Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (741. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.380
Cevap
309
Favori
878.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Chimaera

    Altyapi kontrol edebildiğim tüm sitelerde denedim, her yerde maksimum 13 mbps olduğu yazıyor.

    Türk.net'in sitesinde ne kadar hiz alabilecegimi kontrol ettigimde;

    "Tebrikler!
    Aktif altyapımızdasınız.
    ALTYAPINIZIN DESTEKLEDİĞİ EN YÜKSEK TAHMİNİ HIZ
    35 Mbps"


    Şimdi soruyorum, her yerde 13 mbps yazan hızı bunlar gerçekten 35 mbps yapabilecek mi? Bu olay gerçekse anında abonelik başvurusu yaparım. Ama 35 mbps hız gösterip abone olduktan sonra 5 mbps'in üzerine çıkamayacaksam haberim olsun, aydınlatın beni arkadaşlar.
    Geçme sakın. Verebilirlerse de vermezler. Sonra değerlerin 13 gösteriyor zaten bu kadar alabilirsin diye çamura yatarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu_

    Bir sabah uyanıyoruz 35 mbps olan hızımızı 19.8'e indirmişler... Bakıyoruz acaba ping sorununu gidermek için mi? Yoo o da sabit duruyor. Müşteri hizmetlerine mesaj atıyoruz. Her mesajımızda 2 dk sonra "sorununuz yok" yazan temsilciler kapı duvar... @turknetdestek

    Derhal düzeltin şunu yoksa Pazartesi günü ilk işim tüketici hakem heyetine gitmek olacak. BTK falan değil.
    Güncelleme: Koca bir gün boyunca kimse bana arızanın ne olduğu hakkında bilgi vermedi. Telefonumda çevir sesi yok, internet hızım daha düşük bir hıza tanımlandı, ping problemi devam ediyor. Hiçbir şey çözülmediği gibi bende olanları ada aldılar şaka gibi gerçekten Ama hiç güldürmüyor artık...




  • 2 ağustos cuma günü Türk telekom'dan geçiş işlemim yapıldı herhangi bir sıkıntıda yok ama bu gün edevletten sorgulama yaptığım da sabit hattım türk telekom da görünüyor "hizmet aldığı işletmeci: TÜRK TELEKOMÜNİKASYON AŞ".
  • 2 gün öce cagrı merkezinden başvıru yaptım dün evrakları kargoladım şimdi arayıp davet kodu versem kabul olur mu yoksa iş iştwn geçti mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt
    iş işten geçti hocam artık evraklarıda yollamışsın hattın açılır.
  • 2 yıldır sorunsuzca Türknet kullanıyordum cuma günü saat 19.30 civarı dsl ışığı gitti arıza kaydı açtım sorunu telekom saha ekiplerine ilettik tahmini 36 saat içinde çözülecektir diye mesaj geldi. Bakalım gerçekten sorunu çözebilecekler mi yoksa veda Türknete veda etmenin vaktı gelmiş mi
  • Uzun yıllardı 9/10 kullandığım netim var. Bu Temmuz ortasında Türknete geçtim. Yaklaşık 15 -20 gündür türknet deyim. Fakat ne yazık abonelik başlarken sorunsuz olan her şey abonelik başlayınca bitti. Reklamlar kısa sürdü. İlk bağlantı Türk Telekom da olduğu gibi 9/10 mbps hız iken şuan hız 4 lere Maximum bağlantı 5-6 lara düştü. Bakalım durum ne olacak? Açıkcası 29.07.2019 dan beri çözüm gelmedi.

    Destek no: 271 42 129



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arayanbulur -- 4 Ağustos 2019; 23:6:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son üç gündür garip bir sorun yaşıyorum. Mobildeyken internet hızı 70 mbps olmasına rağmen farklı portallardan video açtığımda çok yavaş açılıyor ve yüklenmiyor. Sanki 1 mbps hızım varmış gibi. Başka iki telefonda daha denedim sorun yine aynı , başka yaşayan var mı
  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modeminizi WİFİ özelliğinde bir sorun yaşıyor olabilme ihtimaliniz var mı? Kablolu olarak bağlı olduğunuz zaman bir sorun yaşamıyorsanız sorun WİFİ özelliğinizde olabilir.
  • arayanbulur kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Arkadaşlarım sistem üzerinde açık olan kaydınızdan hizmetinizi kontrol ediyor ve yapılması gereken tüm işlemleri yerel operatör tarafından gerçekleştirilmesini sağlıyor. Evet hattınzıda bir sorun var. Modeminiz buluşması gereken hızda buluşmuyor. Bunun birden fazla sebebi olabilir.

