Şimdi Ara

TurkNet olmayan borç çıkarıyor, icraya veriyor, ne ödeyebiliyorum ne ulaşabiliyorum... [ÇÖZÜLDÜ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
11.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk ciktiginda herkese onerirdim. turknet iyidir, hostur vs inanin kan emmekten baska bi sey yapmiyolarmis
    2.5 ay 100 kere aradim msj attim form olusturdum gelip bi sorunu halledemediler
    vodafone a gectim herifler tekte halletti sorunumu, kafam rahat odemelerim duzenli ve aradigimda karsimda muhattap buluyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle 1 aylık borcu da avukata vermek falan hoş olmamış. Bilmeyen bir adam bunu yapamazdı. Bundan sonra türknet in çizgisini beğenmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Türknet'e 1 ay tahammul edebildim sonra kapattırdım.Forumdaki üst rütbeliler de büyük reklam parası alıyor olmalılar ki bir türlü reklam yapmaktan vazgeçemediler. Uzak durun çakma ttnetten. Ankara'da servisleri bile yok saçma sapan mahalle arası kıytırık firma. Uzak durun diye forumda yazınca da yine yöneticiler rahatsız oluyor. Tüketici haklarına başvurursanız iptal edilir fatura rahat olun. Evinize icara kağıdı vs... gelirse de 1 hafta içinde ilgili icra müdürlüğünde takipsizlik çıkartın.Dava açarlarsa ki o kadar beyinsiz değillerdir mahkemede görülür adalet. Yoksa siz tüketici haklarına başvurun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 28 Ekim 2019; 13:44:0 >
  • Bende bi ara turknet interneti kullanmayı düşünüyordum. Şimdi iki katı vererek başka bir internet kullanmaya karar verdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi pişmanlık yani şu durum , muhattap yok karşında . Parayla rezil olmak tam olarak bu olsa gerek
  • Bu adamların teknik servisleride bir o kadar rezalet. 25.10 tarihinden itibaren eve internet veremiyorlar, yalandan yere arıza kaydı açtılar bekliyoruz. 1 güne fatura çıkartan firma 3 gündür eve internet getiremediği gibi parasını da çatır çatır alacak
  • Turknet ile ilgili yaşadığım bir sıkıntı oldu ilk abone olurken, karşıda muhattap olmaması gerçekten sıkıntılı bir durum.

    Uzun yıllar TTNet kullandım, taahhüt sürem bitti bitecek aradılar hem 2 yıl taahhüt istiyorlar hem eski fiyattan pahalı fiyat istiyorlar. 16 mbps 50 GB AKK olmasına rağmen 10 Mbps hızları zor görüyorum TTNet'e diyorum ki hızım 16 mbps ama en fazla 10 mbps kullanabiliyoruz diyor sizin hat desteklemiyor ve ping desen rezalet neyse Turknet ilişti gözüme sitesinden girdim adresimi yazdım 35 mbps veriyorlar sözde, beni ara seçeneği vardı sitelerinde aradılar dedim 35 veriyor musunuz dedi veriyoruz, altyapı TTNet nasıl olacak, siz merak etmeyin 35 veriyoruz dedi. Evrak yolladılar maile, çıktı aldık gönderdik Turknet'li olduk kullanıcı adı şifre geldi modeme girdim Google'a giriyorum YouTube giriyorum Google arama yapıyorum ama arama yaptığım bir siteye giremiyorum 10 gün göbeğim çatladı sorun çözülene kadar meğerse bana modeme girmem gereken kullanıcı adı şifre yerine online iletişim merkezine girmem gereken şifre gelmiş bir hatadan dolayı 10 gün deli dana gibi orayı ara burayı ara helak oldum,

    2 yıl olmuştur 4 5 kez ip alamama sorunum oldu hep sabaha karşı oim aplikasyon üzerinden 5 dk içinde çözüldü hep, sabit 35 mbps kullanıyorum idm 4100 4200 kbps indirme hızlarına ulaşıyor, torrent 3.8 mbps civarı ping 8 10 arası.

