Şimdi Ara

Turkcell Superonline ile 100mbit fiber interneti konuştuk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
0
Favori
41.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • izmir de yaşıyorum havaalanı yanımızda ama fiber kablo yok.bulgaristanda adamlar tek bir müşteri için eve ethernet kablosu çekiyorlar köylerde bile fiber kablo var çoğu yerde biz izmirdeyiz ama daha faaliyet yok.sözde 2009 başlarında fiber kablo net vercekti ttnet hani nerde.gitsinler bulgaristandaki fiyatlara baksınlar ve hızını.AŞAĞIDAKİ FİYATLARA VE HIZLARA BAKIN.
    http://www.pon.bg/index.php?m=2
  • bizde varnada ogrenciyiz arkadaslar felan war farkli farkli fiyatlar war ama minimum sole 50 mbit 35 leva = 35 ytl
  • %5 miş sıkıntılı kesim :). Fiberoptik kullanan adam zaten download için kullanmak ister haber sitelerine girmek için fiberi ne yapsın, adls 1mb fazlasıyla yeter ona.
  • "Latency" düşük demek istenmiş fakat yüksek denmiş, belirtmeden geçmek istemedim. Düşük latency daha iyidir diye belirtmeme gerek yok sanıyorum.
  • 1oo mbit hız 4gb kota :D tam türkiyelik tarife x)
  • oturdugum siteye 6 -7 ay önce fiberoptik altyapıyı kurdular daha sonra ses seda yok...
  • Anlaşılan Güliz hanım daha müşteri şikayetlerinden bile haberdar değil, yada öyle işlerine geliyor
    Hiç şikayet gelmiyormuş yok olsa bile %5'i geçmezmiş breh breh breh, Akşam akşam sinirim zıpladı ya.
  • adamlar reklamı yaparken iyi kurnazlık yapmışlar.

    adam şöyle diyo: bu okadaar hızlı bi internet ki, arkadaşınızın bilgisayarındaki bir filmi dakikalar içinde kendi bilgisayarınıza download edebilirsiniz

    süper kelime oyunu valla, yurtdışı çıkışları berbat olduğu için bilerek 'internetten indirebilirsiniz' yazmamışlar, arkadaşınızdan indirebilirsiniz yazmışlar
  • bu firmalara kızmanın mantığı yk... devlet bile vatandaşı nasıl kazıklarım diye düşünürken özel sektörmü vatandaşı düşünecek.. hepsi nasıl daha çok para kazanırım onun derdinde.... rekabet ortamı oluşmadığı sürece yada devlet müdahale etmediği sürece böyle devam eder
  • -ışınla beni scoty
    -birgün herkes fiber internetli olacak
    tam politikacı cümleleri yani tamamen yalanlar .konusmalarında 1 tane net bişi yok sürekli olabilir gelicek %95 etkilenmiyorsa kotadan %5 in suçune bırakın %95 in kullanamadığını onlar kullansın.512kb diyor 1 mbit olsa tamam da hangi çağda yaşıyoruz.internetin ilk türkiyeye geldiği hızı veriyorlar.hava sartlarından etkilenmiyor diyor ama sürekli kesiliyor.müşteri hizmetleri ayrı bir olay zaten bekle bekle.son olarak sürekli değişken hız ve ping son haftalarda videoları bile takılarak izliyorum.birde 100 mbit hızımız var diyorlar fiyatı 599 lira oda aylık.
  • Yarın superonline dan elemanlar gelip sözleşme yapacağız ama şimdi yorumları okuyunca biraz soğudum. Halihazırda ttnet 4 megabit sınırsız kullanıyorum. Geçmek istediğim ise; 50 megabit sözde sınırsız.

    quote:

    Müşterilerimiz:
    10 Mbps hız için aylık 50 GB,
    20 Mbps hız için aylık 100 GB,
    50 Mbps hız için aylık 250 GB,
    100 Mbps hız için aylık 500 GB,
    download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.
    Adil Kullanım Koşulları 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Ay içinde bu adil kullanım koşullarına tabi olacak kullanıcılarımızın, ilgili ay sonuna kadar download hızları 512k, upload hızları 128k olarak sınırlandırılacaktır. Bu kullanıcılarımızın download ve upload hızları bir sonraki aydan itibaren satın aldıkları paketin koşullarına otomatik olarak dönecektir.
    Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Kasım 2010; 23:14:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *absolut*
    -ışınla beni scoty
    -birgün herkes fiber internetli olacak
    tam politikacı cümleleri yani tamamen yalanlar .konusmalarında 1 tane net bişi yok sürekli olabilir gelicek %95 etkilenmiyorsa kotadan %5 in suçune bırakın %95 in kullanamadığını onlar kullansın.512kb diyor 1 mbit olsa tamam da hangi çağda yaşıyoruz.internetin ilk türkiyeye geldiği hızı veriyorlar.hava sartlarından etkilenmiyor diyor ama sürekli kesiliyor.müşteri hizmetleri ayrı bir olay zaten bekle bekle.son olarak sürekli değişken hız ve ping son haftalarda videoları bile takılarak izliyorum.birde 100 mbit hızımız var diyorlar fiyatı 599 lira oda aylık.

