Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
54
Favori
151.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HBO'nun suçu yok ki bunda. Yayıncı o, birçok yerde röportajda yazıyor. HBO söylemiş bu D&D'ye bölüm sayısını uzatın daha çok sezon çekelim istediğiniz kadar bütçe verelim diziyi devam ettirin diye ama bu ikisi kabul etmemiş. Biz halledebiliriz daha kısa sürede bu işi diye. Suç tamamen o iki yazar bozuntusunda yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    HBO'nun suçu yok ki bunda. Yayıncı o, birçok yerde röportajda yazıyor. HBO söylemiş bu D&D'ye bölüm sayısını uzatın daha çok sezon çekelim istediğiniz kadar bütçe verelim diziyi devam ettirin diye ama bu ikisi kabul etmemiş. Biz halledebiliriz daha kısa sürede bu işi diye. Suç tamamen o iki yazar bozuntusunda yani.
    hbo'nun hiç mi denetim mekanizması yok? Bir allahın kulu dememiş mi birader siz ne fantezi yaşadınız diye böyle?

    sonuçta hbo kalitesiyle akla ilk gelen kanallardan biridir. Sadece senaristlere güvenerek bu kadar efsane diziler yapmış olamazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hbo'nun hiç mi denetim mekanizması yok? Bir allahın kulu dememiş mi birader siz ne fantezi yaşadınız diye böyle?

    sonuçta hbo kalitesiyle akla ilk gelen kanallardan biridir. Sadece senaristlere güvenerek bu kadar efsane diziler yapmış olamazlar.

    Alıntıları Göster
    dizinin birinci veya ikinci sezonu değil ki 8.sezonu çekiliyorken ve diğer sezonlar iyiyken hbo durup dururken neden karışsın ben ilk 5-6 sezona göre değerlendiririm ve hbo gerçekten de iyi bi iş çıkardı 8.sezon sadece senaristlerin star wars için senaryoyu batırması yüzünden çöp oldu senaryo dışında dizi de problem yoktu




  • Evet beklediğimiz muhteşem trailer yayınlandı. Sodden Savaşı öyle epic olacak ki.. Enjoy!!


  • Teddy Death 1 kullanıcısına yanıt
    Bu iki avanak yazarın senaryoyu aceleye getirip, Star Wars filmlerine odaklanmak istediklerini herkes biliyordu da HBO yetkilileri bilmiyor muydu? Çekimlere başlanmadan önce bir Allah’ın kulu getirin şu yazdığınız senaryoyu kontrol edelim demedi mi?
    HBO kendini temize çekmeye çalışmasın bal gibi de biliyorlardı rezalet bir sezon olacağını ama dizi o kadar hype olmuştu ki ortaya ne çıkarırsak çıkaralım olur diye düşünmüşlerdir. Düşündükleri de haklı çıktı niketim. Bu kadar rezalet bir sezona rağmen reyting rekorlari kırdı. HBO gibi bir dev sadece finansal odaklı düşünmeyip, yılların prestijini göz önünde alarak hareket etseydi keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizinin propaganda amaçlı çekildigi çok belli. Son yıllarda tüm Hollywood'u sarmış SJW propagandası yüzünden ne eserler çöp oldu. Şu yukarıdaki zırh videosundan belli zaten adamların amacı ortaya kaliteli, kendinden yıllarca söz ettirecek bir eser çıkarma gayeleri yok. Ne yaptıkları hakkında hiçbir fikirleri yok ee Netflix'te de sınırsız para olunca çekelim şu diziyi izleyen izleer izlemeyen izlemez modunda takılıyorlar çok belli. Bu cast ile ortaya iyi birşeyler çıkması mümkün degil zaten.
  • bu diziyi bekleyen var mı cidden

    güzelim serinin içine edecekler
  • O zırh ne be ilk şaka sandım. Adamların üstüne siyah poşet geçirilmiş gibi duruyor omu koskoca Nilfgaard zırhı
  • Netflix in eti budu ne ki efsane dizi yapsın dizi bence tutmayacak
  • İlk sezonun çekimleri bitti.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda fragman gelir o zaman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O belli olmaz ama yaz ayları içerisinde fragman gösterirler diye düşünüyorum.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Umarım gösterirler. Biraz fikrimiz olur gösterdikleri şeyler yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Netflix'in ne kadar başarılı olacağı, propaganda saçmalıkları yüzünden diziye ne kadar zarar vereceği meçhul dediğiniz gibi. Ancak görünen o ki fanlar üstüne gide gide Netflix'i doğru seçimleri yapmaya zorluyor. Onun için sert eleştirilerin devam ederek diziyi izlenebilir seviyeye getirmesini umut ediyorum.