    Yalniz kafama takılan bir durum var, 1 aylık borç için eski yada yeni müşteriye işte icra takibi, yok avukat, yok bilmem ne diye sistemel mesaj attırmaya ne gerek var ararsın borcun var diye, borç yoksa sistemsel bir hata varsa 2 sn içinde çözülür olay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Türkmen çöptür. Dostum ödeme makbuzların duruyor ve sen fax çektikten ve onlara ulaştıktan sonraki günler için sana fatura ibraz edemezler. İptal dilekçenden çıkartılan borçlar için tüketici hakem heyetine başvuru yap. Bu Gine dek ödeme dekontlarını ve iptal dilekçenin fax iletildi evrakını ek olarak dosyaya ekle. Bir kopyası sende kalsın unutma. Ayrıca bu sana çıkarttıkları fatura neyden kaynaklanıyormuş detayını öğren, yazılı evrak işte faturanın detayını. Çünkü iptal dilekçenden sonraki tarihi faturalandırdılarsa faturada tarihler yazdığı için bu senin için en büyük kanıt olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk.net kullanıp da pişman olmayan insan sayısı gerçekten bir elin parmaklarını geçemiyor. İnsanlar bu ISP'yi genellikle tek sebeple tercih ediyorlar, taahhüt olmaması. Yoksa, bilhassa ADSL kullanıcısına fiyatlandırma konusunda cazip olmadığı gibi gayet pahalılar bile, üstüne müşteri hizmetleri diye bir servisleri bile yok, tek avantajları taahhüt almamaları. Peki bir insan neden taahhüt vermek istemez? İnterneti kapatması gerektiğinde sorun yaşamak istemediği için. Bir hizmeti dilediğince almak hakkı olduğu için. Mesela ben, 2 senelik hatta 1 senelik bile taahhüt vermem diyerek diğer ISS'ler yerine Turk.net abonesi oldum, 3 yılı aşkındır aynı adreste aynı üyelikle devam ediyor ve ödediğim parayı da helal etmiyorum. Çünkü fiber parası ödeyip 6 mbit internet alıyorum, onu da verebilirlerse! Öyle 50-100 mbit hız görseli paylaşanlara falan da bakmayın, onlardan her birine karşılık, aksini gösterecek 100 adet görsel koyacak abone çıkar bunu bilin.

    Başım ağrımasın diye taahhütsüz üye olacaksın, ama iptal ettirdiğinde seni bir ay dert sahibi edecekler, 80 lira için ağzının tadını kaçıracaklar, ödeyeyim de kurtulayım desen bile ödeyemeyecek, senden kaynaklanmayan hata ve gerizekalılıkların ceremesini çekeceksin, en sonunda hala utanmadan o faturayı senden tahsil edecekler. Müşteri tüm sorumluluğunu ifa edecek, tüccar sorumsuzluk üstüne sorumsuzluk yapacak, bu şartta dahi ceremeyi çeken yine müşteri olacak... Bu yapılanın terbiyesizlikten başlayıp sinkaflı küfürlere kadar giden pek çok adı vardır.

    Turk.net aboneliğinden kurtulmak isteyenler, eğer adres değiştirmeyecekler ise, abonelik kapattırmak yerine başka ISS'e geçerek yakalarını kurtarabilirler. Bırakın yamyamlar uğraşsın kendi aralarında.




