Şimdi Ara

Toyota Corolla Hatchback, özel fiyatıyla online satışta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

    Konfor tarafında fark bariz hissediliyor. İşin bir de güvenlik tarafı var. Bozuk, engebeli yolda bağımsız her türlü daha güvenli, dengeli olur.


    1.33, 1.4 dizel aurisle tümsekten çarpraz geçin mesela, kafalar sağa sola acayip sallanır. Dikkatsiz biri cama vurur kafasını. Aynı aracın 1.6 sı gayet güzel sönümlüyor. Süspansiyonu yumuşak yaparak konforu arttırabilirsiniz ama golfler, a3 ler yumuşak değil. Yeni araçların hiçbirisi yumuşak değil. Emisyonu da arttırdığı için süspansiyonları daha sert yapıyorlar artık.


    Ayrıca konfor farkını aracı kullanırken değil de arkada yolculuk yaparken daha iyi anlıyorsun. Golf tarzı hb araçlarda zıplatma, vurma olayı daha çok oluyor. Corolla sedanın konforlu gelmesi normal çünkü süspansiyon konforu çok iyi.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Hocam eski Corolla-Auris farkını biliyorum mesajıma dikkat ederseniz eskiden bir iki jenerasyon önce diye yazdım.. mesela eski 308'de ve bir öncekinde C4'lerde, ister önce ister arkada otur veya kullan ne yaparsan yap o torsiyonun orada olduğunu anlıyorsun.. dediğiniz gibi çapraz kasis geçişinde aşırı kafa sallanması, tek taraf çukura düşünce bir garip esnemeler, vuruntular, ıslak zeminde uzun yolda bıçak sırtı gitme hissi hepsi var..


    Golf 8'de kesinlikle yok bu durumlar.. iki versiyonu da kullandım boş paket manuel, R line DSG. R-line ile arkada da yolculuk yaptım, bir torsiyon için çok başarılı.. sert ama kontrollü, güzel. denerseniz fark edeceksiniz.


    ama tam bağımsız olanlarda arka tekerlekler, torsiyonun doğası gereği pasif açı almayı yapamadığı için direksiyon ve çeviklik her türlü fark ediyor.. torsiyonda arkalar negatif kamberi çok sınırlı alıyor çubuğun burulması ile olduğu kadar.. asıl bunlara yapacak bir şey yok bunu vurgulamak istedim. mesela A3'ün 30 tfsi'ı ile 35'i kullanın, herkesin ilk farkedeceği şey direksiyondur. marka arka tarafın kabiliyetine güvendiği için direksiyonu istediği yüksek keskinlik ve hassaslıkta ayarlayabiliyor.. aynı durum torsiyonlu-multilink Focuslarda da çok bariz deniliyor testlerde.





  • Şu online satış işini nakliye farkı neyse ekleyip adrese teslim seçenek olarak sunsalar keşke...

    1.2 milyonluk arabada 10.000 lira teslimat ücreti koysalar kimse şikayetçi olmaz. Tabi devletin de buna Ön ayak olması, online ruhsat işlemi uygulaması lazım.

  • 313 lt bagaj var ..oldukça küçük C sınıfı ortalaması için..Yukarıda bir arkadaş doğru yazmış, benzinden ettiğin tasarrufu 1,8 den dolayı MTV ye veriyorsun her yıl..Bir de özel yasa ile MTV nin çift ödendiğini düşünün gene, yıkım olur..Bir de bu kadar motosikletin cirit attığı büyük şehirlerde kör nokta uyarı sistemi şart oldu artık..Ekipman listesinde onu da göremedim

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.