Şimdi Ara

Türkiye, 40 adet F-16 alırken Yunanistan ise 40 adet F-35 aldı: İşte tüm merak edilenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    Ulu önderimizin arap mitolojisi ile işi yoktu. İki taraftan birini seçmen lazım.

  • Atatürk bir Müslümandı ve bir Müslümanın en sevdiği insan Hz Muhammed olması şart dır ve Hz Muhammed bir Arap tır.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

     

  • Atatatük'ün Müslüman olması gerçeği, bölücü düşünceye sahip insanları işte böyle susturmaya yeter.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    Birader bir Türk ile konuşurken dikkat et. Boş boş şeyler de uydurma.

  • Seni kızdıracak bir şey daha söyleceğim. Ben Türküm ve Müslümanım, Tıpkı Atatürk gibi.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    sen arap zihniyeti ile yetişmiş bir arap özentisisin.

  • işte en fazla böyle kışkırtıcı asılsız şeyler söylersin. Atatürk'ün Müslüman olması hep canını acıtacak. Ayrıca Hz Muhammed bir Arap tı. Hz Muhammed'e özenebiliyor isem ne mutlu bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 28 Ocak 2024; 14:20:59 >
  • Gerçekten bravo bize... F-16 kaç senelik savaş uçağı, onu almaktansa güncel Rusya'nın daha gelişmiş hava uçaklarını almak daha sağlıklı olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Mesajımda cımbızlama yapıp kendinizce haklı cevaplar yazıyorsunuz. F35 nasıl çalışıyor önce onu öğrenin. Yerden kalkması için bile abd serverdan kod bekleyen bir uçak ile f16 gibi kendimizin müdahale edebildiği bir uçağı bir tutmayın.

    Kaan abd motoruyla şimdilik uçuyor. Trmotor zaten yerli motor çalışması yapıyor. Temel kotil'de zaten 2028-2030 da yerli motorla uçaçağını söyledi. Yani merak etmeyin kimse abd'nin motoruna bel bağlamadı. Ek olarak iş motorla mı bitiyor? İyi size verelim 10 tane f35 motoru uçağı yapın hemen. Kaanın uçması demek ileride yerli motorla da uçacak demek abd avrupa için aynı İHA SİHA da olduğu gibi. Siz olaya çok dar açılı bakıyorsunuz. Kendi uçağımızın bize maliyeti f35 filosu kurmaktan belki 10 kat ucuza gelecek iha sihada olduğu gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masallaroku kullanıcısına yanıt
    Nato üyesisin, rus sistemleri nato ile uyumlu çalışması açısından çok zor olmakla beraber bizim pilotları komple rus sistemine adapte etmekde çok zor olur. Zaten ne abd ne avrupa ne rusya uçakları bizim açımızdan uzun vadeli olamaz bizim yolumuz Kaan ve kızılelma olacak uzun vadede.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://crsreports.congress.gov/search/#/?termsToSearch=F-16&orderBy=Relevance


    crsreports.congress.gov
    Just a moment...
    https://crsreports.congress.gov/product/pdf/R/R47493

    ABD'de yeni nesil F-16 satışı mevzusuna nasıl bakıldığını görmek istiyorsanız Kongre'ye sunulan raporları takip etmenizi ve incelemenizi tavsiye ederim.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Bu adamların yapacağı iş ellerindeki 4.5 nesil rafale + meteor füzeleri ile f16 lari keklik gibi avlamak arka taraftan da ellerindeki 40 tane f35 in 20 tanesi ile nerde oldukları görünmeden jet uslerini tahrip etmek olacaktır. Bu arada adamların elindeki bütün f16 lar da block 70. Bunu bilmekte fayda var. Bizde kaç block 70 var? Kaç viper var?

    Aradaki fark orantısız olarak açıldı bunu kabul etmek gerekir. Bir sorunu halletmek için önce o sorunu kabul etmek gereklidir.

    Bu arada iki ülke arasında savaş hiç bir zaman olmayacak onu belirteyim. Fakat yaz ayında kendini top gun maverick zanneden bir iki gerizekalı hava sahamızı taciz edecektir.

