Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
54
Favori
151.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kendinizi bu kadar kaptırmayın. Sonra böyle kötü sözler dökülebiliyor. Birçok eserin dizisi geliyor ve gelecek. İzledikten sonra net olarak karar verilir. En azından trailer yayınlandıktan sonra bir şeyler belli olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 kadar sayfayı zevkle okudum. Beni aşırı eğlendiren yorumların arasına giren de sendin o 10 sayfa boyunca. Bir şeyin eleştirilmesi gerekiyorsa eleştirilir. Ortadaki durumun eleştirilmesi gerekiyorsa eleştirilmelidir. Üstteki mesajda Zenci Ciri modu linkindeki harika alay olmasaydı belki de bugün Ciri zenci olacaktı. Sevdiğiniz şeyleri savunabilmek için sözde sağduyuyu kalkan olarak kullanıyorsunuz. Bu ortadaki “şey” hayatımda gördüğüm veya duyduğum en berbat şey... Net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fan değilim. Objektif yorum yaparım. Eleştirenlerin içerisinde kitabı okumayanlar çoğunlukta. Oyundaki karakterlerle bağdaştıramadığı için böyle konuşuyorlar. Geralt'ın niye sakalı yok veya Triss neden oyundaki gibi kızıl değil diyorlar. En iyisi trailer beklemek. Ayrıca birinin arkasından Allah belasını versin demek normal insanın yapacağı bir iş değil. Sağduyu ise zaten her insanda olmaz. Sen kitabını okursun başkası da oyununu sever. Ama bu dizi. GoT bile kitap serisinden ayrılınca tökezledi. Ama halen kitlesi büyük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 24 Nisan 2019; 19:53:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyah atlar vardı hocam , ağaç köküne götürüyorduk şaka bir yana haklısınız , Polonya kökenli bir eseri Hint pazarına çevirdiler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başrol oyunucusu da yanlış bana göre,sadece popüler birini seçmek istemişler.

    Geralt'ı en iyi canlandırabilecek adamlardan biri.
    The Witcher (2019 - ) | Netflix

    https://metro.co.uk/wp-content/uploads/2018/09/iain-glen-game-of-thrones-94c1.jpg?quality=90&strip=all





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 2 Mayıs 2019; 18:17:23 >




  • amazon felan alsaydı keşke şu diziyi.hbo demicem onlarda içe sıçardı kesin.full+full konuşma 40dk konuşma 1 dk taş çatasın aksiyon sahnesi.
    dizi zencilerden geçilmeyecek neredeyse.
    benim açıkcası hiç ümidim yok bu diziden.
    adama gına getirtecekler zencide zenci.kim seçtiyse bu zencileri zenciler şey etsin.
    başka yerde olsa ana bacı sövmüştüm içimden ha birede sövüyorum diziyi izlerkende eminim sövecem bol bol.
  • ah hbo ah öksüz bıraktın bizi

    hbo got spin off'u üzerine yoğunlaşacak, amazon lord of the rings üzerine yoğunlaşacak o yüzden iki tarafta zaten doluydu bize de netflix kaldı
  • Dizinin 20 Aralık tarihinde yayınlanacağı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerdeki açıklamaya bakarsak o tarihlerde yayınlanması sürpriz olmaz. İkinci sezon çekimleri de yine aralık ayında başlayabilirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    IMDb'ye göre diziye Lila Prideaux isimli yeni bir oyuncu katılmış. Hangi rolü canlandıracağı belirtilmemiş.

    Lila Prideaux, Renfri karakterinin çocukluğunu canlandıracak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    Lila Prideaux, Renfri karakterinin çocukluğunu canlandıracak.

    Alıntıları Göster
    Trailer hakkında bilgi var mı? Tek sen takip ediyorsun sanırım millet umutsuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 16 Mayıs 2019; 0:32:29 >
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    İnsanlarda ister istemez önyargı oluşuyor. Ben de merakla bekliyorum. Teaser trailer yakın zamanda yayınlanır ama detaylı versiyonu daha sonra yayınlanır diye düşünüyorum.
  • Bence netflix bu isi basaricak fazla on yargili olmamak lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 yıldan fazladır netflix abonesiyim.
    Kesinlikle netflix fiyaskosu bir dizi daha olacak. Malzeme Witcher gibi bir efsane, kesinlikle altından kalkamayacaklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix diziyi vezirde edebilir rezilde. Bence vezir olacak.
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda trailer gelmeyeceğini düşünüyorum hocam. Ben de isterdim GoT bittikten sonra insanları evrene çekecek ve beklentiye sokacak, atmosferin tadına baktıracak bir trailer. Ama Netflix'in öyle bir huyu yok. Çok ciddi takipçi kitlesi olan Black Mirror dizisinin yeni sezonuna 20 gün kala trailer yayınladılar. Diğer yandan Geralt'ın zırhı/saçları ile Yennefer'ın elbisesi çok eleştirildiği için, bakın güzelleştirdik demek maksatlı sosyal medya paylaşımları bekliyorum.

    Bu diziden umudu olan vatandaşların Game of Thrones'un 8. sezon fiyaskosundan sonra fikirleri devam ediyor mu. Kurgu ve senaryoyu basitleştirdiğinde ortaya ne kadar vasat bir yapım çıktığını acı bir tecrübe ile gördük. Önyargı ile bakmak istemiyorum ama Netflix'in bu projede en zayıf olduğu konu da bölüm yazarları. Özellikle sosyal medya paylaşımlarından ne kadar dar kafalı olduklarını anlıyorsun. Bir tane hanımefendi bana SJW demişsiniz gurur duyuyorum fikirlerimi değiştiremezsiniz diye çocuk gibi paylaşımda bulunmuştu. Ah Melitele ah, ne olurdu şu dizide Geralt-Yennefer atışmalarında True Detective birinci sezon kalitesinde diyalog görseydik.

    Sayın SJW





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 17 Mayıs 2019; 2:29:46 >




  • Netflix'e karşı ağır önyargılarım var.Genelde senaryo yazmaktan çok sosyal mesaj verme peşinde olduklarından orijinal içerikleri çöp oluyor.Zaten siyahi cast almalarından belli.Ya abi bir kerede sosyal mesaj vermeye çalışmayın,şov yapmayın işinizi yapın yeter ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke oyunun müzikleri dizide olsa :D
  • Netflix dizi film piyasasının başına gelmiş en kötü şey. Bu dizinin de garabet bir şey olacağı belli. Umarım bu sözlerimi yutmak zorunda kalırım ama söz konusu Netflix olunca hiç zannetmiyorum.
  • Arkadas nedir bu hicbirseyi begenmeme tavirlariniz ya birseyide begenin nedir sizin derdiniz kimisi cikar netflixe sayar sover kimisi yok bu secim olmamis der abi izleyin zevk almaya calisin netflix dedigin platform bircok kaliteli yapima imza atmis bir platform yani anlamadim illa hbo illa bilmem ne cok mu iyi yapicakti
    Evet witcher evreni cok buyuk inanilmaz projelere imza atabilecek potansiyele sahip ozaman alsalarmisti cok sevdiginiz hbo ya da bilmem baskasi adamlarin niyeti yok ki almaya yeltenmediler bile birakin ortami netflixe inaniyorum iyi bir proje olucak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 20 Mayıs 2019; 11:19:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HBO almadı diye çok üzülmüştüm ama GOT’un rezil sezonu ve ucube final bölümünden sonra üzüntüm geçti hatta sevindim. En azından Netflix’in bir standardı oluyor öyle zirvede başlatıp yerin dibine sokmaz sonlara doğru. Nasıl başlarsa öyle devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.