  • İlk Turk.net aboneliğimi çeşitli sorunlar nedeniyle sonlandırdığımda bana da 1 günlük faturayı yüksek bir şekilde çıkarmışlardı. Arayıp sorduğumda "siz indirimli kullanıyordunuz, iptal ettiğiniz için normal fiyattan faturalandırma yapılmış" dedi müşteri temsilcisi. Dedim ki indirimsiz fiyatınız kaç lira? Cevap yok. Bu faturayı nasıl bir hesapla çıkardınız? Yine cevap yok. BTK üzerinden şikayet etmiştim, oradan mecbur dönüyorlar geç de olsa. Cevap: Hata olmuş. Faturayı iptal ettik.
    Önce faturayı yaslıyorlar ve müşterinin faturayı ödemesini bekliyorlar, bakıyorlar müşteri çetin ceviz çıktı, hata olmuş diyip geri basıyorlar. İyi taktik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm mesajı nerede göremedim ?
  • Turknet = Pişmanlıktır diye çok yorum okudum. Bu kadar kotu olamaz diyordum. Servis kotu olabilir, hız kotu olabilir ama muhatap bulamamak ve bu tip sorunlar hiç hoş degil.
  • Bir kere de bana bir sigorta şirketi kaza yaptığım yerden kaçmisim diye ne tebliğ ne bir şey ne bir sms faizi binmiş borç kağıdı yollamisti. Bunu ödeyin icraya veririz diye. Dosyada kaza tespit tutanağı falan hersey varken.

    Nasıl olsa bir şey olmaz diye veriyorlar icraya. Zaten anlaşmalı icra daireleri var. Avukat masrafı falan sıkıntısı çekmiyorlar.

    Devletin bu tarz haksız icra tebliglerine karşı yaptırımı olmasi lazım. Hatta icraya verilen kişiye de belli bir miktara kadar tazminat ödenmesi gerek. Bak bakalım o zaman böyle dayilik yapabiliyorlar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldan fazla oldu türknet kullanalı. 2-3 defa canımı sıkan durum harici hiçbir problem yaşamadım. ufak tefek kesintileri saymıyorum, uygulama üzerinden belirttiğim her soruna, bazen geç bile olsa dönüş yapıldı. Sorun sizinle alakalı diyecem ama sizin gibi binlercesi var belki. türknette şansın bulunduğun yere göre değişiyor sanırım.
  • Servis sağlayıcısıyla ters düştüğümü anladığım anda ilgili tüm evrakları tarayıp btk ya destek mesajı atıyorum. En geç 1 gün sonunda dönüş sağlanıyor. Sizlere de tavsiyem, bu gayrıciddi iş yapan firmalarla vakit kaybetmemeniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • unlevel U kullanıcısına yanıt
    Burada yazılan yorumları okuyunca Turknet kimine zehir olmuş kimine güzel bir ilaç. Nazar değmesin tarihe baktım 09.10.2017 başlangıç tarihi 10 gün başta bir sorun yaşadım onun haricinde hiçbir problemim yok. Tam 2 sene olmuş. Sorun yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin.

    Edit : kullandığım benzetme hoşuma gitmedi zehir ve ilaç olarak değiştirdim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 28 Ekim 2019; 15:44:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parcapincik

    Burada yazılan yorumları okuyunca Turknet kimine zehir olmuş kimine güzel bir ilaç. Nazar değmesin tarihe baktım 09.10.2017 başlangıç tarihi 10 gün başta bir sorun yaşadım onun haricinde hiçbir problemim yok. Tam 2 sene olmuş. Sorun yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin.

    Edit : kullandığım benzetme hoşuma gitmedi zehir ve ilaç olarak değiştirdim :)
    15.09.2017 başlangıç tarihim benimde. umarım uzun yıllar kullanmaya devam ederim. etrafımdada pek şikayet yok, bölgesel bir problem sanırım.
  • Superonline bu şekilde bana 1000TL soktu. 70TL'lik internet için.

    Mahkemede görücem ben onları 50 katını geri almazsam şerefsizim.
  • Twitch yayıncılarına parayı basmışlar hepsi türknet reklamı yapıyor

    yahu insan biraz gururlu olur insanlar seni takip ediyo sen reklamını yaptığın zaman adını ortaya koyuyorsun adını garanti koyuyorsun şahit tutuyorsun
    yani b*ktan bir internete insanları yönlendirirken hiç mi rahatsız olmuyorsun para için türk netin bir ton sorununu görmezden geliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.