    Bence Kaan Maan işleri hikaye. Bu gidişle su57 ye göz kırpmaya başlarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 28 Ocak 2024; 16:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masallaroku kullanıcısına yanıt

    F35 ler için verdiğimiz paramızı kurtarmaya çalışıyoruz, yoksa bu saat den sonra artık ABD ye güven olmaz

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Komik Videolaryoutube
    Hunharca Gülen Adam
    https://www.youtube.com/watch?v=iS9gE8RWbH8
  • durum şu: Türkiye’nin F-16 Block 70’lerde yerli mühimmatları kullanmak için gerekli olan sertifikasyon bulunmuyor.


    boşuna üretiyoruz o zaman yerli mühimmatları.

  • onderweb kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz büyük bir sorun değil o. Bazı Block'lar için kaynak kodları satın almıştık. İleride bunlar için de alınabilir.

  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    masal anlatan sensin s-400 almasaydık yine vermeyeceklerdi , patriotu neden satmadılar peki s-400 den önce yıllarca patriot istedik , suriye savaşında bile süreli getirdiklerini götürdüler ,rusya uçağını düşürünce bu rusyayla sizin aranızda nato yu ilgilendirmez dediler patriot desteği bile vermediler ,fransa da satmadı ,sadece çin kabul etti onunda sistemi s-300 ayarında


    satsaydılar patriotu kimse s-400 almazdı


    ama s-400 ler iyi ki alındı çünkü ülkemizin maalesef hava savunma sistemi yoktu , çokta işe yaramayan patriotlar bile verilmedi , üstelik 2 batarya için 7.5 milyar dolar istemişlerdi biz 4 batarya s-400 ü 2.5 milyar dolara aldık.fr


    üstelik s-400 her alanda patriotların içinden geçer , bu sayede milli hava savunma sistemi Siper geliştirildi Hisar hava savunma sistemleri geliştirildi bizim mühendislerimiz başardı ,sen tabii bunları anlamak istemezsin işine gelmez , sen istediğin kadar "bizde mühendislik felan iyi değil" desende yapıyoruz üretiyoruz geliştiriyoruz


    yoldan geçen birine destek ver drone üretsin gibi çağ dışı bilimsellikten uzak kahve muhabbeti yapabilirsin ,ama nato üyesi avrupa ülkesi polonya bizden TB2 alıyor ,ukraynaya siha ve mühimmatı satan tek ülkeyiz herkez tb2 nin anka-s in başarısını biliyor sen ne kadar biz üretemiyoruz desende bizden satın alıyorlar almanyadan siha alan yok ..


    saçmalamaya mühimmatlar konusunda da devam etmişsin mam ların çeşitleri bol istediğin hedefe göre MAM var , atmaca var ,gökdoğan var ,ağır etkili olanlarıda var hafif etkili olanları da , Tayfun Balistik füzemiz var


    mesela Tayfunu hangi yurt dışı ülkesi vermiş ,yardımcı olmuş onuda söylesene 1000+Km menzilli (şimdilik) ,hangi yurtdışı ülkeleri bizim milli mühimmat üretmemizi istiyor ve destekliyor,yardım ediyor :))


    görürlerse vururlar tb2 hava savunma sistemlerinin üzerinde uçuyor , ayrıca bizim som lar çok çok iyi çalışıyor çünkü son teknoloji yani envanterimiz stok değil son teknojiyle büyüyor libyada fransız gemisinin nasıl korkup natoya bizi şikayet ettiklerinden bi habersin anlaşılan


    f-35 bize incelemek için lazımdı çünkü gelecekteki düşmanlarımızın ana savaş uçağı ...





  • F35 kötülemeler başlamış. Bundan sonra bol bol doğruluğu kesin olmayan bilgilerle medyada algı yapılır. Bize F-16'ları tabiri caizse kaktırdılar. Savunma sanayisinde teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir alanda, artık devri geçmiş sözde güncellenmiş olan F-16'ları almak zorunda bırakılıyoruz. Ama sorarsan "Güçlü Türkiye". Hiçbir güçlü ülkenin başına böyle saçma bir olay gelmez.

  • F-35 derken eski nesil uçakları bize kaktırdılar hala utanmadan bunu bile savunanlar var.PES!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.