    Açık olan kaydınızı ben tekrar arkadaşlarıma ulaşarak önceliklendiriyorum. Size konu ile ilgili en kısa süre içerisinde net bir geri dönüş yapıyor olacağız. Ben buradan takipçisi olacağım.
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, vedalar bizi çok üzüyor... Demeyin böyle :( Hizmetinizi en kısa süre içerisinde eski stabil kullanımınıza devam etmeniz için arkadaşlarım gerekli işlemlerini gerçekleştiriyorlardır. Eğer sorun hala devam ediyorsa bana PM üzerinden ulaşın. Size yardımcı olabilmek için elimden geleni yapacağım.
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, davet kodunu sadece abonelik işlemlerinin başvuru sırasında kullanabiliyorsunuz. Daha sonra kullanamıyorsunuz.
  • Msevinc kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ortak altyapıyı kullandığımız için devlet sistemlerinde karşınıza çıkıyor olabilir. Bir sorun yok. Size bu durumu PM üzerinden de söylemiştim. Sorunsuz ve iyi kullanımlar dilerim
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Sizin arızanız ile ilgili ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Gün içerisinde elitt ekip randevunuz vardı ancak gelmediklerini söylediniz. Hatta geldikleri gibi gösterip sorun görülmedi şeklinde bize geri dönüş yaptıklarını biliyorsunuz.

    Yerel operatör tarafında bu gibi sorunları ara sıra yaşıyoruz ve size bu yüzden mağdur oluyoruz. Bazı durumlar ne yazık ki bizim kontrolümüz altında olmuyor. Elimizden bir şey gelmiyor.

    Ben bu bilgilerin tümünü sistem üzerinde açık olan kaydınızın içerisine ekliyorum. En kısa süre içerisinde net bir geri dönüş yapıyor olacağız. Sorununuz çözülene kadar ben size yardımcı olacağım.
  • -Chimaera kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, eğer bizden hizmet almak isterseniz size YAPA santrallerimiz üzerinden hizmet vereceğiz ve ulaşabileceğiniz maksimum hız değerlerinizi modeminizde görebileceksiniz. Evet 35 Mbps'e kadar hızlara ulaşabilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim.

    Zaten hizmetimiz taahhütsüz biliyorsunuz. Gelin, deneyin. Bizi siz tecrübe edin. Memnun olmamanız durumunda hizmetinizi herhangi bir ek ücret ödemeden iptal ettirme özgürlüğüne sahipsiniz.
  • MahsunBulut kullanıcısına yanıt
    eMerhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Arkadaşlarım bu sorununuzu sistem üzerinde açmış olduğunuz destek kaydınız üzerinden takip ediyorlar. Yarına sizin için elitt ekip randevusu oluşturulmuş. Ekipler gelip soruna yerinde müdahale edip çözüme ulaştırmaya çalışacaklar.

    Bu süre zarfı içerisinde modeminizi açık tutmanızı rica edeceğim. Bir sıkıntı olması durumunda bana PM üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağım.
  • karasan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu konuyu tüm ince ayrıntısına kadar ben kontrol edip size yardımcı olmaya çalışacağım. YAPA santrallerimiz içerisinde hizmet alan kullanıcılarımıza ulaşabildikleri maksimum hız değerlerini veriyoruz. Sizin hızınızın neden düştüğünü sorgulayacağım.

