Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: inceoktay Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
39.385
Cevap
309
Favori
877.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lankers kullanıcısına yanıt
    Harbiden ya bunu müjde başlığı altında duyuröuşlarsı tam komediydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Mersin silifkede ikamet ediyorum. Bulundugum ilcede turktelekom harici ekip yok . Evimde 16mbps 100akn 72 tl ADSL abonelik mevcut taahhutu 1.5 ay icinde biticek tasimama az kaldi. Sitenin kapisinin onunde dagitici kutu var. Binaya vdsl geldi ancak gecmedim. Sebebi internetimi 9 ay silifkede 3 ay yaylada kullaniyorum , tasima ucreti olarak 29,9 aliyorlar her tasimamda. Silifkedeki evde adsl+vdsl altyapi yaylada ise sadece adsl alt yapi mevcut. Binaya vdsl kurulumuna gelen ekiplere sordugumda bana vdsle hic gecme sorun yasarsin yaylaya tasidiginda internetini dediler.



    Sitenizde yaptigim testte silifkede 34mbps vdsl hizi yaylada ise 15mbps adsl hizi aliyorum. Modemim adsl+vdsl destekli.

    Satis temsilcinizle gorustum. Bana 64.9 tek fiyatinizin oldugunu vdsl olarak silifkedeki ev internetimi turknete tasiyabilecegini soyledi. 3 ay yayla mevzusu icinde ,yaylaya 10 tl karsiliginda internetin tasinip ucretsiz bir sekilde adsl pakete gecirilecegini tekrar silifkeye tasirkende 10 tl ucret karsili interneti silifkeye tasiyip tekrar vdsl pakete alinicagini soyledi. Ardindan turkiyenin en sansli insani oldugumu ve bu paketi diger operatorlerin 130 a verdigini......... vsvs. uzuuuun hazir bi metin okudu gereksiz bir sekilde. Dediklerini onaylatmak icin sordugumda begenmezseniz sorun yasarsaniz taahhut olmadigi icin tasiyabilirsiniz dedi. Bunlari deyince temsilci gozum korktu satisi yapmak icin neredeyse cezayi ben odiyim diyecekti.Simdi ben rezil olmak istemiyorum. Taahhutlu olsun olmasin. Arkadasin dedikleri dogru mudur? Tesekkurler hayirli calismalar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KJDuaLWaR K kullanıcısına yanıt
    Aboneliğimizi başlatmadan günde 2 kere arayan Müşteri temsilcileri abone oluncaya kadar dediğiniz gibi her türlü güzel bilgiyi paylaşıyorlar. Olay tamamen "köprüyü geçene kadar" diye tanımlanabilir.

    Abonelik esnasında modem ihtiyacımızdan bahsettik, sonra da alabilirsiniz dediler. Sonrasında mesaj atıp kayıt oluşturduk. Aboneliği başlatırken alacaktınız, sonra modem satışımız yok.

    Abonelik için son sözlü onayı almak için aradılar. CGN NAT istemiyorum, böyle olacaksa başlatmayalım dedik. Siz onayı verin sonra destek kaydı açıp çözersiniz denildi. 10 tane destek kaydı açtım, arayan bilgisiz destek elemanları size dinamil ip veriyoruz zaten size statik ip almak istiyorsunuz diye bilmişlik tasladı. En son kayıtta biz herkese CGN NAT Ip veriyoruz, dinamik ip hizmetimiz yok dendi.

    Aldığım günden beri akşam 20.00-00:00 arasında ping fırlıyor, hız 3mbit'e düşüyor. 10 gün önce açtığım kayıt defalarca sorun halledildi diye kapatıldı. Sorun hala devam ediyor. Interneti Tv izlemek için kullanıyorum(Türknet'e geçene kadar kullanıyordum aslında) Şimdi akşam olduğu zaman kanser oluyoruz.

    Siz söylediklerine inanmayın, çünkü kayıt bırakıyorsunuz, geri ararlar ise konuşup çözmeye çalışıyorsunuz. Siz hattı taşıttırana kadar 3 ay geçer zaten. Sonra bir de geri taşıtmaya çalışırsınız.

