Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.323
Cevap
308
Favori
876.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • faturaya yanlış kampanya tanımlandığı için 32 gün önce kayıt oluşturulmuştu, bu durum hala sonuçlandırılamadı.

    siz yardımcı olabilir misiniz ?
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    İletmiş olduğunuz destek kaydı numaranız ile sisteminize ulaştım ve yaşadığınız sorunu gördüm. Şuan arkadaşlarım TT ekipleri ile iletişim halindeler. İşlemlerinizi sağlıyorlar. Sizi gün içerisinde veya yarın arayarak detaylı bilgi verecekler. Benimle PM üzerinden iletişimde olun. İyi günler dilerim.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben buradan tüm kullanıcılarımız için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Sorun yaşayan kullanıcılarımızın sorunları en kısa süre içerisinde çözüme ulaşır.
  • 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle sorununuzun çözülmesine sizin kadar bende sevindim . Eğer bir sorun yaşarsanız size tekrar elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. İyi kullanımlar dilerim.
  • Ben hala kafamı taşlara vuruyom neden destek kayıtı oluşturduysam olan internet gitti gitti

    Telefonun internetini sömürüyorum şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuaLityTR -- 6 Kasım 2017; 16:19:20 >
  • musk M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bant genişliği sağlanacak bölgeler için arkadaşlarım detaylı olarak incelemelerini yapıyor ve ona göre sistemsel olarak hareket ediyorlar. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Eğer bu sorun çok uzun sürerse bana tekrar PM üzerinden ulaşmanızı isteyeceğim. İyi günler.
  • tyll kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tabii size yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle sistem üzerinden hizmetinize ulaşmam için GSM numaranıza ihtiyacım var. Sorununuzu PM üzerinden iletirseniz daha hızlı ilerleriz.
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz sorununuzu detaylıca PM'den bana GSM numaranızla birlikte iletin. Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
  • MRYGZ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun port yok
  • ItsTimeToChange kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şuan sisteminize ulaştım ve arkadaşlarım işlem sağladığını gördüm. Telefon numaranızı TT'den almışlar ve işlemlerinize hızlı bir şekilde başlamışlar. Ben öncelik talebi oluşturdum ve arkadaşlarım sizi arayarak detaylı bilgi verecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Detaylı şekilde yazdım cevap beklemekteyim.
  • İnternetimde modem arabiriminde yazan hizi son 10 gundur kesinlikle alamiyorum. Sorun bulamayinca sucu modemle bilgisayara attilar. Gunduz max 36-37, geceyse 20-22 arasi alabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete geçmeden önce hattınız 24 mb kadar destekliyor demişlerdi geçiş olduktan sonra ilk zamanlar 6 mb civarında hız alabildim daha sonra uzun uğraşlarım sonucunda hızı 13 mb kadar çıkartabildim şu anda bu aralıklarda kullanıyorum bağlantı olarak vdsl2 gözüküyor modem arayüzünde bu hızı arttırmanın bi yolu yokmu müşteri hizmetleriyle uğraşmak tam bir işkence ayrıca turknete geçeli yaklaşık 6 ay oldu ama halen ev telefonunu kullanamadım dışardan elektrikçi getirdim kablolara baktırdım sorun yok dedi müşteri hizmetleride bizle alakalı değil diyor bu sıkıntı birçok kullanıcı yaşamıştı forumda ben halen çözüm bulamadım belki siz yardımcı olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisehir tepebaşındayım 11 ekimden bu yana bir interneti bağlamadılar bende iptal ettim aboneliği zoruma giden yan komşum türknet kullanıyor bana o binaya hizmet veremeyiz diyorlar günde 2 defa aradım hergün ancak talep açmaktan öteye gidemiyorlar istanbul dışındaki hizmet kaliteniz 0 bunu unutmayın simdi ttnet alacam en azından internete girebilirim kafam rahat olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahya90 Y kullanıcısına yanıt
    Çevir sesi yok şeklinde destek kaydı oluşturup "VDSL+PSTN THK abonesiyim, saha dolabında devreleri birleştiriniz." şeklinde yazın. Bu problemi sıfırdan bağlantı veya yalın dsl'den geçiş yapan herkes yaşıyor. İki firma da suçu birbirine atıyor. Turknet diyor ki "iş emrinde bbk yazıyor, tt bakmıyor" tt de diyor ki "turknet bize ayrı ayrı iş emri gönderiyor" Cezasını her zaman olduğu gibi müşteri çekiyor.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam birde o şekilde deneyelim o zaman telefonum arızasını çözücez diye internetten olmayız inş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet Destek Burada

    Şu resmi atarken bile iki üç kere internetim kopuyor. AKN kalktığından beridir düzelmedi.
  • 27.10.2017 tarihinde başvurusunu yaptıgım vdsl ürünüm 01.11.2017 tarihinde aktif oldugu bilgisi verildi telekom ekipleri ankastremden baglantımı yaptı gitti. ama dsl ışıgım yanmıyor sinyal alamıyorum. SİZE İPTAL DİLEKCESİNİ FAXLADIM. EN ACİLİNDEN İPTAL İŞLEMİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ TALEB EDİYORUM. FATURA KABUL ETMİYORUM. İKNA ETMEK AMAÇLI ARANMAK İSTEMİYORUM SADECE ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN YETERLİ
    MÜŞTERİ NUMARAM : 1004953
    HİZMET TELEFON NUMARASI 2127037797
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Gül gibi VodafoneNet 'in teklifini boşuna reddettim. Bir de ısrarla arayıp sormuştum bir kac kez, kesin VDSL dimi diye. Görünen o ki sizin dediginize göre sonuç hüsran.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimistic1983


    quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, size yardımcı olmaya çalışacağım. Bunun için hizmetinize ulaşmam gerekiyor. GSM numaranızı veya müşteri numaranızı bu sorununuzla birlikle PM üzerinden iletir misiniz?

    Size pm den mesaj attım ama ulaşıp ulaşmadığından emin olamadım özel mesajlar kutusunda bir problem var sanırım. Müşteri numaram 1003889 detayları yukarıdaki ilk mesajımda yazdım dönüş sağlarsanız memnun olurum.

    Sayın @TurkNetDestek yetkilisi mesajımı işleme aldınızmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.