    Bana PM üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim GSM numaranızı veya müşteri numaranızı bu konuyu detaylı bir şekilde anlatarak iletir misiniz?
  • 1 AYDIR AÇIK OLAN DESTEK TALEBİMLE REKOR KIRDINIZ
    ÖZGÜR İLETİŞİM EKSTRA PAKETİNE GEÇTİM, 100 MBPS HIZ ALACAĞIZ DİYE BEKLİYORUZ HIZ SINIRI KOYDUNUZ HERHALDE SİZE MAALİYET FAZLA GELİYOR DİYE
    7 TEMMUZDA DESTEK TALEBİ AÇTIM, BUGÜN 5 AĞUSTOS UTANIN BİRAZ
    100 MPBS YAPARSAK UPLOADINIZ DÜŞER DEDİNİZ TAMAM ULAN DEDİM 79 YAPIN DEDİM YAPTINIZ
    DESTEK TALEBİNE NOT EKLEME HAKKIM DOLDUĞU İÇİN GERİZEKALI MÜŞTERİ TEMSİLCİNİZ MİZGİN F. HANIMA 79 MBPS OLDU İNTERNETİM DAHA KURCALAMAYIN DİYEMEDİM
    DÜN SORUNSUZ 79 MBPS KULLANIRKEN BUGÜN GERİZEKALI MÜŞTERİ TEMSİLCİNİZ MİZGİN F. HANIM HIZINIZ TEKRARDAN 63 MBPSYE GÜNCELLENMİŞTİR DİYE NOT EKLEMİŞ DESTEK TALEBİNE
    Destek talebine not ekleme limiti aşıldı dediği için buradan size yazıyorum
    DESTEK NO: 26788391
    GERİZEKALI TEKNİK DESTEĞİNİZE PAKETİM 100 MB DİYE TALEP AÇTIM, GERİZEKALILAR GÜNCELLEYEMEDİ GÜNCELLESEK BİLE UPLOADINIZ 2 MBPSYE DÜŞER 79 DAN SONRA DEDİLER
    İYİ DEDİM
    SONRA TÜRK TELEKOMA 1000 KEZ YÖNLENDİRDİLER TÜRK TELEKOM ZAR ZOR 79 MBPS YE GÜNCELLEDİ BİRKAÇ GÜN SORUNSUZ KULLANDIM AMA NOT EKLEME LİMİTİ AŞILDI DİYE ÇÖZÜLDÜ YAZAMADIM
    APTAL TEKNİK DESTEK ELEMANINIZ MİZGİN F TEKRARDAN MÜDAHALE ETTİ, BİR DE PİŞKİN PİŞKİN HIZINIZ 63 MBPS OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR YAZMIŞ DELİRECEĞİM
    BENİ BUGÜN İÇERİSİNDE HEMEN ARAMAZSANIZ ABONELİĞİMİ İPTAL EDERİM, BU AYIN FATURASINI ÖDEMEM VE YARATTIĞINIZ MANEVİ ZARAR İÇİN TEKNİK DESTEK ELEMANINIZ MİZGİN F. KİM BULUR DAVA AÇARIM. SİNİR HASTASI OLDUM ÇÜNKÜ SAYESİNDE, DÜNYANIN EN SABIRLI İNSANLARI ARASINDAYDIM ÖNCEDEN KENDİSİ O KADAR SİNİR BOZUCU VE BECERİKSİZ Kİ ARTIK SİNİR KONTROLÜNDE SORUNLAR YAŞIYORUM
    BUGÜN SON, BU SON ŞANSIN TÜRKNET

    EKLEME: SAKIN AMA SAKIN HATTINIZ DESTEKLEMİYOR KARTINI KULLANMAYA KALKMAYIN DELİ ETMEYİN BENİ GERİZEKALI MÜŞTERİ TEMSİLCİNİZ MÜDAHALE ETMEDEN ÖNCE SORUNSUZ O HIZI ALIYORDUM BEN
    İLLA İNSANIN ÜSLUBUNU BOZDURTACAKSINIZ BİR İŞİ BECEREBİLDİĞİNİZ YOK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaimeLannisterr -- 5 Ağustos 2019; 16:41:40 >




  • İş yerimde problem var diyorum kimse ilgilenmiyor. 3 gündür internet yok. Buradaki arkadaşa yazıyorum hala daha kimse bakmıyor.
    Zonguldak civarı bitmiş durumda, Turknet'in umurunda bile değil. Zorla iptal ettirecekler. TTnet ayarına dönmeye başladı hizmet kalitesi.
  • 3-4 gündür online işlemlerde bulunan “teknik bilgiler” kısmının içeriği boş görünüyor , o menüyü sık sık kullanıyordun profil değiştirmek için(oyun,hızlı vs vs) konuyla ilgili destek talebi açtım fakat beni arayan operatör “biz birşey yapmadık” gibi saçma bi cevap verdi , bende birşey yapmadım zaten mantıken internet sitenize müdahale edemem dedim , genel bir sorun olmadığı için birşey yapamıyoruz dedi , hattımı kapatın dediğimde konuyu üst birime taşımak için zaman verin dedi , bende kabul ettim fakat ilgileneceklerini düşünmüyorum. Sizden konu hakkında destek talep ediyorum. Destek no;27235611



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 5 Ağustos 2019; 23:23:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.