    Her ne kadar çok eleştirsek de olumlu gördüğümüz gelişmeleri de yazalım:

    - Projede Vladimir Furdik görev almış. (GoT'un meşhur Night King'i beyfendi ve önemli aksiyon sahnelerinde "stunt coordinator/fight choreographer" olarak görev almış kılıç ustası)

    - Vladimir Furdik'e göre Geralt'ın kılıç-dövüş teknikleri dans benzeri izlenim oluşturacak. Kitapta Geralt için aksiyon bu tanıma yakın. Hatta forumda birisi "Witcher 3'ün dövüş mekaniğini beğenmedim dans mı ediyoruz savaşıyor muyuz belli değil" yazınca gülümsetmişti. CDPR kitap üzerinde yeterince çalışmış, oyunda bu hazzı fazlasıyla yaşıyorsun.

    - Ayrıca çekimler başlamasına rağmen senaryonun vasat bulunarak 9 defa yeniden yazıldığını, birçok rol için tekrar seçim yapıldığını ve bölümlerin baştan çekildiğini (keşke Yennefer için de yapsalarmış), Netflix yönetiminin kalitesiz sonuçlar için yapımcıya baskı yaptığını söylemiş.
    https://redanianintelligence.wordpress.com/2019/05/21/vladimir-furdik-stunt-coordinator-says-scripts-for-the-witcher-have-been-rewritten-9-times/

    - Sezonun son bölümü Geralt ve Ciri'nin birbirini bulduğunu "Something More" hikayesine ayrılacak ve Alik Sakharov tarafından yönetilecek. Sinematografik açıdan HBO kalitesi arayanları tatmin eden bir bölüm olabilir, zaten hikayenin ilk sezonlardaki kritik noktası denebilir.

    - Daredevil izleyenlerin ortak görüşü aksiyon sahnelerinin doyuruculuğu ve dövüş koreografisinin üst seviye olduğu yönündeydi . Netflix tüm Daredevil ekibini Witcher serisinde de görevlendirmiş.

    Bonus: Triss Merigold karakterini oynayacak hanımefendi sonunda saçını kızıl benzeri renge boyamış, hatta tam kitapta anlatılan renk olmuş

    The Witcher (2019 - ) | Netflix
    https://www.instagram.com/p/ByBEBUZgFoN/




  • M.Riddle kullanıcısına yanıt
    Something More hikayesi güzel işlenirse çok çarpıcı olur. Kitaptaki en iyi hikayelerden.( Okuduğum yere kadar diyebilirim) Zaten the Lesser Evil( Geralt'ın Blaviken Kasabı ünvanı aldığı) ve Cintra katliamı da anlatılacak hikayelerden. Bu yüzden bir umut hala bekliyorum. İzlenebilir seviyede olduğu sürece ben tatmin olurum.
  • Game of Thrones gibi dizileri izleyince insanların beklentisi artıyor. Ayrıca oyun serisi de çok iyiydi. Fanlar çok hassaslar ama dediğin gibi izlenebilir seviyede olursa benim için de sıkıntı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 31 Mayıs 2019; 11:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Game of Thrones'un son sezonu gibi de olmasın.

    Dediğin gibi oyunlar çıtayı çok yükseltti. İnsanlar dizi yüzünden, en sevdiği serinin isminin kirlenmesini istemiyorlar. Ayrıca oyun serisinin müzikleri de güzel. Umarım dizinin müzikleri de iyi olur. Keşke oyundaki bazı müzikleri kullansalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Henry Cavill, Geralt karakterini başarılı bir şekilde canlandırır. En çok merak ettiğim bu.







    .


    (
    )








  • Bana göre de Something More hikayesi zirve noktalardan birisiydi. Bir tarafta Cintra katliamı bir tarafta Geralt'ın annesiyle karşılaşması ve malum son; duygu yoğunluğu içeren bir bölüm ortaya çıkabilir.

    Malum şu anda herşey GoT ile kıyaslanıyor. Netflix'in elinde büyük bir avantaj var. Bu seri çoktan tamamlanmış (sansasyonel bir sonla) ve Netflix için hazır hale getirilip önlerine konmuş. Eğer becerebilirlerse çok rahat 5 sezonluk kaynak var ellerinde, zaten yapımcı kadın neden 5 sezon yapmayalım ki demişti. Yapabilirsin tabi ama GoT'un 8. sezonun neden bu kadar eleştirildiğini iyice bir düşün bakalım.

    Aslında Netflix güzel birşey yaptı ve hikayenin ilerleyen bölümlerinde ayrıntıları anlatılan Sodden savaşı Cintra katliamı gibi kısımları daha ilk sezona ekledi ki izleyicilerin dikkatini çekebilsin. Triss Merigold, Vilgefortz ve Cahir karakterlerine şimdiden oyuncu seçimi yapılması bunu gösteriyor.




  • M.Riddle kullanıcısına yanıt
    Aynen Netflix'in elinde çok güzel içerik var. Yapması gereken tek şey bunları çok güzel bir şekilde uyarlaması. Hikayenin başı belli sonu belli. Zaten kitaplardaki hikayeler öyle iyi ki dizinin iyi uyarlanması durumunda, üst sıralarda yerini alır. Ama hocam burada oyunculara da bayağı iş düşüyor. Umarım oyuncular da rol yapmak konusunda iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.