Şimdi Ara

Türkler Nasıl Müslüman Oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
7
Favori
10.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mbs02 kullanıcısına yanıt
  • Bilinçli bir toplum olsaydık nefret edeceğimiz , atalarımızı katledip zorla iğrenç ideolojilerini kabul ettiren arapların hayranı olmak yerine çok daha medeni ahlaklı ve "onurlu" bireylerden oluşan bir ulus olurduk.
  • dolyavarovskaya kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesim, Turkleri brosur filan dagitarak Musluman yapmislardir.
  • İmamı azam ben sana hadislerin ne olduğunu anlatmadımmı hemde kur-ana göre ne diye hala hadis deyip duruyorsun? İsmini aldığın imamı azam hadis düşmanıdır, hadislerin çoğunu akılsızca bulurdu :D insanları uyduruk hadislerle aptallaştırmaya çalışan vay efendim peygamber efendimiz şöyle buyurdu böyle buyurdu diye milleti kekleyen abbasileri ifşa ettiği onlarla çalışmadığıi onlara biat etmediği için öldürülmüştür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 7 Ocak 2017; 11:20:10 >
  • imam-ı azam İ kullanıcısına yanıt
    Evet uydurma değil. Buraya sahih 6 saçmalık kitaplardan attırma bana. Herşeyi geçtim Kuran'ı okuduysan bunu farkedersin. Eğer okudun anlamadıysan karşılaştırmalı oku. Eğer buda zor geliyorsa aç İslam tarihine bak. Buhari denen adam 200 yıl sonra gelip onu bunu topluyor sokaktan duyduğunu. İğrenç rezillikleri peygambere atfediyorlar. Hadislere inanmak bir nevi Kuranı inkar etmektir. Kuran diyor bunu. Kuranı yalanlıyorsan bilemem.


    Bende müslümanımda uyduruk dogmatik akıl dışı ve rasyonelliği yasaklayan saçma şeylere inanmıyorum. Hadisler Kuranla bire bir bu kadar çelişemez.(var aralarında iyiliği söyleyen onları sayma bile keçi ayeti olayının yanında melek kalır)

    Daha yazarım da sen anlar mısın bilemem.


    Kurandan ayet at deme lütfen birde aç kendin araştır. Konuu baltalamayalım. Kurandaki Din Uydurulan Din kitabını oku merakını çekti ise.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light Star -- 7 Ocak 2017; 11:21:56 >
  • Hülagu Han bunun intikamını almıştır.
  • Kelime-i Şehadet getirerek
  • Burada tartışan insanlar, kuran-i kerim i Google elinin altındayken bakmıyor.
    Ama akıl veren çok ama uygulayan yok. Açın okuyun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • starcloth kullanıcısına yanıt
    Zamanında Türk'e katliam yapan çöl bedevileri şimdi Suriye'de tek tek öldürülüyor.
  • Yorumlardan anladigim kadariyla Turkler "yav araplarda bir din var cok super cok sukella" deyip musluman olmus. Az sallayin be kardesim.
  • Her konuyu Atatürk'e bagliyorsunuz ya ne denir size...

    Birisi geliyor ingilizler yaptirtti diyor. Biri geliyor Ataturk aslinda osmanli derin devlet tarafindan yonetiliyordu diyor. Biri geliyor oyle diyor , biri geliyor boyle diyor.

    Tarih tartisilan bir şey olmus ne kadar aci. Herkes kendi kafasina gore tarih yaziyor ne kadar acı.

    Nutuğu eline alip okumayan insanlarin atama laf söylemesine saygı duymuyorum.

    Birlestirici gucun islam oldugunu Atatürkün bunu elimizden aldigini soyleyen vatandaş söylemesi ayıp Vatan - Millet - Türkiye bunlar insanlari birlestirici olmuyorsa o ulkenin vatandaşı olmayi haketmiyorlardır.

    Tarih konusuluyor ve adam İslam birleştirici güç diyor. Ne kadar komik ya. Arapların hep arkamızdan vurması neden unutuluyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 7 Ocak 2017; 11:46:36 >
  • KolonyaAdam kullanıcısına yanıt
    Katliam falan olmadi hocam haklisiniz. Savasan savasmayan tüm Türk erkekleri kilictan gecirilmedi, 24km boyunca dar agaclarinda asilmadi atalarimiz. Araplar bize mobbing yapti biz dayanamadik musluman olduk. Kitaplar yazmaz bunu bakin kiymetimi bilin.
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    Ama ingilizin belgeleri arşivleri lozanın gizli maddleri hede hödö ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saiki

    Bilinçli bir toplum olsaydık nefret edeceğimiz , atalarımızı katledip zorla iğrenç ideolojilerini kabul ettiren arapların hayranı olmak yerine çok daha medeni ahlaklı ve "onurlu" bireylerden oluşan bir ulus olurduk.





    İroni

    Yani kabul eden ataların ahlaksız onursuz öyle mi?



