Şimdi Ara

TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda ben dahil çok fazla kullanıcıdan bu sorunu duyuyorum. Şimdiye kadar takip ettiğim kadarıyla hiçbiri çözüme ulaşmamış :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim modeme giden kablo uzatma kablosuna değerek geçtiği için ben kopma sorunu yaşıyordum. Paketim 35 mbps. Modem arayüzünde desteklenen hız 100 den başlayıp 35'e kadar düşüyo, 35'in altına inince kopuyodu. Kabloyu farklı yerden geçirince düzeldi. Bina tesisatımız da rezalet bu arada.
  • Benim modem arayüzüne ulaşan hızım 128mbps, modeme kablo 30 adım ötedeki santral kutusundan geliyor. 5 gün öncesine kadar 100mbps download, 8 mbps upload hızı alıyordum. Upload hızım 5’e düşünce kayıt açtım, açmaz olaydım. Şimdi upload 8 ama download hızım 86’ya düştü ve düzeltemiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye şartlarında 86mbs kötü değil bence, eğer o hız şuan stabil ise çok fazla kurcalatmayın derim..
  • SweetHome kullanıcısına yanıt
    Zaten 100 alıyorken neden 86’ya razı olayım ki 🙄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme: Sorunlar hala devam ediyor dün 4 kez internetim koptu anlık olarak yaptığım speedtest sonucu
    download: 49.86 mbps upload: 7.65 mbps. Speedtest yaptığım saat 10.52 yani internet hızımın üst düzeyde olaması gereken saatte yaptım prime time'da yapmadım.
    TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999
    TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999




  • Turknet'e abone olmayı düşünen arkadaşlar bu ve benzer sorunların çözüm aşamalarına ve çözüm sürelerine bakarak karar vermelerini tavsiye ederim. Çözüm sunup sunamayacaklarıda meçhul şu anda.
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ankastre kutusundan modeme kadar kısım müşteri sorumluluğundadır. Bu nedenle yerinde destek hizmeti sunduğumuzdan dolayı bu ücret talep edilmiştir. Elektrikçi yardımı alarak bağlantıyı yapabilirsiniz.
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu saha ekiplerine ileterek çözümleyeceğiz. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım bilgi verecektir.
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan arıza kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1. Zaten destek kaydım var. Destek kayıt numaram 36135957. Haziran ayından bu yana epey kayıt açtım ama hala bahane üretmekten çözüm üretmeye fırsatınız olmadı.
    2. Türk telekomla yaptığınız anlaşma kapsamında evden gelen kablo sadece ankastreye bağlanacaksa bundan 99 lira talep edemezsiniz eğer talep ederiz derseniz durumu tüketici hakem heyetine taşıyalım çıkarılan karar emsal nitelikte olsun. Eğer haksız kazanç sağlanılmışsa müşterilerde para iadesi almış olur.
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun devam ettiğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım gerekli çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. Konuyu bende yakından takip ediyorum.
  • Bir aydır ara ara internetim de kopmalar oluyor. Bazen bir iki dakika gidip geliyor bazen yarım saat. Bir saati bulduğu da oldu. Birkaç gün peşpeşe de olabiliyor. Birkaç gün ara ile de. Destek kayıtları açtım ama hep nafile. En son aşağıya fotosunu attığım yanıtı vermişlerdi. Bilenler aydınlatsın nasip bir iç sorun saatlerce, bazen günlerce sorun yaşatmazken bazen ara ara kopmalar yapar. Pandemi sebebiyle evden çalışıyorum. Bugün bir görüşmenin ortasında 20 dakika gitti. Hemen iptal maili attım.


    TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Bir ne koparsam kardır vakası daha. Aramıza hoşgeldiniz diyeceğim ama iptal işlemini başlatmışsınız hocam. Turknet bir süredir ne yazarsanız yazın sorun iç tesisatta diyip 99 lirayı koparmanın peşinde resmen. Bu durumla karşılaşan bir çok arkadaşım var. Bende iptal ettirmeyi düşünüyorum 7 aylık arkadaşını getir kampanyasından ücretsiz internet hakkım var. Onun bitmesini bekliyorum. Ücretsiz kullanım haklarım biter bitmez bende iptal ettireceğim.
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dilerseniz 99 TL'ye yerinde destek hizmeti alabilirsiniz. İç tesisatta sorun yoksa 99 TL'lik ücreti sizden almayıp arızayı yerleşik operatör saha ekiplerine tutanak ile birlikte ileteceğiz. Yerinde destek hizmeti almak isterseniz kayıt içerisine detay olarak iletebilirsiniz.
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sunduğumuz yerinde destek hizmetinde iç tesisatta sorun yoksa ücreti almayarak arızayı tutanak ile birlikte yerleşik operatör saha ekiplerine iletiyoruz. İç tesisatta sorun olmadığı halde alınan ücret varsa bu konuda www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu iade olayını siz söylüyorsunuz. Diğer destek mesajlarına hiç de böyle söylenmedi.(edit:yazıyormuş)

    İptal maili attım zaten. Hoşuma giden bir teklif de aldım. İptal olur olmaz geçeceğim. Her şeyiyi geçtim yazımda da sorduğum gibi nasıl bir iç sorun saatlerce, günlerce hiç sorun çıkarmaz iken bazı zamanlarda sık sık kopmalar yapar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 10 Eylül 2020; 14:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sanırım destek ekibi sürekli değişiyor. Geçen yaşadığım olayı aktardım. Evden ankastre kutusuna kadar gelen kabloyu bağlamak için bile 99 lira talep ettiniz var mı ötesi? Türk telekom ile yapmış olduğunuz anlaşmaya göre bu işlem ücretsiz! Bakın sadece bu konuda kaç kişiden 99 lira talep edilmiş. Kabloyu bağlamak için para isteyen firma bana çok dürüst iş yapacak intibası bırakmıyor nedense. 99 liralık verdiğiniz hizmet normalde kobiler için verdiğiniz ek bir hizmetti. Süreden yana sıkıntı olmasın kobilerin işi aksamasın diyeydi sonra bunu kişi ve kobi için sanki zorunlu hizmet gibi göstermeye başladınız. Turknet'e yanlışlıkla başım ağrıyor dese biri kontrollerimi sağladığımda sorun iç tesisatta görünüyor isterseniz 99 liraya yerinde destek hizmeti verelim diyeceksiniz.
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de kopma sorunu var. Arkadaşlara defalarca kez bildirdim. Sorun bizimle alakalı değil dediler. Modem değişikliği kablo yenileme statik IP ne varsa yaptım hala çözüm sağlanmış değil tam olarak. Pingim türk telekom kullanırken 7 den yüksek çıkmazken en düşük 27 ping alıyorum speedtest e göre ama F1 2019'da bile pingden oyun oynayamıyorum. Hiçbir sorunu firma kabul etmediği için suçu iç tesisata atıyor. Bunu neden yapıyor? 1.si teknik destek ekibinin teknik konularla uzaktan yakından alakası yok. 1-2 şey ezberletilmiş ezberletilen şeyleri söylüyorlar. İnternetim kesiliyor dediğimde kesilince speedtest yap diyen CGN havuzunuz bozuk dediğimde modemi aç kapa diyen bir destek ekibi var. 2. si altyapı bizim değil türk telekomun altyapısı altyapı bizim olmadığından müdahale edemiyoruz diye tuhaf bahaneleri var. 3. sü bu ilgisizlik ve bilgisizlik ile müşteriyi pes ettirip sorunun bu şekilde çözmek istiyorlar. 4. sü çok çok hakkını aramaya kalkarsan zaten internetiniz taahhütsüz iptal edebilirsiniz diye tuhaf bir grup var destek ekibinde. Sizce bu arkadaşlardan hayır gelir mi?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.