    böyle röportajlarda zaten hep böyle konuşurlar. ne demelerini bekliyodunuzki?

    yinede süperonline ı kötülemeyin bence. mesela bi arkadaş fiberi çok ağır döşüyoşar, şimdiye biçok yere gitmiş olması gerekirdi demiş.
    bu sadece hızlı döşeme meselesi değil. o fiberlerin geçtiği logarlar telekoma ait, bunun için hem telekoma hemde yerel belediyelere dünya para ödüyo süperonline.

    zaten fiber döşeme işleri ayrı bi komedi. herkes önüne gelen yere döşüyo fiberi gitsin. hani öyle planlı bi şekilde döşeyelim, ilerde problem çıkmasın gibisinden bi çaba yok. ilerde döşücek yerde kalmaz ozaman fiber döşeme işi iyice pahallanır, buda artık fiber internet kullanıcısının cebine yansırmı bilmem. ama bu ülkede ne planlı yapılmışki fiber döşeme işi planlı yapılsın




  • Bi dünya para harcayıp yaptığımız evi bırakıp, fiber var diye siteye taşınıcam öylemi? Yok böyle bi saçmalık. Toplu konutları bırakıp sokaklara girmeniz gerek. Ha şuda var ttnet fiber olarak sizden önce davranırsa o bi kaç toplu konutla idare edersiniz artık demedi demeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeSiMiST_TR

    Bi dünya para harcayıp yaptığımız evi bırakıp, fiber var diye siteye taşınıcam öylemi? Yok böyle bi saçmalık. Toplu konutları bırakıp sokaklara girmeniz gerek. Ha şuda var ttnet fiber olarak sizden önce davranırsa o bi kaç toplu konutla idare edersiniz artık demedi demeyin.


    Zaten halihazırda ev arayanlar için fiber bir kriter. Yoksa burada fiber yok diye ev taşınmaz tabii ki.
  • Adil Kullanımmış Adaletsiz KAZIK be resmen ap açık ortada bide sanki gerekçesi varmış gibi savunuyo sen fiber internet sağla 512k ya düşür düşündükçe çıldırmamk elde degil ve 1 mps internet icin verdigimz Fahiş fiyat ortada zaten söylemeye gerek yok,

    hepsi türlü türlü kazık artık birini seçtirip kullandırmaya çalıştırıyorlar yaptıkları tek şey bu ama ben bunların hiç birini Adaletli bi tüketici hakkı sunduklarını düşünmüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seco917


    quote:

    Orijinalden alıntı: shanke

    superonlinemi rezaetin rezaletini yaptılar, gelsinler bulgaristanı görsünler nasıl fiber optik dağıtılır anlasınlar, bi nane olmaz onlardan


    +1

    Adamlar 25 levaya 20mbit sınırsız net veriyor. Diğer iss lerin fiyatlarını bilmiyorum bizim köyde durum bu.


    Bilmeyenler için, 25 Lv. 25 Türk Lirası na eşit.
  • onca forumdaşın moralini bozdular pisi pisine :D
  • TT milletin parasını sabit telefon ile birlikte cebe atıyor.birde bol bol reklam yapıyor kimin parasıyla senin benim + ADSL

    19.000.000 sabit telefon abonesi var

    çarp 19.000.000 ortalama 16.00 tl ile manyak bir rakam çıkar hemde aylık kazanç , bende böyle para kazansam reklama boğarım.ama tiğniyet önemli,hazmetmek önemli.

    senin benim paramla caka atmak kolay alınlarının teriylemi kazanıyorlar... benden haram olsun.
  • fiber optik baglantım olacak ama kotalı olacak.ne isime yarayacak ki.adil kullanımmıs palavra.adil kullanımı duydugum an izlemeyi kestim.zihniyete bakarmısınız ya neymis efendim diger kullanıcıların haklarını koruyorlarmıs.masal dinledim uykum geldi
  • çok hakkımızı yiyor bu ttnet veb usektördekiler saçmalık download idmanı çalıştırsam 1024/256 kbs de enfazla 120 kb/sn görüyor normalde yarı yarıya daha düşük indiriyor bu kadar oynama olurmu sizce. adam 4mbit /1024mbit download yazıyor yırtsan 500mbit hızda indiriyor resmen yarı yarıyahakkımızı yiyorlar okdar da oynama olurmu sizce..?? hakkım bunlara haram olsun .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.