    Ben yılbaşında AKN kalktıktan sonra yeni çıkacak tarifileri bekliyorum. Sonra ilk fırsatta gerekiyorsa daha pahalı hizmet alıp bu dertten kurtulacağım.




  • Türknet destek. 10 aydır telefon çevir sesi yooook

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayacak bir müşteri hizmetleri numarası olmayan firmayla iş mi yapılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar oim e girişimi engellemiş.Kullanıcı adı şifre hatalı olmamasına rağmen hatalı yazısı çıkıyor ama komşum da sorun yok girebiliyor.İnternet olmadığı gibi artık şikayetleri de dinlemiyorlar. Turknet gerçekten çok bozdu.
  • ylcn123 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, isterseniz bu durumu biz kontrol edelim. Siz şifrenizi yanlış hatırlıyor olabilir misiniz? Böyle bir durum olsaydı diğer kullanıcılarımız sizin gibi OİM'e giriş yapamazdı. Ben size tekrar yeni bir şifre göndererek erişim sağlamanızda size yardımcı olacağım. Bana PM üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası ve ya müşteri numarası iletir misiniz?
  • Size pm attım ama dönüş yapmadınız. Hattım maksimum kaç mbps destekliyor kontrol etme şansınız var mı ?
  • Merhaba,

    10.09.2018 tarihinde farklı bir iss den (superonline) size geçiş yaptım. Sizinle görüştüğümde geçiş işlemlerini ve karşı operator (superonline) ile kendinizin konuşacağınızı ve benim herhangi bir işlemde bulunmama gerektiğini ilettiniz. 22.09.2018 tarihinde superonline ile görüştüğümde sizin tarafınızdan adıma herhangi bir iptal işlemi yada geçiş talebinde bulunulmadığını öğrendim. Bunun üzerinde size destek kaydı oluşturdum ve 2 iş günü içinde durmun çözüleceği bilgisini verdiniz mail ve sms ile. 26.09.2018 tarihinde superonline ile tekrar görüştüğümde sizin tarafınızdan adıma herhangi bir iptal yada geçiş talebinden bulunulmadığını öğrendim. 24.09.2018 superonline için faturalama tarihimdi ve 2 gün geçti. Ben hem türknet e hemde superonline mi fatıra ödeyeceğim? madem geçiş işlemini beceremiyorsunuz yada ilgelnmiyorsunuz yada bunu yapıcak bilgiye sahip değilsiniz yada umrunuzda değilse neden iptal işlemlerini benim yapmamı istemediniz. Ben hem size hem superonline a fatura ödemiyeceğim. Maduriyetimin giderilmisiniz ve bir an önce br açıklama getirilmesini istiyorum

