gayet keyifli. İlk bölge Terra 2'de yaklaşık 8-9 saat geçirdim ve keşfetmesi gayet keyifliydi. Bölgeleri ve gezegenleri güzel tasarlamışlar, rengarenk ve capcanlı bir atmosferi var oyunun. Devam oyunlarının gelmesi halinde de büyük ihtimalle oyun bu şekilde bölgelere ayrılacak. Yapımcısı galakside sürekli seyahat eden bir karakteri idare ediyorsunuz eğer açık dünya yaparsak bu duruma ters düşer demişti.

    Zorluk bakımından oyun biraz kolay olmuş, Hard'da oynuyorum fakat başlangıçta bulduğum silahlarla düşmanları gayet rahat alt edebiliyor, bir şeyleri çok kolay çalabiliyorum. Supernova'yı baya zor yapmışlar fakat geri kalan zorluklar kolay kalmış biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 27 Ekim 2019; 14:46:43 >




  • @CheKD

    Yoldaşlardan birini henüz partiye almadan karşılaştığım bir olayda öldürdüğümü anlamamın üzerine 11 saatlik oynanış sürem olmasına karşın oyuna sil baştan başladım. Oyun genel olarak keyif veriyor. Ancak ortalama oynanış süresinin 20-30 saat arasında yan görevlerle birlikte olduğu söyleniyor.
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    Bende şuan sadece Parvati ve Vicar var, geriye kalan dörtlüden ikisini buldum fakat daha ekibe eklemedim onları. Sizin durum kötü olmuş ama. Oyun çıkmadan 30-40 saat arasında bir süreden bahsediliyordu, daha çok tekrar oynanabilirlik üzerinde durmuşlar. Farklı sonlara ulaşmak için New Vegas gibi birkaç kez oynamak gerekecek.
  • Oyunun grafikleri çok güzel, her şey canlı renkli, insanın baktıkça bakası geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.