    Yani senin atalarından öyle birileri varsa da bizim atalarımızda Ertuğrul gazi, Osman bey, sultan Fatih, Abdülhamid Han hatta Atatürk adını sayamadigimiz nice nice dünyaya nam salmış devlet adamı bilim adamı varda ondan sordum.
  • 40 kişiyle çin i basan türkler, zorlamayla nasıl müslüman olabilir? Güçlü olduğu kadar zeki de bir milletimiz varmış ki yüce yaradanını tanıyabilmiş ve sırf islam sancağı dalgalansın diye imparatorlukları bu yüce amaca adamış. Allah hepsinden razı olsun.
  • tarihi başkalarının aklıyla öğrenenler, dinlerinide başkalarının aklı ile öğrenir, ilber ortaylı irandan etkilenip müslüman oldu Türkler diyor hikaye anlatıyor. Hiç bir din kansız, ölümsüz ve dayatmasız değişmez. Zaten bölgenin bir kısmı katliamla çok önceleri arap dinine geçmiş, kendilerine göre arap dinini yorumlamışlar, çok sonraları abbasi döneminde karşılıklı çıkarlar doğrultusunda dahada yakınlaşmışlar daha daha sonralarıda iranla olan ilişkileri var. Yani konuyu atlıyor bilerek. Fakat arap dininin bu coğrafyada nasıl geldiğini açıklamıyor, açıklamazda, Okul kitaplarında bile gizlenen bir şeyi ekranlarda fenomen olmuş bir tarihçi açıklarmı aptalmı bu adam :D aklı başında olan kaç tane adamı ekranlarda dinin gerçek olup olmadığını tartıştığını gördünüz :D özellikle hiç bir tarihçi din ideolojsine girmez hele hele Tarihçiyse asla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 7 Ocak 2017; 12:36:32 >
  • imam-ı azam İ kullanıcısına yanıt
    Müslüman=Türk demek mi nasıl bir cevap verme şekli...



    Arabistan da halen Araplar çömdükleri yere sıçıyorlar...

    Rahmetli ananem hacdan döndüğün de bütün mekke bol kokuyor yazıklar olsun çömdükleri yere sıçıyorlar Araplar çok pis diyordu...



    Müslüman=Arap tır



    Müslümanlık Araplar â gelmiştir Türklere değil... İsrail oğullarından sonra en berbat millet oldukları için onlara gelmiştir...



    Türkler sonradan Anadolu da Müslümanlığı kabul etmiştir...



    Araplar bu dünyaya petroldan Başka hiçbir şey vermediler... petrol bitinceye ölüp gidecekler zaten .... yaptıkları tek şey çocuk yapmak petrol geliri yemek ....
  • starcloth kullanıcısına yanıt
    Aa gönderdiğin video başlığı kril harflerinden oluşuyor bunlarda rusperest olmalı yada slavperest.

    Bilim adına bir soru şu an kullandığımız rakamları kim buldu yani 1234567890 sistemini. Dünyada bu rakamlar ne diye adlandırılır?

    Bu rakamlar olmasaydı ne olurdu?



    Bir de yeter be nedir bu eziklik psikolojisi kendini bu kadar ezik goren sizin gibi bir ucube düşünceye sahip başka bir topluluk var mı acaba?

    İslam bilim adamlarının adlarını saymaya kalksak inanın bitiremeyiz. Piri Reis'in haritasını açıklayacak bir tek insan evladı göster bakalım.

    Yukarıdaki sorunun cevabını bekliyorum...
  • bu konu tam bir muamma boyun eğmez türkleri kimse gelip bak bizde tek tanrıya inanıyoruz işte peygamberimiz şu dur diye ikna edemez hele ki türkleri asla edemez.
  • Eğer her internet köşesinde yazan bilgilere inanacak kadar safsanız ve cahilseniz;

    Şu an ilahiyatta üzerine en çok doktora tezi yazılan binlerce makalesi olan hadis ilmini yok sayabilirsiniz. Hem de şu kadar hadis arasından neden bu kadar hadis seçildi diyerek. O hadis sayısı veritabanı yani birbiriyle aynı manaya gelen hadislerin dahil olduğu bir sayı olmasına rağmen hem de.

    Türk Devletleriyle ve Türk Kültürünü daha çok benimsemiş olan Moğollarla savaşmış türk olmayan Hülagü'yü Türk Kahramanı sayabilirsiniz.

    Atalarımızı kestiler ühühühü diye ağlayıp başka milletlerin atalarını kesen kendi atalarınızı görmezden gelebilirsiniz.

    Emevileri veya Arapları şeytanın devleti ve milleti olarak görebilirsiniz. Üstüne fantastik komplo teorileriyle bu insanları pagan, dinsiz vs. istediğiniz inanca yerleştirebilirsiniz.

    Sırf müslüman diye en büyük Türk devletlerini ve en büyük kumandanları Türk saymayabilirsiniz.

    Olur böyle şeyler yani. Boşuna kasmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.