    müşterino:1180467




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    alakası yok şifre kullanıcı adı otomatik kayıtlı her seferinde yazmıyorum.100 defa denedim hata veriyor.Bariz engellenmiş
  • 06.09.2018 de nakil başvurusu yaptım 20 gün oldu bugun hala yapamadılar
    Teknik ekip lideri diye bi şahıs beni arıyor "bi sorun var halletmeye çalışıyoruz" diyor.Sorun ne diyorum bilgi vermiyor. Teknik ekiplerinizin numarasını ver diyorum vermiyor.
    Bahçeşehirin göbeğine 20 gündür bir teknik ekip yollayamayan aciz firmanın teki.
    Akn yok taahhüt yok diye gaza gelip sakın almayın hayatımda bu kadar sinirlendiğim başka firma olmadı.
    Ayrıca dondurmuş olduğum üyeliği nakil işlemi yapmadan modem kurulum yapılmadan sadece sistemlerinde aktif ettikleri için 54 tlde fatura kesmişler.
    Bu kadar aciz kötü bi firma olamaz ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floydianathema -- 26 Eylül 2018; 11:5:32 >
  • ylcn123 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yeni şifrenizi GSM numaranıza gönderdim. Sanırım siz eski şifrenizi yanlış hatırladığınız için sisteme giriş yapamamışsınız. Şuan ben size yollamış olduğum yeni şifrenizle OİM'e giriş yaptım. Bir engelleme söz konusu değil.
  • Floydianathema kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nakil işlemlerinizin neden bu kadar uzadığını görebilmem ve size yardımcı olabilmem için hizmetinize ulaşmam gerekiyor. Rica etsem sisteme kayıtlı GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı benimle paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Müşteri Numarası 1004908
  • Turknet abonesiyim. 13 Temmuz da; arkadaşım, evde ki internetin taahhüdü bittiyor, önerin var mı, diye sordu. Turknet kullandığımı,memnun olduğumu söyledim. O da, yardımcı olmamı istedi. Başvuru formunu doldurup gönderdik, Turknet tarafından geri arandık, gerekli evraklar, mail adresine gönderildi, hemen doldurup, gönderdik.Tabi bu arada, tavsiye eden bana ve abone olan arkadaşıma, 1 ay ücretsiz kullanım tanımlandı. Yaklaşık 1 hafta sonra, yine Turknet tarafından arandık, "her şey hazır, aboneliğinizi ne zaman başlatalım," diye soruldu. 1 Ağustos olmasını istedik ve telefonu kapattık. 20 Temmuz da açalım dediğiniz internet ve telefon, 1 Ağustosta açılamadı. BİR ŞEKİL DE ulaşabildiğimiz size, neden açılmadığını sorduğumuzda, " evraklarınız eksik" dediniz. Zaten müşteri hizmetleri diye bir şey de yok, muhatap bulamıyoruz. Mesajlar yazdık, evrakları tekrar gönderdik, ne yaptıysak, çözülmedi. 10 EYLÜL, EVET 10 EYLÜL de, size geçmeden, internet hizmeti ve telefonu,kesildi. Kesildi kesilmesine ama, aboneliği başlatmak için, telefon ve interneti kesen siz, ama ne hikmetse, bu hizmetleri başlatmayan yine siz. Yine bir şekilde size ulaştık, durumu anlattık, verdiğiniz cevap KOMEDİ. "evraklarınız eksik" yahu evraklar eksikse, internet ve telefon nasıl kesilebiliyor??? ev, 1 hafta internet ve telefonsuz kaldı,çözemediniz. Şu an telefonu sizden alıyor, arkadaşım. Evraklar eksik ama, telefonu nasıl açabildiniz, merak ediyorum. İnterneti VERMEDİNİZ, TTNET almak zorunda kaldı. Ben arkadaşıma nahcup oldum. Bu durumu, tüm sosyal platformlarda, dile getireceğim. Sizinle olan aboneliğimi de sona erdireceğim.




  • funnygirl F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz bu olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Tüm bu süreci detaylı bir şekilde inceleyip size net bir geri dönüş yapmak istiyorum. Hizmetinize ulaşabilmem gerekiyor. Rica etsem sistem üzerinde kayıtlı bir GSM numarası ve ya müşteri numarası benimle PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Müşteri numarası 1148094, arıza için destek sayfasında telekom sorunu çözmüş görünüyor, detay sayfasında telekom hantallık yapıyor yazıyor. Arızanın son durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? 10 gün oldu merak ettim.
  • İstanbul / Bahçelievler / Fevzi Çakmak Mahallesi / Çakmak Sokak alabileceğim maksimum hız 14 Mbps. TT ile olan sözleşmem 2019 itibari ile bitecek. Size geçmek istiyorum ancak hızımın da artmasını istiyorum. Bunun için ne yapmamız gerekiyor.
  • Reii Montes R kullanıcısına yanıt
    kardeşim kafayı filan mı yedin? türknete geçilir mi?
    bak az önce kurtulmayı başardım şimdi nefes aldığımı hissetmeye başladım
    adamlar seni müşterisi yapana kadar sürekli ilgi gösterir müşterisi olduktan sonra tek bi konuşacak insan bulamazsın ona göre 2 kez düşün bence bunu
  • Şaka gibi bugün sabah mesaj atıyorlar VDSL kurulum videolarımızı izleyin diye. Gelen sinyal ADSL2+ daha ne kurulumu yapacağım bilmiyorum. Defalarca kurulum yaptım daha dün akşam tekrar kurdum olmuyor anlatamadım derdimi ve en son BTK'ya başvuru yaptım. 1 haftadır hala VDSL olarak hizmet alamıyorum. PM'e de cevap gelmedi hala.
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.