Şimdi Ara

Turkcell Superonline ile 100mbit fiber interneti konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
0
Favori
41.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternet bağımlıları için bir fenomen haline gelen Fiber Optik alt yapı üzerinden verilen 100Mbit internet bağlantısı, yeni nesilin ev alım veya kiralama kararlarında dahi etkili olabiliyor. Bu videomuzda alt yapı yatırımları hızla devam eden Turkcell Superonline ile Fiber Optik altyapıları ve gelecek planları üzerine konuşuyoruz.





  • fiber optiğe sınırlama koyan şirket değilmi bu ???

    masal anlatmasınlar bize :)
  • Mesut abi biraz yavaş konuşsaydın :D
  • superonlinemi rezaetin rezaletini yaptılar, gelsinler bulgaristanı görsünler nasıl fiber optik dağıtılır anlasınlar, bi nane olmaz onlardan
  • sınırlı?
  • fiber kullanıyorum 50 mbit. normalde kotayı gecersem hız düsmesi lazım aldigimdan beri gerek upload gerek dowload veri indirme degerleirni 3 katlıyorum hızım hic düsmedi.bilmiyorum baska kullnaıcılar soylesin gerisini

    50 mbit sınırsız hızım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 7 Kasım 2010; 16:55:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shanke

    superonlinemi rezaetin rezaletini yaptılar, gelsinler bulgaristanı görsünler nasıl fiber optik dağıtılır anlasınlar, bi nane olmaz onlardan


    +1

    Adamlar 25 levaya 20mbit sınırsız net veriyor. Diğer iss lerin fiyatlarını bilmiyorum bizim köyde durum bu.
  • +++ olarak hiç bi şikayet yok demiş çok değil sadece dh forum'dan superonline bölüme girmesi yeterliydi =) ki dh forumla ne kadar ilgisiz olduklarını buradan anlamış olduk .


    +++ olarak mesaut abi seninde şikayet yok dediğinde "forumumuzda süperonline bölüme bir göz atarsanız" deseydin mosmor olurdu o :=)

    büyük başarı yaptıklarını sanıyorlar ama bulgaristanla karşılaştırıldığında bulgaristanda ki fiber optiğin yanında süperonline fiber optik :D adsl gibi kalır


    quote:

    Orijinalden alıntı: milyondabir

    fiber kullanıyorum 50 mbit. normalde kotayı gecersem hız düsmesi lazım aldigimdan beri gerek upload gerek dowload veri indirme degerleirni 3 katlıyorum hızım hic düsmedi.bilmiyorum baska kullnaıcılar soylesin gerisini

    50 mbit sınırsız hızım


    http://forum.donanimhaber.com/m_38525534/tm.htm

    bla bla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakya1923 -- 7 Kasım 2010; 17:00:59 >




  • Superonline'ın "Biz kendi altyapımızı kullanıyoruz" diye millete kakaladığı fiberoptik internet altyapısı yurtdışı çıkışlarını kullanırken telekomun bağlantılarını kullanırsa tabiki kopar o internet.
    Millette hemen atlıyor böyle yalanlara. Bir tracert yapın kendiniz görün, yurtdışına çıkarken telekom sunucu isimleri çıkşın karşınıza :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 7 Kasım 2010; 17:01:17 >
  • hep gene benim memleketim iste bulgar ger kalmıs dioz ama geri kalan kim acaba
  • Bu adil kullanım kotası denilen saçmalığı bir de mantıklı birşeymiş gibi anlatmıyorlar mı, anlamak mümkün değil.

    O zaman devlet te şöyle bir adil kullanım kotası yasası getirsin.

    " Aylık olarak trafikte araç kullanımı(10mbps), 500km yi geçen sürücüler, yasa gereği işlerine güçlerine toplu taşım araçlarıyla (512kbps) devam etsinler. "
  • quote:


    O zaman devlet te şöyle bir adil kullanım kotası yasası getirsin.

    " Aylık olarak trafikte araç kullanımı(10mbps), 500km yi geçen sürücüler, yasa gereği işlerine güçlerine toplu taşım araçlarıyla (512kbps) devam etsinler. "



    Bu cok iyi.

    Aman hukumet duymasin. Biz niye bunu akil edemedik diye hemen harekete gecerler.
  • Mesut Çevik en beklenen soruyu sormadın hocam:



    Bu fşber fiyatları ne zaman düşecek?...
  • Benim anlamadığım: Sizin sunduğunuz fiyattan ben 100 mbit hızında internet abonesi oluyorum fakat ben onu kullanınca benle aynı parayı verip aynı tarifede olanlara haksızlık mı yapmış oluyorum? Ne saçmalıktır yahu. Bana matığını anlatın şu işin.
  • Büyükçekmece mimarobayı delik deşik ettiler yollar çamur gölü oldu kalite bu olsa gerek !!!
  • çok güzel röportaj olmuş elinize sağlık,mesut bey keşke adsl ile fiber optik bağlantı farkını gösterseydiniz .film indirmede,sitelere girmede felan bi eksik o kalmış sanki
  • superonline insanlara veri iletişimde aracılık ederken sadece abonerle arasına fiberoptik kablo döşerken dünyanın dört bir yanına dağılmış servera aynı altyapıyla bağlnamadıktan sonra bu kadar iddialı konuşmayı samimi bulmadım.. en basitinden arkadaş yukarıda anlatmaya çalışmış.. sonuçta yurt dışına çıkarken yada yurt dışından veri alırken sonuçta yine ttnin altyapısını kullanmaya mecburlar..
  • Video için teşekkürler :)
  • Benim anlamadığım: Sizin sunduğunuz fiyattan ben 100 mbit hızında internet abonesi oluyorum fakat ben onu kullanınca benle aynı parayı verip aynı tarifede olanlara haksızlık mı yapmış oluyorum? Ne saçmalıktır yahu. Bana matığını anlatın şu işin.
    Yani sırf onlar download yapmıyor diye ben de mi yapmayacağım. Nerde kaldı o zaman fiberoptik kabloların özelliği. 100 mbitten 512 k ya düşmek ne demek yahu.
    Hanımefendi acaba siz 100mbit alırken ertesi gün 512 kullandınız mı? Hiç sanmıyorum. İnsaf bari 5 mbit falan yapın yahu.
    Hiç samimi gelmiyor konuşmalarınız. Memleket memleket diye diye sömürdünüz halkı!
  • Arkadaşlar durum şundan ibaret paranız varsa adil kullanma
    paranız yoksa adil kullanacaksın dayatmasıdır.
    siz çok keyif alıyorsunuz konuşmalarınızda devamlı bunu vurguladınız şu kotayı kaldırırsanız bizde keyif alacağız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.